Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hurrikaani haki pisteet Oulusta

 

Hurrikaani haki pisteet Oulusta


Hurrikaani-Loimaan viikko huipentui sunnuntaina Oulussa joukkueen voitettuan kolmannen 3-0- ottelunsa. Nyt kaatui Sun Volley 0-3 (23-25, 23-25, 19-25).

- Takana on hyvä viikko, pelkkiä 3-0 voittoja, johon voi olla äärimmäisen tyytyväinen. Vastustaja oli tänään huomattavasti parempi kuin eilen Rovaniemellä, jota painotin koko päivän joukkueelle. Eilinen voitto Lakkapäästä tuli ehkä hieman helpolla, jonka vuoksi hyvänolontunne olisi voinut hiipiä puseroon. Joukkue oli hyvin valmiina pelaamaan. Hyökkäysteho huonosta vastaanotosta huolimatta kovalla tasolla. Vastustajan vastaanotto oli meitä parempaa, mutta helppoja virheitä ja syöttövirheitä tuli meillä vähemmän, jotka ratkaisevat pienten marginaalien otteluissa, Hurrikaanin valmentaja Ville Kakko totesi.

Kakko kehui ansaitusti myös alkukauden kenties parasta liigapelaajaa Jimmy Hernandezia.

- Jimmy on ollut huikea koko tämän kauden oikeastaan yhtä vaisumpaa peliä lukuun ottamatta. Oli sitten tuuria tai taitoa niin hän tekee aina loistavia ratkaisuja ja on ammattilainen viimeisen päälle kantaen vastuuta kentällä ja sen ulkopuolella.

Hernandez teki 17/+11 lähes 60 % hyökkäystehoilla. Aivars Petrusevics kasasi 15/+6 ja Ismo Moilanen 10/+9. Joukkue vei torjunnat peräti 15-4 Tuukka Anttilan kuuden torjunnan johtamana.

Sami Kurttilan mukaan oululaisten syöttö toimi, mutta hyökkäystehot jäivät alhaisiksi.

- Vastustajan laitahyökkääjät ovat omaa luokkaansa. Perus hyökkäyspolitiikka molemmilla joukkueilla melko sama, mutta ei saatu laitureita kiinni. Paketti ei pysynyt kasassa kokonaista erää. Kolmea palloa ei saisi hävitä peräkkäin jos haluaa voittaa. Soaresin olkapää vihoitellut koko ajan, silti hän oli taas paras hyökkääjä.

- Joni Savimäki selviytynyt alkukauden tulikokeesta hyvällä arvosanalla. Hän on joka joukkueen syöttökohde nro 1. Edelleen huomaa, että kaveri on tällä tasolla keltanokka, onhan kausi hänelle vasta toinen pääsarjassa. Jos kuitenkin onnistumisia peilataan kokemukseen niin näkee, että hänessä on potentiaalia.

Savimäen saalis oli 13/+6 ja Soaresin 15/+10.

Lähivakuutuksen pisteet: 3) Hernandez Hurrikaani, 2) Petrusevics Hurrikaani, 1) J.Rajala Sun

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Sun Volley - logo

Sun Volley - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ettan joukkue kasassa - Sorvoja jatkaa ja Hänninen sopimukseen

Ettan joukkue kasassa - Sorvoja jatkaa ja Hänninen sopimukseen

Etta on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen hakkuri Ville Sorvojan kanssa.

Lue lisää
Väisänen jatkaa ja uusi nuori lupaus Ettaan

Väisänen jatkaa ja uusi nuori lupaus Ettaan

Etta on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen viime kaudella joukkuetta kipparoineen keskitorjuja Markus Väisäsen kanssa. Jäppiläläislähtöinen Pieksämäen Tsempin kasvatti aloittaa jo viidennen kautensa oululaisseuran riveissä.

Lue lisää
Niko Haapakoski lentopalloilemaan Kyprokselle

Niko Haapakoski lentopalloilemaan Kyprokselle

Miesten lentopallomaajoukkuessa kolmen viime vuoden aikana esiintynyt ja Ettan viime kaudella Mestaruusliigassa hopealle passannut Niko Haapakoski pelaa ensi kaudella Kyproksen liigassa esiintyvän Anorthosis Famagustan riveissä.

Lue lisää
VaLePa meni Suomen cupin finaaliin kaatamalla hyvin taistelleen ETTA:n

VaLePa meni Suomen cupin finaaliin kaatamalla hyvin taistelleen ETTA:n

Oululainen ETTA taisteli hienosti lentopallon miesten Suomen Cupin välierässä Kupittaan palloiluhallissa, mutta vastassa ollut Vammalan Lentopallo käänsi pelin vakuuttavasti itselleen. VaLePan voittonumerot olivat 3-1.

Lue lisää
Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää