Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori löi murskat taululle - sarja katkolla lauantaina

 
FBT Pori löi murskat taululle - sarja katkolla lauantaina

OLS:n esiintyminen miesten Salibandyliigan 3. liigakarsintaottelussa ei jättänyt selittelylle sijaa. Kotijoukkue oli torstain Porin illassa selvästi nopeampi, voimakkaampi ja voitontahtoisempi.

Ottelun alku mentiin maalittomana aina 11.peliminuutille asti. Avauserän loppupuoliskolla OLS antautui peräti neljä kertaa. Toinenkaan erä ei tuonut muutosta OLS:n peliin, vaan vauhtiin päässyt FBT Pori lisäsi johtonsa 7-0:aan liigajoukkueen arvolle kuulevalla varmuudella.

Päätöserässä OLS pääsi maalin makuun, kun Petri Niemelä ja Tatu Kiipeli laukoivat maalit mieheen. Maaleista huolimatta erävoitto kirjattiin kotijoukkueelle maalein 3-2. FBT:stä löytyi nyt kahta aiempaa peliä enemmän ratkaisijoita, kun kahdesti osuivat Mikko Stenfors, Miikka Läntinen, Ville Salonen ja ottelusarjan 2. ja 3. yv-maalinsa tehtaillut Mikael Boelius. Ottelun laukaisukartta kertoo karua kieltään siitä, että OLS:n sota-alueella eli oman maalin edessä riitti tapahtumia. Tämä näkyi myös tulostaululla ja porilaisten voitto kirjattiin lopulta siis numeroin 10-2.

FBT Pori hyödynsi ylivoimat hyvin tehden kolme osumaa miesylivoimalla. OLS:n heikon esityksen merkistä käy sekin, että kaikki kolme ylivoimaa jäivät hyödyntämättä. OLS:n ylivoimapelissä tulos oli porilaisille 1-0, kun Tatu Ruohonen tehtaili 1.erässä 4-0-maalin alivoimalla oululaisittain heikon avauserän päätteeksi.

"Olimme avauserässä täysin pihalla. En tiedä mistä homma tänään kiikasti, mutta luvattoman paljon kaksinkamppailuja kyllä hävisimme", OLS:n Päävalmentaja Jarmo Härmä kommentoi.

Vieraskentillä OLS:lle on tullut tällä kaudella muutamia pohjakosketuksia ja torstain ottelun voi lukea juuri tähän pohjakosketus-osastoon. Lauantaiksi keltapaitojen olisi koottavat rivit ja nollattava torstain tulos kropasta ja mielestä. Varmaa on, että Linnanmaalta voitto ei lähde helpolla ja porilaisilla on taatusti vastassa ärsytetty kotijoukkue.

FBT Pori johtaa nyt liigakarsintasarjaa voitoin 2-1 ja ottelusarja on sille ensimmäistä kertaa katkolla lauantaina Linnanmaalla. Edellinen Oulun kohtaaminen ei jättänyt ketään kylmäksi ja tunnelmaa Linnanmaalta ei varmasti tule puuttumaan. Tervetuloa seuraamaan OLS:n hienon kauden viimeistä kotiottelua!

OLS - FBT Pori 4. liigakarsintaottelu la 26.3. klo 18:30 Linnanmaan Liikuntahalli.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää