Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori-sarja alkaa lauantaina

 
FBT Pori-sarja alkaa lauantaina

OLS:n miehet aloittavat liigakarsintasarjansa FBT Poria vastaan lauantaina 19.3. vierasottelulla Porin Urheilutalolla. Porin ottelu alkaa klo 18:00. Sunnuntaina pelataan Linnanmaan Liikuntahallissa klo 18:30 alkaen. Ensimmäisen kerran sarja voi olla jommalle kummalle katkolla torstaina 24.3. Porissa. 

Mielenkiintoa ja sähköä riittää

OLS:lle FBT Poria vastaan pelattava liigakarsintasarja on jo sarjassaan kymmenes. Yhteistä lähihistoriaa joukkueilta löytyy keväältä 2008, jolloin FBT Pori sysäsi OLS:n 1.divisioonaan. OLS kävi liigassa kauden 2009-2010,
kunnes viime keväänä Loviisa Tor oli OLS:aa vahvempi liigakarsintavaiheessa. OLS on Blue Fox -sarjan jäljiltä suhteellisen terve ryhmä, joskin tässä vaiheessa kautta pieniä vammoja löytyy useampienkin pelaajien jäsenistä.

FBT Pori kokosi liigakaudellaan 8 voittoa 26 ottelusta. Kotikentällä voittoja kertyi viisi ja vieraissa vain kolme. Joukkueen ykköstähti on Miikka Läntinen, joka teki liigassa peräti 28 maalia, eli lähes neljänneksen Porin maaleista. Janne Hyvönen oli 2. paras pistemies tehoin 12+14. FBT Porin oululaisittain mielenkiintoisin pelaaja on Matti Rössi, joka siirtyi kesken kauden FBT:n riveihin. 11 ottelussa Rössin tilille kertyi 3 maalia.

Kumpi hyötyy pelialustoista?

Porissa liigakarsintaottelut pelataan Salibandyliigasta tutulla mattoalustalla. Tarkalleen ottaen matto on fyysisestikin sama kuin Linnanmaalla viime talvena liigapeleissä nähty matto. Linnanmaalla pelataan maton sijaan parketilla ja tämä muuttaapelin luonnetta. Olisiko pelialustojen vaihtelevuudesta etua OLS:lle? - mene ja tiedä.

Oman erikoisen lisänsä sarjaan tuo se seikka, että samojen seurojen A-juniorijoukkueet kohtaavat samaan aikaan (la 19.3. Pori, su 20.3. Oulu, tarvittaessa la 26.3. Pori).

Poikien sunnuntain 2. SM-sarjan karsintaottelu OLS A-juniorit - FBT Karhut alkaa klo 12:00 Linnanmaan Liikuntahallissa.

Liigakarsintasarjan otteluohjelma
La 19.3. FBT Pori - OLS klo 18:00
Su 20.3. OLS - FBT Pori klo 18:30
To 24.3. FBT Pori - OLS klo 18:30

Tarvittaessa:
La 26.3. OLS - FBT Pori klo 18:30
Su 27.3. FBT Pori - OLS klo 18:30

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää