Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS joutui selkä seinää vasten

OLS:n vierailu Loviisan hornankattilassa päättyi selkeään 11-6 -tappioon. Ottelun avauserässä OLS johti ottelua Erkki Latvalehdon ja Jukka Lindgrenin maaleilla 0-1 ja 1-2, mutta Loviisan hallinta tuotti tulosta jo avauserässä ja kotijoukkue matkasi tauolle 3-2-johdossa.

Toinen erä oli pitkälti toisintoa Oulun ottelusta. Loviisa oli liikkeellä hyvällä jalalla ja hyödynsi OLS:n monet keskialueen virheet armotta. Erän alun 2 maalin jälkeen OLS:n maalissa Erkki Pasasen tilalle tuli Niko Pirkola. Maalivahdin vaihtokaan ei tuonut toivottua muutosta, vaan Oulun pelin tapaan Loviisan onnistujaksi nousi Peik Salminen, joka takoi 2.erässä tehot 3+1. OLS:n virhesumasta kertoo myös Loviisan kaksi alivoimalla syntynyttä maalia. Erävoitto Loviisalle luvuin 5-1. OLS:n maalista (6-3) vastasi Kimmo Kontiainen, joka laukoi sarjan 3. ylivoimaosumansa OLS-kokoonpanoon palanneen Antti Laitisen syötöstä.

Päätöserässä OLS kavensi heti alkuun Olli Tornbergin rankkarista tekemällä osumalla, mutta edellytyksiä kovempaan rynnistykseen ei nyt ollut. Lopussa OLS sai pelin hallinnan ja viimeinen 10 minuuttia oli heikon illan parasta antia. 3.erä päättyi 3-3, OLS:n maalit merkittiin Jouni Määtän ja Tornbergin nimiin.

"Liikkeemme oli heikkoa ja Loviisa rankaisi virheistä kovalla prosentilla. Kovassa paikassa ollaan taas. Yleisö oli Loviisassa todella mahtava ja tarvitsemme nyt myös Linnanmaalle kunnon karnevaalimeiningin", OLS:n päävalmentaja Karo Kuussaari puhalteli ottelun jälkeen.

OLS kovassa paikassa lauantaina

Runkosarjan lopussa OLS nousi ahdistettuna tilanteessa, missä joukkue ei ollut voittanut peliäkään yli 4 kuukauteen ja sen oli otettava kolme voittoa neljästä viimeisestä ottelusta.

Tulevana viikonloppuna tilanne ei ole helmikuisista otteluista paljon muuttunut. Nyt voittoja olisi otettava kaksi kahdesta, ensin lauantaina Oulussa ja heti sunnuntaina Loviisassa.

Peliin OLS tarvitsisi noiden voittoisien otteluiden tyyliin nopeutta ja rentoutta, joka sytyttää myös oululaisen kotiyleisön. OLS:n onneksi salibandy on pallopeleistä herkimpiä. Loviisa on kahden viime pelin otteillaan noussut neljän ottelun tappioputkensa yli ja OLS:lla tilanne on päinvastainen. Hyvästä voitto-otteluiden sarjasta ei ole viime peleissä näkynyt merkkejä.

Viikonloppuna pelataan jatkoajat mukaanlukien maksimissaan 140 minuuttia salibandya ja 11 kuukauden harjoittelu- ja pelijakson tulokset laitetaan kaikki sotureita myöten oikein kunnolla puntariin.

Joukkueiden pistemiehistä erottuu Peik Salminen, joka on koonnut Loviisan voittopeleissä kaikki tehonsa 5+4. OLS:sta Erkki Latvalehto on tehnyt 5 maalia. Kuumesairaana eilisen ottelun huilannut Pekka Lindgren on tehnyt pelaamissaan otteluissa tehot 2+3.

Kevät on parasta salibandyaikaa. Tervetuloa kannustamaan OLS kotivoittoon ja takaisin voittojen tielle!

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.