Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FTK sai kovan oppitunnin

Tervarit ei antanut lauantaina armoa junioripitoiselle FTK:n ryhmälle kotisalissaan Oulun urheilutalolla. 40 minuutin myllytyksen jälkeen taululla komeilivat 17-4 (6-1) murskalukemat. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Tervarien 17-6 vierasvoittoon.

FTK oli saanut kasatuksi lauantain taistoon vain seitsemän kenttäpelaajaa, sillä Tornion jalkapallon edustusjoukkue TP-47 pelasi saman aikaisesti Oulussa Heinäpään jalkapallohallissa harjoitusturnausta, joka söi osaltaan vierailijoiden iskukykyä. FTK:n paidassa pelasi vain kaksi juniori-iän ylittänyttä pelaajaa: Tommy Torvikoski ja Matti Palosaari.

FTK jaksoi roikkua Tervarien kyydissä ensimmäiset 14 minuuttia, mutta Ari Makowskin vietyä kotijoukkueen 2-0 johtoon ajassa 13.59 vieraiden selkäranka napsahti ja joukkue ei kyennyt enää liikkumaan riittävän aktiivisesti. Kotijoukkueen futsal-samba soi illassa iloisesti ja taukoa lähdettiin viettämään vieraiden viimeisen sekunnin kavennusmaalin myötä 6-1 lukemissa.

Ottelun toinen puoliaika oli käytännössä muodollisuus. Tervarit jauhoi FTK:n puolustuksen auki käytännössä jokaisella hyökkäyksellään ja takoi 20 minuutin aikana peräti yksitoista lisäosumaa. Maali-ilottelun pääarkkitehtejä olivat illan ykkösmies Ari Makowski (3+2), Heikki Halmet (2+3), Jarno Auvinen (4+0) ja Dritan Stafsula (3+1), jotka nousivat pistepörssissä ryminällä kymmenen parhaan joukkoon. Auvinen johtaa 21 maalillaan koko liigan maalintekijätilastoa.

Tervarien manageri Jussi Törmä oli tyytyväinen joukkueensa tehokkuuteen:

- Toki FTK oli tänään nuorella ja kokemattomalla joukkueella liikkeellä, mutta saimme tänään onnistumisia laajalla rintamalla, joka varmasti pudottelee suurimpia apinoita olkapäiltä. Ari Makowski on tehnyt tällä kaudella vahvan murtautumisen liigan tehopelaajien joukkoon ja on lunastamassa potentiaalinsa mukaisia odotuksia, Törmä myhäili.

Tervarien kausi jatkuu ensi viikonvaihteessa tuplakotiotteluilla. Lauantain iltakamppailussa oululaisten kotihurmoksen testaa viimeisestä pudotuspelipaikasta taisteleva TPK ja sunnuntaina Kemin kautta Ouluun saapuu PoPa, jolla on myös sanansa sanottavana jaettaessa paikkoja mitalipeleihin.

PP-70 kaatoi Tervarit voittomaalikisan jälkeen

Tervareiden kotihallissa pirkanmaalaisvieraat menivät johtoon Matias Hovin maalilla.

Lue lisää
Tervareille täydet pisteet kotikentällä

Tervareiden tuplaviikonloppu alkoi mallikkaasti ja oululaiset napsivat kotonaan täydet 3 pistettä.

Lue lisää
Tervareiden kausi käynnistyy

Tämän samaisen kysymyksen voi esittää myös kevään pronssista mitaliaan kirkastamaan lähteville Oulun Tervarien edustuspelaajille sekä kesän aikana nimensä Porin Palloilijoista FC Jazz-nimeen organisatooristen muutosten vuoksi vaihtaneelle vierasjoukkueelle.

Lue lisää
TPK janoaa revanssia Tervareista

Futsal-liigan runkosarjan jännitteet ja panokset kasvavat mentäessä kohti maaliskuuta ja jo kauan odotettuja pudotuspelejä.

Lue lisää
Tervarit tosipaikan edessä lauantaina

Tervarit palaa kotiparketilleen vuodenvaihteen jälkeen kevätkierroksen avausotteluun.

Lue lisää
TP-Kaarle taisi maalinteon

Keskiviikko tarjoili todellista hulinaa maalien muodossa Oulun urheilutalolle saapuneelle kauden ennätysyleisölle.