Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tervarit vankisti asemiaan sarjan kärkitaistelussa

 
Tervarit vankisti asemiaan sarjan kärkitaistelussa

Tervarien viikonvaihde vieraissa tuotti täydet kuusi sarjapistettä ja toi aimo annoksen lisää itseluottamusta kevättalven ratkaisukamppailuihin. Tervarit kaatoi lauantaina Valkeakoskella Mad Maxin luvuin 5-4 (4-1) ja kaatoi sunnuntaina todellisessa kuuden pisteen ottelussa KaDyn maalein 4-3 (2-1) kasvattaen liigassa viidentenä oleviin jyväskyläläisiin eron jo kahdeksaan pisteeseen, kun joukkueilla on pelaamatta enää neljä runkosarjan ottelua.

Tervarit hallitsi lauantain kamppailun avausjaksoa selkeästi ja latoi 14 minuutissa neljän maalin kaulan Oskari Tervon ja Dritan Stafsulan osumilla. Mad Max pääsi kuitenkin kamppailuun mukaan Jarmo Mattilan kavennusmaalilla ajassa 19.37. Oululaisten peli sekosi Mad Maxin nostaessa karvaustaan ja kotijoukkue nousi vielä maalin päähän, mutta Juho Keskisen johdolla oman alakertansa hyvin kasassa pitänyt tervariryhmä kesti isäntien rynnistyksen ja nappasi tärkeän vierasvoiton.

Sunnuntain ottelu antoi jo esimakua tulevista pudotuspeleistä. Ottelussa nähtiin tiukkoja kaksinkamppailuita, runsaasti kontaktitilanteita ja kuumentuneita tunteita, joiden vuoksi varoituksia jaettiin runsain mitoin kummallekin joukkueelle. Tasokas kamppailu ratkesi maalivahtien välisessä taistelussa, jossa tällä kertaa pidemmän korren nappasi jo lauantaina onnistunut Juho Keskinen. Sunnuntain ratkaisijaksi nousi Adrian Rizvani, joka laukoi voittomaalin vaparikuviosta KaDyn verkkoon ajassa 36.25.

Tervarien manageri Jussi Törmä oli tyytyväinen joukkueensa taistelevaan ilmeeseen:

- Ei näistä voitoista kumpikaan helpolla tullut, mutta jaksoimme tehdä töitä ja pelata ratkaisupaikoissa nöyrästi puolustuksen kautta. Viikonlopun heikoin jaksomme nähtiin lauantaina Valkeakoskella, kun päästimme Mad Maxin nousemaan 4-0 ja 5-1 johtoasemastamme vielä maalin päähän. Pelimme oli onneksi vapautuneempaa Jyväskylässä ja taistelimme tärkeän pistepotin kotiin viemisiksi. Kaksi voittoa jäljellä olevista neljästä pelistä riittäisi varmistamaan paikan neljän parhaan joukossa, mutta kaiken mennessä nappiin meillä on vielä saumat jopa runkosarjan voittoon, Törmä summaili.

Tervarien tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Tervarit - logo

Tervarit - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Juho Keskinen

Tiedot

Adrian Rizvani

Tiedot

Dritan Stafsula

Tiedot

Oskari Tervo

Tiedot


PP-70 kaatoi Tervarit voittomaalikisan jälkeen

PP-70 kaatoi Tervarit voittomaalikisan jälkeen

Tervareiden kotihallissa pirkanmaalaisvieraat menivät johtoon Matias Hovin maalilla.

Lue lisää
Tervareille täydet pisteet kotikentällä

Tervareille täydet pisteet kotikentällä

Tervareiden tuplaviikonloppu alkoi mallikkaasti ja oululaiset napsivat kotonaan täydet 3 pistettä.

Lue lisää
Tervareiden kausi käynnistyy

Tervareiden kausi käynnistyy

Tämän samaisen kysymyksen voi esittää myös kevään pronssista mitaliaan kirkastamaan lähteville Oulun Tervarien edustuspelaajille sekä kesän aikana nimensä Porin Palloilijoista FC Jazz-nimeen organisatooristen muutosten vuoksi vaihtaneelle vierasjoukkueelle.

Lue lisää
TPK janoaa revanssia Tervareista

TPK janoaa revanssia Tervareista

Futsal-liigan runkosarjan jännitteet ja panokset kasvavat mentäessä kohti maaliskuuta ja jo kauan odotettuja pudotuspelejä.

Lue lisää
Tervarit tosipaikan edessä lauantaina

Tervarit tosipaikan edessä lauantaina

Tervarit palaa kotiparketilleen vuodenvaihteen jälkeen kevätkierroksen avausotteluun.

Lue lisää
TP-Kaarle taisi maalinteon

TP-Kaarle taisi maalinteon

Keskiviikko tarjoili todellista hulinaa maalien muodossa Oulun urheilutalolle saapuneelle kauden ennätysyleisölle.

Lue lisää