Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

ETTA ja Tiikerit kohtaavat huippuottelussa

 
ETTA ja Tiikerit kohtaavat huippuottelussa

Lentopalloseura ETTA kohtaa sunnuntaina klo 15.00 Kokkolan Tiikerit 1-sarjan pohjoislohkon kärkikamppailussa. Kumpikin joukkue on voittanut kaikki tähän mennessä pelaamansa kuusi ottelua, mutta Tiikereillä on parempi eräsuhde ja näin ollen se lähtee otteluun sarjajohtajana. Vaikka ottelussa ei vielä mitään ratkaistakaan, se antaa suuntaa, kumpi ottaa ensimmäisen askeleen kohti runkosarjan voittoa.

Tiikerit on kasannut tälle kaudelle todella kovan joukkueen. Joukkueen kirkkaimpia tähtiä ovat tsekkiläinen yleispelaaja Pavel Kolár, sekä korkealta hyökkäävät veljekset Antti ja Jussi Kaattari. Heitä täydentävät serbialainen keskitorjuja Slobodan Krljic ja aina varmoja otteita esittävä yleispelaaja Mikko Keskisipilä. Tiikerit on pelannut tähän mennessä todella hyvän kauden häviämättä vielä erääkään käymissään otteluissa. Liigaan tavoittelevan kokkolalaisen ryhmän menestyminen kaudella on pitkälti Kaattarin veljesten ja pitkän huiskean Kolárin varassa.

ETTA on valmistautunut otteluun hyvin eikä maassa riehuva flunssa-aalto ainakaan vielä ole iskenyt oululaisten pelaajiin. Joukkue on harjoitellut laadukkaasti ja pelaajat ovat ottelun alla kovassa kunnossa. Keskitorjujat Ville Sipola ja Markku Huuskonen ovat olleet viime otteluissa todella kovia ja tulevat varmasti sunnuntainakin esittämään hyviä otteita.

Kokkolasta on tulossa bussilastillinen Tiikereiden kannattajia kannustamaan omiaan, joten tunnelma on varmasti taattu kahden liigaan tavoittelevan joukkueen iskiessä yhteen.

ETTA – Tiikerit Oulun Urheilutalolla sunnuntaina 29.11 klo 15.00. Tule seuraamaan kumpi voittaa huippuottelun!

ETTA 2 kohtaa Oulun Kiskon 2-sarjan paikalliskamppailussa Oulun Urheilutalolla lauantaina 28.11 klo 16.00 alkaen. ETTA voitti edellisen keskinäisen kohtaamisen 3-1 ja lähtee nyt ottamaan toista voittoaan Kiskon joukkueesta.

ETTA:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Lentopalloseura Etta ry - logo

Etta - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ettan joukkue kasassa - Sorvoja jatkaa ja Hänninen sopimukseen

Ettan joukkue kasassa - Sorvoja jatkaa ja Hänninen sopimukseen

Etta on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen hakkuri Ville Sorvojan kanssa.

Lue lisää
Väisänen jatkaa ja uusi nuori lupaus Ettaan

Väisänen jatkaa ja uusi nuori lupaus Ettaan

Etta on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen viime kaudella joukkuetta kipparoineen keskitorjuja Markus Väisäsen kanssa. Jäppiläläislähtöinen Pieksämäen Tsempin kasvatti aloittaa jo viidennen kautensa oululaisseuran riveissä.

Lue lisää
Niko Haapakoski lentopalloilemaan Kyprokselle

Niko Haapakoski lentopalloilemaan Kyprokselle

Miesten lentopallomaajoukkuessa kolmen viime vuoden aikana esiintynyt ja Ettan viime kaudella Mestaruusliigassa hopealle passannut Niko Haapakoski pelaa ensi kaudella Kyproksen liigassa esiintyvän Anorthosis Famagustan riveissä.

Lue lisää
VaLePa meni Suomen cupin finaaliin kaatamalla hyvin taistelleen ETTA:n

VaLePa meni Suomen cupin finaaliin kaatamalla hyvin taistelleen ETTA:n

Oululainen ETTA taisteli hienosti lentopallon miesten Suomen Cupin välierässä Kupittaan palloiluhallissa, mutta vastassa ollut Vammalan Lentopallo käänsi pelin vakuuttavasti itselleen. VaLePan voittonumerot olivat 3-1.

Lue lisää
Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää