Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kärpille tukku jatkosopimuksia

Kärpille tukku jatkosopimuksia

 

Oulun Kärpät on solminut neljä kappaletta jatkosopimuksia. Hyökkääjä Miska Humaloja sekä puolustaja Jani Hakanpää jatkavat myös seuraavat kaksi kautta Oulussa, kun taas liigadebyyttinsä kuluvalla kaudella tehnyt 17-vuotias Jesse Koskenkorva nähdään Kärpissä myös keväällä 2020 hyökkääjään solmittua kolmivuotisen jatkosopimuksen kasvattiseuransa kanssa. Edellä mainitun kolmikon lisäksi myös kesken viime kauden Kärppiin siirtynyt Jari Sailio jatkaa Oulussa kauden 2017–2018 ajan.

– Olen aina halunnut pelata Liigaa nimenomaan Kärpissä, ja se on ollut iso tavoite, jonka eteen olen töitä tehnyt. Molemmat osapuolet olivat tyytyväisiä sopimukseen, niin mikäs sen hienompaa kuin jatkaa tutussa seurassa. Ensimmäiset pelit menivät vielä vähän totutellessa pelisysteemiin ja vauhtiin, mutta pikkuhiljaa paremmin alkaa saada pelistä kiinni, toteaa neljä liigaottelua tehoin 2+0 pelannut Koskenkorva.

– Koskenkorva on osoittanut pystyvänsä pelaamaan Liigassa omilla vahvuuksillaan alusta asti. Hän on hyvä ja lahjakas nuori pelaaja, ja on upea homma saada pidettyä hänet Oulussa pitkällä sopimuksella. Humaloja, Hakanpää ja Sailio ovat pelanneet meillä hyvällä tasolla, ja he ovat sellaisia pelaajia, joita voittava joukkue tarvitsee riveihinsä, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho jatkosopimuksia.

Sopimusnelikosta sivussa loukkaantumisten vuoksi ovat tällä hetkellä Humaloja, Hakanpää sekä Sailio. Loukkaantuneista Hakanpää on lähimpänä paluuta, ja puolustajakolossin odotetaan hyppäävän joukkueen matkaan mahdollisesti jo ennen joulutaukoa.

Kärppien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Kärpät 46 ry - logo

Kärpät - 2016-2017 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016-2017

Ottelut kaudella 2016-2017

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta viime kaudella edustaneet tulevaisuuden lupaukset Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko pelaavat tulevalla kaudella kärppäpaidassa.

Lue lisää
Tutut runkopelaajat jatkavat Kärpissä

Tutut runkopelaajat jatkavat Kärpissä

Kärppien Naisten Liigajoukkue on tehnyt kahdeksan jatkosopimusta.

Lue lisää
Kärpille kaksi kovaa vahvistusta

Kärpille kaksi kovaa vahvistusta

Kärpät on solminut pelaajasopimukset hyökkääjien Cody Kunykin ja Aleksi Mustosen kanssa. Kunykin kanssa tehty sopimus on yksivuotinen. Mustosen sopimus ulottuu puolestaan aina kevääseen 2022 saakka.

Lue lisää
Juho Lammikko vuoden mittaiseen sopimukseen Kärppien kanssa

Juho Lammikko vuoden mittaiseen sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Juho Lammikon kanssa. 23-vuotias Lammikko pelasi kevään 2019 MM-kultajoukkueessa.

Lue lisää
Jussi Jokinen jatkaa Kärpissä

Jussi Jokinen jatkaa Kärpissä

Kärpät on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Jussi Jokisen kanssa. 36-vuotias hyökkääjä teki pitkän NHL-uran jälkeen paluunsa Kärppiin 2018-19 runkosarjan loppupuolella.

Lue lisää
Kärpille uusi puolustaja

Kärpille uusi puolustaja

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Jakub Krejcikin kanssa. 27-vuotias tsekkipuolustaja edusti viime kaudella Rauman Lukkoa.

Lue lisää