Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Veikkausvinkit

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen. Molemmat kokeneet pelaajat ovat vammalalaislähtöisiä ja molemmille valinta kuukauden pelaajaksi on uralla kolmas kotimaisessa pääsarjassa.

Esko on aiemmin valittu kuukauden pelaajaksi lokakuussa 2010 ja joulukuussa 2013. Jokisen valinnat ovat ajoittuneet maalis/huhtikuuhun 2007 ja marraskuuhin 2013.

Molemmat johtivat joukkueensa liigassa puhtaaseen tiliin marraskuun aikana joukkueiden voittaessa kaikki neljä liigapeliään.

Eskon (32) kuukauteen kuului myös make jatkopaikka CEV Cupissa, Jokisella (31) taas Suomen Cupin finaaliin pääsy sekä historiallinen Mestarien liigan avaus. Jokisen hyökkäystehot marraskuun peleissä olivat huimat 78 % ja virheprosentti vain seitsemän.

Kumastakaan kuukauden tähdistöstä ei löydy kuin yksi sama pelaaja kuin lokakuun tähdistöstä. Toisen valinnan tälle kaudella saivat ainoastaan LP Viestin passari Victoria Tuchashvili ja Team Lakkapään libero Luke Perry.

Miesten marraskuun tähdistöön valittiin Eskon ja Perryn lisäksi peräti kahdeksan liigapeliä ahertaneen Raision Loimun hakkuri Urpo Sivula ja keskitorjuja Joe Klein. Sivulan ja Eskon lisäksi muita suomalaispelaajia ei tähdistöön mahtunut, kun yleispelaajiksi valittiin Sammon Enderwin Herrera ja Ettan Joshua Walker sekä toiseksi keskitorjujaksi VaLePan tähdistön toinen palanen Matthew Pollock.

Naisten tähdistön suomalaispelaajia olivat Jokisen lisäksi seurakaveri Roosa Koskelo (libero) sekä OrPon keskitorjuja Eeva Puukka. Hakkurin paikan sai Pieksämäki Volleyn pistepörssin kärkinimi Anastasia Leshyk, yleispelaajiksi valittiin LP Viestin Anu Ennok ja HPK:n Lexi Erwin.

Naisten marraskuun tähdistö 2014
P Viktoria Tuchashvili LP Viesti
H Anastasia Leshyk Pieksämäki Volley
YP Anu Ennok LP Viesti
YP Lexi Erwin HPK
KT Kaisa Jokinen LP Viesti
KT Eeva Puukka Oriveden Ponnistus
L Roosa Koskelo LP Viesti

Miesten marraskuun tähdistö 2014
P Antti Esko VaLePa
H Urpo Sivula Raision Loimu
YP Joshua Walker Etta
YP Enderwin Herrera Sampo
KT Joe Klein Raision Loimu
KT Matthew Pollock VaLePa
L Luke Perry Team Lakkapää

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJoe Klein

14.10.1986
Tiedot

Urpo Sivula

15.3.1988
Tiedot

Joshua Walker

27.10.1987
Tiedot


Väisänen jatkaa ja uusi nuori lupaus Ettaan

Väisänen jatkaa ja uusi nuori lupaus Ettaan

Etta on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen viime kaudella joukkuetta kipparoineen keskitorjuja Markus Väisäsen kanssa. Jäppiläläislähtöinen Pieksämäen Tsempin kasvatti aloittaa jo viidennen kautensa oululaisseuran riveissä.

Lue lisää
Niko Haapakoski lentopalloilemaan Kyprokselle

Niko Haapakoski lentopalloilemaan Kyprokselle

Miesten lentopallomaajoukkuessa kolmen viime vuoden aikana esiintynyt ja Ettan viime kaudella Mestaruusliigassa hopealle passannut Niko Haapakoski pelaa ensi kaudella Kyproksen liigassa esiintyvän Anorthosis Famagustan riveissä.

Lue lisää
VaLePa meni Suomen cupin finaaliin kaatamalla hyvin taistelleen ETTA:n

VaLePa meni Suomen cupin finaaliin kaatamalla hyvin taistelleen ETTA:n

Oululainen ETTA taisteli hienosti lentopallon miesten Suomen Cupin välierässä Kupittaan palloiluhallissa, mutta vastassa ollut Vammalan Lentopallo käänsi pelin vakuuttavasti itselleen. VaLePan voittonumerot olivat 3-1.

Lue lisää
Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
ETTA kohtaa Riennon

ETTA kohtaa Riennon

Riento Joensuusta pelaa nyt kymmenettä kautta Mestaruusliigassa. Joukkue on pelannut liigassa vuodesta 2004 alkaen.

Lue lisää