Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Etta on tehnyt kolme uutta pelaajasopimusta

 

Etta on tehnyt kolme uutta pelaajasopimusta


Uudet pelaajat:
Juha Aho 31v, 193cm, keskitorjuja

Aho palaa Ettaan kolmen Sun Volleyssa vietetyn vuoden jälkeen. Viime kaudella Aho oli mestaruusliigan paras torjuja kun suhteutetaan torjunnat pelattujen otteluiden määrään. Aho on pelannut aikaisemmin liigaa Napapiirin Palloketuissa, Perungan Pojissa, Tampereen Isku-Volleyssa, Kempeleen Lentopallossa ja Sun Volleyssa. Aho on voittanut Suomen Mestaruuden vuosina 2006 ja 2010.
Juha Aho oli valmentaja Olli Kuoksan ensimmäinen toive, kysyttäessä ketä uusia pelaajia hän joukkueeseensa haluaa. ”Juha on todellinen johtajatyyppi, joka johtaa sanoilla ja teoillaan. Sellaista pelaajaa meiltä ei viime kaudella löytynyt, toteaa Kuoksa”.

Mikko Kallioniemi 21v, 181cm, passari

Kallioniemi siirtyy myös Ettaan Sun Volleysta. Kallioniemi on ollut poikamaajoukkueiden kulmakivi, joka teki todellisen läpimurtonsa viime kaudella liigassa vallaten ykköspassarin tehtävät kevätkaudella itselleen.
Mikko Kallioniemi on pelipaikkansa todellisia tulevaisuuden lupauksia, jonka fyysiset ominaisuudet ovat vertaansa vailla Suomessa. ” Tarkkailin Mikkoa koko kevätkauden ja näen hänessä potentiaalisen pelaajan johdattamaan Ettan mitalipeleihin, arvioi uutta passariaan valmentaja Kuoksa”

Ville Pirinen 19v, 184cm, libero

Pirinen on ollut -93- 94- syntyneiden maajoukkueen vakiokalustoa jo vuosia pelaten mm. viime vuonna nuorten em-kisoissa. Viime vuonna Pirisen pelipaikka vaihtui passarista liberoksi. Maajoukkuevalmentaja Castellani kutsui Pirisen viime viikolla miesten maajoukkueen haastajaleirille, jossa Pirinen oli yllättänyt positiivisesti kaikki. Ettan onneksi sopimus oli jo ehditty tehdä, sillä leirin jälkeen Piristä on lähestynyt useampi liigaseura.
Ville Pirinen on saanut Pudasjärvellä hyvät perusopit lentopalloon. ”Viime vuosi osoitti, että joukkue tarvitsee kaksi pelaavaa liberoa joukkueeseensa. Olen todella tyytyväinen, että Ville valitsi Ettan ja hän osaa arvostaa huippuolosuhteita jotka Etta pelaajilleen antaa, kiittelee Kuoksa”.

Petri Karinen Ettan puheenjohtajaksi

Etta piti kevätkokousta viime torstaina ja seuran johto uudistui. Puheenjohtajaksi kesäkuun alusta alkavaksi kaksivuotiskaudeksi valittiin Petri Karinen. Entinen puheenjohtaja ja kunniapuheenjohtaja Pentti Uusi-Illikainen jatkaa seuran hallituksessa varapuheenjohtajana. Hallituksen muut jäsenet ovat
Kimmo Hinno, Jukka Parkkinen, Jari Palosaari ja Hannu Rämäkkö.

UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Lentopalloseura Etta ry - logo

Etta - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEttan joukkue kasassa - Sorvoja jatkaa ja Hänninen sopimukseen

Ettan joukkue kasassa - Sorvoja jatkaa ja Hänninen sopimukseen

Etta on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen hakkuri Ville Sorvojan kanssa.

Lue lisää
Väisänen jatkaa ja uusi nuori lupaus Ettaan

Väisänen jatkaa ja uusi nuori lupaus Ettaan

Etta on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen viime kaudella joukkuetta kipparoineen keskitorjuja Markus Väisäsen kanssa. Jäppiläläislähtöinen Pieksämäen Tsempin kasvatti aloittaa jo viidennen kautensa oululaisseuran riveissä.

Lue lisää
Niko Haapakoski lentopalloilemaan Kyprokselle

Niko Haapakoski lentopalloilemaan Kyprokselle

Miesten lentopallomaajoukkuessa kolmen viime vuoden aikana esiintynyt ja Ettan viime kaudella Mestaruusliigassa hopealle passannut Niko Haapakoski pelaa ensi kaudella Kyproksen liigassa esiintyvän Anorthosis Famagustan riveissä.

Lue lisää
VaLePa meni Suomen cupin finaaliin kaatamalla hyvin taistelleen ETTA:n

VaLePa meni Suomen cupin finaaliin kaatamalla hyvin taistelleen ETTA:n

Oululainen ETTA taisteli hienosti lentopallon miesten Suomen Cupin välierässä Kupittaan palloiluhallissa, mutta vastassa ollut Vammalan Lentopallo käänsi pelin vakuuttavasti itselleen. VaLePan voittonumerot olivat 3-1.

Lue lisää
Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää