Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tervarien peli takkusi urheilutalolla

 

Tervarien peli takkusi urheilutalolla


Tervarien ja KaDy:n lauantaisesta kohtaamisesta ei muodostunut varsinaista klassikkoa. Pelillisen lamansa kanssa taisteleva kotijoukkue sai kylmää vettä niskaansa jo ensimmäisen kahden minuutin aikana ja ei kyennyt tarjoamaan viime kevään hopeajengille todellista vastusta. KaDy nappasi kolme sarjapistettä loppulukemn 7-2 (4-0).

Ajassa 1.58 vieraat siirtyivät jo 2-0 johtoon Matias Juvosen toimesta. 37 sekuntia aikaisemmin Heikki Halmet yritti katkaista poikittaissyöttöä oman maalinsa edessä, mutta ohjasi epäonnekseen pallon ohi voimattoman Juho Keskisen. Oululaisten peli oli täysin hukassa koko avausjakson. KaDy piti pakkansa tiiviinä ja Tervarit ei saanut pelatuksi palloa ns. laukaisusektorille kuin kerran ensimmäisen 20 minuutin aikana.

”Esityksemme oli tänään oikein mainio. Saimme pidetyksi Tervarien avainpelaajat kurissa ja onnistuimmemyös hyökkäyspäässä. Kotijoukkueen peli oli tänään melko pahasti solmussa: joukkue teki lukuisia helppoja virheitä”, KaDy:n pelaava valmentaja Tero Kelhälä summasi.

Tervarien riveistä oli sivussa peräti 59 maalin verran tulivoimaa verrattuna viime kauden kokoonpanoon. Joukkueen esitys oli tuskainen ja peli-iloa nähtiin vasta 33.minuutilla debyyttinsä lauantaina tervaripaidassa tehneen Antti Peuran 1-5 kavennusmaalin jälkeen. KaDy kesti kunnialla kotijoukkueen viiden kenttäpelaajan myllytyksen ja kuittasi viimeisen minuutin aikana vielä kaksi lisäosumaa varmistaen liigahistoriansa ensimmäiset pisteensä Oulusta.

”Joukkueessamme on tällä hetkellä terve kilpailutilanne, joka näkyy myös harjoituksissa oikealla tavalla. Kytölän Mikon poissaolo näkyy tietysti kokoonpanossamme, mutta tämäkin peli osoitti, että emme ole vain muutaman pelaajan varassa, vaan penkiltä nousee esiin uusia ratkaisijoita. Näistä lähtökohdista kautta on hyvä jatkaa”, Kelhälä kehaisi.

KaDy:n ohjelmassa on ensi viikolla Futsal-cupin kamppailu Mäntässä paikallista Valoa vastaan ja lauantaina joukkue saa kotisaliinsa TP-Kaarlen. Tervarit jatkaa otteluitaan kotisalissaan urheilutalossa ensi lauantaina, kun Ouluun saapuu ACE Tampereelta.

Tervarien tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Tervarit - logo

Tervarit - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



PP-70 kaatoi Tervarit voittomaalikisan jälkeen

PP-70 kaatoi Tervarit voittomaalikisan jälkeen

Tervareiden kotihallissa pirkanmaalaisvieraat menivät johtoon Matias Hovin maalilla.

Lue lisää
Tervareille täydet pisteet kotikentällä

Tervareille täydet pisteet kotikentällä

Tervareiden tuplaviikonloppu alkoi mallikkaasti ja oululaiset napsivat kotonaan täydet 3 pistettä.

Lue lisää
Tervareiden kausi käynnistyy

Tervareiden kausi käynnistyy

Tämän samaisen kysymyksen voi esittää myös kevään pronssista mitaliaan kirkastamaan lähteville Oulun Tervarien edustuspelaajille sekä kesän aikana nimensä Porin Palloilijoista FC Jazz-nimeen organisatooristen muutosten vuoksi vaihtaneelle vierasjoukkueelle.

Lue lisää
TPK janoaa revanssia Tervareista

TPK janoaa revanssia Tervareista

Futsal-liigan runkosarjan jännitteet ja panokset kasvavat mentäessä kohti maaliskuuta ja jo kauan odotettuja pudotuspelejä.

Lue lisää
Tervarit tosipaikan edessä lauantaina

Tervarit tosipaikan edessä lauantaina

Tervarit palaa kotiparketilleen vuodenvaihteen jälkeen kevätkierroksen avausotteluun.

Lue lisää
TP-Kaarle taisi maalinteon

TP-Kaarle taisi maalinteon

Keskiviikko tarjoili todellista hulinaa maalien muodossa Oulun urheilutalolle saapuneelle kauden ennätysyleisölle.

Lue lisää