Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sun Volley otti tärkeän voiton

 
Sun Volley otti tärkeän voiton

Kolmen miesten Mestaruusliigan kärkijoukkueen ollessa lepovuorossa lauantaina sarjatilanne tiivistyi Muuramen Lentopallon, Sun Volleyn, Hurrikaani-Loimaan ja Isku-Volleyn otettua voitot.

Sun Volley taisteli tärkeän voiton Vammalan Lentopallosta lauantaina Oulussa. Ratkaisu siirtyi viidenteen erään, jossa Sun Volley otti vastustajastaan niskalenkin Marko Ahon johtamana. Kaksi ja puoli erää pelannut Aho (10/+3) palkittiin parhaana pelaajana. Yleisöystävällinen peli päättyi Sun Volleyn voittoon lukemin 3-2 (25-23, 28-30, 20-25, 25-20, 15-13).

- Tiukin mahdollinen voitto, minkä lentopallossa voi saavuttaa. Hyvä, että kävi näin. Palapelin palaset ovat olemassa, mutta pelin aikana palat piti laittaa uusiksi. Kuudesta kaverista neljä otettiin vaihtoon, mutta joka kerta kun uusi mies tuli kentälle, peli parani. Hienoa, että miehistössä on laajuutta. Ei ole tällaista tilannetta ollut aikaisemmin tälle kaudelle, Sun Volleyn päävalmentaja Sami Kurttila toteaa.

Peli oli ajoittain ailahtelevaa molemmin puolin verkkoa. Sun Volley aloitti pelin vahvasti, mutta Valepa pyöritti peliä kaksi seuraavaa erää. Kolmannessa erässä Sun Volley otti vastustajaan pesäeron vaihtoruletin saattelemana ja piti tiukasti pelin ohjakset hallussaan loppuun asti.

- Peli oli tiukka. Tilastot osoittavat, että teimme paljon syöttövirheitä. Vastaanottokaan ei ollut vahvaa. Pelimme paranee ottelu ottelulta. Sun Volley on kova vastus, mutta meidän tavoin oman pelin löytäminen on heilläkin vielä työn alla. Marko Aholla oli suuri rooli tänään. Hän toi hyvää henkeä koko joukkueelle, Valepan päävalmentaja Ugis Krastins kommentoi.

- Voitto tekee henkisellä puolella hyvää. Pelimme etenee muutama pykälä kerrallaan kohti parempaa. Muutaman pelin olen seurannut sivusta ja kova tahto oli päästä jo pelaamaan. Täysillä taistelin joka pallosta. Jalka ei ollut kipeä missään vaiheessa, pelin ehdoton suunnannäyttäjä Marko Aho jutteli.

Sun Volleyn uusi yleispelaaja Davor Brcic (9/-2) kävi välillä vaihtopenkiltä hakemassa itseluottamusta ja palasi viimesiin eriin ratkaisemaan tärkeitä palloja. Brcicin tehot lupaavat hyvää, vaikka miehellä ei ollut kuin kaksi harjoitusta alla Sun Volleyn mukana. Erinomaisella joukkuepelaamisella hän osoitti heti sopivuutensa Sun Volleyyn.

- Ottelu oli erittäin vaikea. Oli henkisesti tärkeää, että voitimme. Vaikka oma pelaaminen ei ollutkaan parasta mahdollista, joukkueen peli oli hyvää. Tästä on huomattavasti helpompi lähteä seuraaviin peleihin, Brcic kertoi.

Anssi Hakala teki isännistä 16/+6, Janne Kangaskokko 11/+3 ja Aho 10/+3. Vieraista Ansis Medenis sai kasaan 21/+3, Aivars Petrucevics 18/+4 ja Markus Peltonen 15/+12.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Sun Volley - logo

Sun Volley - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ettan joukkue kasassa - Sorvoja jatkaa ja Hänninen sopimukseen

Ettan joukkue kasassa - Sorvoja jatkaa ja Hänninen sopimukseen

Etta on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen hakkuri Ville Sorvojan kanssa.

Lue lisää
Väisänen jatkaa ja uusi nuori lupaus Ettaan

Väisänen jatkaa ja uusi nuori lupaus Ettaan

Etta on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen viime kaudella joukkuetta kipparoineen keskitorjuja Markus Väisäsen kanssa. Jäppiläläislähtöinen Pieksämäen Tsempin kasvatti aloittaa jo viidennen kautensa oululaisseuran riveissä.

Lue lisää
Niko Haapakoski lentopalloilemaan Kyprokselle

Niko Haapakoski lentopalloilemaan Kyprokselle

Miesten lentopallomaajoukkuessa kolmen viime vuoden aikana esiintynyt ja Ettan viime kaudella Mestaruusliigassa hopealle passannut Niko Haapakoski pelaa ensi kaudella Kyproksen liigassa esiintyvän Anorthosis Famagustan riveissä.

Lue lisää
VaLePa meni Suomen cupin finaaliin kaatamalla hyvin taistelleen ETTA:n

VaLePa meni Suomen cupin finaaliin kaatamalla hyvin taistelleen ETTA:n

Oululainen ETTA taisteli hienosti lentopallon miesten Suomen Cupin välierässä Kupittaan palloiluhallissa, mutta vastassa ollut Vammalan Lentopallo käänsi pelin vakuuttavasti itselleen. VaLePan voittonumerot olivat 3-1.

Lue lisää
Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää