Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sytyttääkö Raksila kotkapaidat liekkeihin

 
Sytyttääkö Raksila kotkapaidat liekkeihin

Kiekko-Laserin ja Kouvolan KooKoon varsin kuumissa tunnelmissa käynnistynyt puolivälieräsarja jatkuu tänään maanantaina Oulun Raksilassa. KooKoo voitti avausottelun lauantaina niukasti, mutta ansaitusti maalein 3-2. Kotijoukkueella on nyt edessä pakkovoiton paikka, sillä 1-1 tilanteesta olisi huomattavasti parempi lähteä keskiviikon kolmanteen otteluun kuin KooKoon johtaessa 0-2.

Nouseeko Rautiola sankariksi vai jatkuuko Rämön hurja putki?

KooKoo oli avausottelussa siis parempi maalein 3-2. Jaakko Lehtosen, Kory Bakerin ja Samu Vilkmanin maalit veivät kotijoukkueen kolmen maalin karkumatkalle reilussa 42 minuutissa, mutta Kiekko-Laser ei luovuttanut vaan tuli maalin päähän kolmannen erän loppuhetkillä. Vierasjoukkueesta onnistuivat alkukauden KooKoon miehistössä pelannut Matias Perkkiö, sekä Iiro Memonen. Erityisesti Perkkiön panos ilahdutti kotkapaitojen valmennusjohtoa ja miehelle on varmasti luvassa jälleen kerran paljon vastuuta ja peliaikaa kun Kiekko-Laser metsästää sarjassa avausvoittoa.

KooKoo oli lauantain ottelussa hallitsevampi osapuoli ja se ansaitsi voittonsa. Laukaukset kotijoukkue vei nimiinsä 59-47 ja vain Antti Rautiolan hurjat 42 torjuntaa pitivät numerot Kiekko-Laserin kannalta siedettävinä. Mikko Rämö torjui KooKoon maalissa jo 10 peräkkäisen Play Offs-voittonsa, yhteensä Rämölle kirjattiin 26 torjuntaa.

Kiekko-Laser jatkanee samalla miehistöllä millä se pelasi Kouvolassa. KooKoolla on laaja materiaali ja varsinkin hyökkäyksessä valmennus saattaa kierrättää miehiä puolivälierien ensimmäisissä otteluissa. Paljon riippuu myös joukkueen terveystilanteesta, onko Ismo Lehkosen suojateissa liikkeellä kuinka paljon 'kuumetta'. Myös Kiekko-Laserin valmennus taitaa pudotuspeleissä käytettävän henkisen sodankäynnin. Lauantain ottelun jälkeen kotkapaitojen päävalmentaja Mikko Manner ilmoitti, että "sarjan jatko tuntuu tappion jälkeen aika epätoivoiselta".

Epätoivoisuus lienee kuitenkin kaukana, kun Kiekko-Laser hyökkää mestarisuosikin kimppuun kotiyleisönsä edessä Oulun Raksilassa kello 18:30. Vaikka KooKoo pelaakin vieraskaukalossa ja matka Kouvolasta Ouluun on pitkä, yksi asia yhdistää näitä kahta joukkuetta ja takaa myös KooKoolle hyvät lähtöasetelmat vierasotteluun: sekä Raksilassa, että Kouvolassa jäiden koko vastaa lentokenttää, tilaa löytyy.

Mestiksen (Jari Hotti) tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MikkoManner

Mikko Manner

19.7.1974 Vaasa
Tiedot

Iiro Memonen

3.10.1986 Kitee
Tiedot

Matias Perkkiö

23.5.1987 Oulu
Tiedot

AnttiRautiola

Antti Rautiola

8.2.1988 Äänekoski
Tiedot


Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Maalivahti Tomi Karhunen tulee kuukauden mittaisella vuokrasopimuksella Kärppiin. Tällä varaudutaan täydentämään joukkueen maalivahtiosastoa lähestyvien U20 MM-kisojen ajaksi.

Lue lisää
Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Kärpät ja hyökkääjä Juhamatti Aaltonen ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 35-vuotias hyökkääjä siirtyi viime helmikuussa Lahden Pelicansista Kärppiin niin ikään loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa.

Lue lisää
Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue lisää
Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Kärppien pitkäaikainen puolustaja ja kapteeni Lasse Kukkonen on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Lue lisää
Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta viime kaudella edustaneet tulevaisuuden lupaukset Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko pelaavat tulevalla kaudella kärppäpaidassa.

Lue lisää