Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jukurit ratkaisi runkosarjan voiton itselleen

K-Laser aloitti ottelun ensimmäiset minuutit hyvin ja sai luotua hyvää painetta Jukurien päätyyn. Jukurit sai peliä kulkemaan Henrik Forsbergin 1-0 maalin myötä. Maalin jälkeen Jukurit sai pelin juonesta kiinni.

Muutama minuutti maalista ja Jukurien Sami Lähteenmäellä oli tuhannen taalan paikka siirtää kotijoukkue jo 2-0 johtoon, mutta mies ei onnistunut yrityksessään.

Ensimmäisen erän puolivälissä Jukureille tarjoutui kahdesti paikka tehdä lisämaaleja ylivoimalla, mutta kummallakaan kerralla ylivoimaa ei saatu kunnolla edes pyörimään K-Laserin puolustusalueelle.

Ajassa 14:38 K-Laser pääsi ensimmäisen kerran ylivoimalle, jota ehdittiin pelata noin minuutti kun Oskari Hakomäki pääsi vapaasti maalin edessä tasoittamaan ottelun 1-1.

K-Laserin Atte Susi täräytti viimeisellä minuutilla todellisen pukukoppimaalin jolla vierailijat siirtyivät ensimmäisen kerran ottelussa johtoon.

Vain hetki K-Laserin maalista komennettiin oululaisten Tommi Leinonen jäähyaitioon. Jäähyä jäi toiseen erään kärsittäväksi reilut puolitoista minuuttia.

Juha Koivisto haastoi röyhkeällä kiekon ylös tuonnilla K-Laserin puolustuksen, joilta hän lopulta karkasi puolittaiseen läpiajoon ja tasoitti ottelun 2-2. Maalin jälkeen K-Laser protestoi voimakkaasti tilannetta paitsioksi.

Jukurit onnistui toisessa erässä luomaan kosolti hyviä laukauksia kohti Matti Hakosen vartioimaa K-Laserin maalia. Joukkue laukoi toisen erän aikana neljästi maalikehikkoon.

Ottelun avausmaalin tehnyt Henrik Forsberg lahjoitti tasoitusmahdollisuutta Tomi Peltoselle, mutta Jukurien maalivahti Kai Tillanen esti huippu torjunnalla numeroiden muuttumisen.

Hetkeä myöhemmin Tillanen esitti kauden erikoisimman torjunta yrityksen. Hyppytorjunnan jälkeen kiekko lirui Tillasen selän taakse johon ensimmäisenä reagoi Matias Perkkiö ja K-Laser siirtyi jälleen johtoon.

Toisessa erässä molemmat joukkueet saivat kerran kokeilla ylivoimaansa, mutta kummankin ylivoima oli heikkoa.

Kolmannessa erässä kentällä nähtiin erittäin himokas kotijoukkue. 3-3 tasoitusmaalin laukoi Sami Lähteenmäki.

Kolmannen erän toinen ylivoima mahdollisuus avautui Jukureille, kun K-Laser sortui väärään vaihtoon.

Tällä kertaa ylivoima toimi. 4-3 voittomaalin viimeisteli komealla siniviivalaukauksella Ilkka Kallioinen.

Juuso Kaijomaa siirsi sarvipäät jo kahden maalin johtoon erän puolivälissä. Maalin jälkeen K-Laserille tarjoutui vielä mahdollisuus nousta peliin mukaan ylivoimalla, mutta mikkeliläiset taistelivat alivoiman.

Ottelun loppulukemat 6-3 viimeisteli Antti Ojanen näyttävän syöttökuvion päätteeksi.