Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Northern Lights palaa Vaahteraliigaan

 
Northern Lights palaa Vaahteraliigaan

Oululainen Northern Lights tekee paluun Vaahteraliigaan yhdeksän vuoden tauon jälkeen. SAJL:n liittohallitus myönsi torstain kokouksessaan ensi kauden liigalisenssit, ja Tampere Saintsin luovuttua sarjapaikastaan liigaa täydennettiin Northern Lightsilla. Muut viime kauden seitsemän joukkuetta jatkavat Vaahteraliigassa.

- Tulevan ykkösdivisioonakauden päämäärä oli nousta sarjatasossa ylemmäs. Sitä vartenhan pelaajat antavat kaikkensa harjoituksissa ja peleissä. Tarttuminen nyt tarjottuun tilaisuuteen on suora jatkumo jo tehtyihin töihin ja päämääriin. Lähtö Vaahteraliigaan näistä asemista on hurja, mutta niinhän on itse lajikin. Se ei pelaa joka pelkää, Northern Lightsin puheenjohtaja Risto Kivelä toteaa.

Northern Lights sijoittui viime kaudella ykkösdivisioonassa toiseksi hävittyään Spagettimaljan Vantaan TAFTille. Perinteikäs oululaisseura pelasi edellisen kerran Vaahteraliigassa kesällä 2002. Ensimmäisen kerran Northern Lights nousi Vaahteraliigaan jo kaudeksi 1984. Seura on yltänyt mitaleille kerran. Kauden 1990 tuloksena oli SM-pronssi.

Kivelä myöntää, että nousu sarjaporrasta ylemmäs tässä vaiheessa vuotta aiheuttaa valtavasti lisätyötä.

- Ensinnäkin, otamme kaiken tulevan suureena haasteena. Ymmärrämme olevamme altavastaajina jokaisessa tulevan kauden ottelussa, joten emme voi muuta kuin tehostaa ja järkiperäistää kaiken tekemisemme. Olemme pakotettuja kehittymään, Kivelä sanoo.

Northern Lightsin lisäksi ensi kaudella Vaahteraliigassa pelaavat helsinkiläiset Roosters ja Wolverines, Turku Trojans, Lappeenrannan Rajaritarit, Seinäjoen Crocodiles, Jyväskylän Jaguaarit sekä hallitseva mestari Porvoon Butchers.

SAJL:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Northern Lights ry - logo

Northern Lights - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNoronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga näkyy URHOtv:llä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää

Vaahteraliiga palaa tauolta viime kauden finalistien komennossa

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga palaa viikonloppuna juhannustauolta.

Lue lisää
Lightsille avausvoitto

Lightsille avausvoitto

Ottelu lähti liikkeelle isäntäjoukkueen kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää
USC:n tukimies Oulun Northern Lightsiin

USC:n tukimies Oulun Northern Lightsiin

Vaahteraliigassa viime kaudella kuudenneksi sijoittunut Oulun Northern Lights on tehnyt sopimuksen tukimies Nick Garrattin kanssa.

Lue lisää