Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miikka Salomäelle ja Juho Keräselle jatkosopimus

 
Miikka Salomäelle ja Juho Keräselle jatkosopimus

17-vuotias Kärppien suurlupaus Miikka Salomäki ja 25-vuotias väkivahva Juho Keränen ovat tehneet jatkosopimuksen. Salomäen sopimus koskee kahta seuraavaa kautta, ja Keräsen sopimus on kolmevuotinen.

 ”17-vuotias Salomäki on käsittämättömän vahva ja tasainen suorittaja. Salomäki on nuori, moderni jääkiekkoilija, poikkeuksellinen lahjakkuus ja hiomaton timantti. Hienoa että tällainen nuori sensaatio, jolla on sekä taitoa että kovuutta jatkaa seurassa”, päävalmentaja Hannu Aravirta toteaa.

Salomäki samoin kuin Juho Keränenkin ovat laitureita, jotka pystyvät pelaamaan myös keskushyökkääjänä. ”Keränen oli minulle tuntematon pelaaja, mutta hän on vakuuttanut monipuolisuudellaan. Hän on erinomainen alivoimapelaaja, jolla on ollut avainpelaajan asema hyvin sujuneessa alivoimassa. Keränen on kaikissa tilanteissa pelkäämätön, kiekollisena vahva kaveri, joka taklaa lujaa ja blokkaa varmasti”, Aravirta uskoo.

Urheilutoimenjohtaja Harri Aho sanoo molemmilla pelaajilla olevan parhaat vuodet ammattilaisena edessä. ”On hienoa, että pystyimme näin hyvissä ajoin varmistamaan tulevaisuutta omien kasvattien pitkillä sopimuksilla.”

Vesannon Vesakiekosta C-junnuna petopaitaan tullut Keränen teki liigadebyyttinsä kaudella 2005 - 2006. Kovuutta miesten peleihin hän haki Kajaanin Hokissa kausina 2006 - 2008. Hyökkääjä nousi yhdeksi Mestiksen kultamitalitaistelun ratkaisupelaajaksi keväällä 2007. Seuraavana vuonna hän oli kamppailemassa Hokille hopeaa.

Keränen palasi kärppäpaitaan kaudella 2008 - 2009, ja kauden päätteeksi hän pokkasi SM-hopeamitalin (tehot 8 + 6). Tällä kaudella Keränen on tehnyt 25 ottelussa pisteet 5 + 6.

Alle 20-vuotiaiden MM-kisapaikkaan oikeuttavia näyttöjä parhaillaan antava Salomäki oli liigan tulokkaita. Hän on pelannut 19 ottelua tehoin 2 + 1. Raahen Teräs-Kiekosta lähtenyt hyökkääjä taisteli viime keväänä A-nuorissa kultaa ja valittiin vuoden tulokkaaksi; runkosarjassa hän teki tehot 18 + 25. Nuorten mestaruuden lisäksi hän oli voittamassa alle 18-vuotiaiden MM-pronssia.

Kärppien tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Kärpät 46 ry - logo

Kärpät - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JuhoKeränen

Juho Keränen

7.4.1985 Keitele
Tiedot

MiikkaSalomäki

Miikka Salomäki

9.3.1993 Raahe
Tiedot


Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Maalivahti Tomi Karhunen tulee kuukauden mittaisella vuokrasopimuksella Kärppiin. Tällä varaudutaan täydentämään joukkueen maalivahtiosastoa lähestyvien U20 MM-kisojen ajaksi.

Lue lisää
Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Kärpät ja hyökkääjä Juhamatti Aaltonen ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 35-vuotias hyökkääjä siirtyi viime helmikuussa Lahden Pelicansista Kärppiin niin ikään loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa.

Lue lisää
Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue lisää
Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Kärppien pitkäaikainen puolustaja ja kapteeni Lasse Kukkonen on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Lue lisää
Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta viime kaudella edustaneet tulevaisuuden lupaukset Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko pelaavat tulevalla kaudella kärppäpaidassa.

Lue lisää