Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laser katkaisi tappioputkensa

 
Kiekko-Laser katkaisi tappioputkensa

Kiekko-Laser näytti keskiviikkona, mistä joukkue on tehty ja lähetti Jokipojat kotiin tyhjin käsin lukemin 5-1. Joukkueen kaikki elementit näyttivät olevan jälleen kohdillaan ja läpi käydystä vaikeasta jaksosta (viisi peräkkäistä tappiota) ei näkynyt merkkiäkään. "Tämä oli hyvä suoritus meiltä. Varsinkin kaksi ensimmäistä erää. Puolustajat pelasivat tasaisesti ja tehtiin hyviä suoria hyökkäyksiä. Isona teemana meillä tänään oli nauttia pelaamisesta", päävalmentaja Mikko Manner sanoi tyytyväisenä joukkueensa peli-ilmeestä. Jokipojille tappio oli neljäs peräkkäinen ja oululaisille hallitsevat Mestiksen mestarit ovat hävinneet kuluvalla kaudella kolme kertaa.

Peliä siivitti nopea tempo ja ottelun voittomaali syntyikin jo ajassa 2.05. Vain reilu puoli minuuttia aiemmin alkoi Kiekko-Laserin tuhoisa hetki, joka sinetöi koko ottelun. Ajassa 1.23 Oskari Hakomäki toi vahvalla esityksellä kiekon hyökkäysalueelle ja survoi pelivälineen maaliin. Tomi Pekkalan (1+1) sinetöimän seuraavan maalin jälkeen Jokipojat eivät enää toipuneet takapakista.

Kiekko-Laserin nelosketju näytti pirteitä otteita läpi pelin ja toisen erän alussa se tuotti tulosta, kun Jussi Nättisen aloitusvoitosta Janne Niva vei isännät jo 3-0 johtoon. Joukkueen erikoistilannepelaaminen oli myös uomissaan ja alivoimat selvitettiin kunnialla. Ylivoimakin ottelussa puhui, kun Ville Rajala viimeisteli lukemat 4-0. Tasan minuutti Rajalan osumasta Tomi Peltonen vei Kiekko-Laserin lukemiin 5-0.

Viiden päästetyn maalin jälkeen Jokipojat vaihtoivat maalilla torjuneen Antti Härmän Eemeli Sivoseen. Joensuulaiset tarjosivat hyvän vastuksen ja joukkue ei luovuttanut missään vaiheessa, vaan jaksoi jatkaa loppuun saakka. Uurastus palkittiin ottelun toiseksi viimeisellä peliminuutilla, kun Teemu Heikkinen rikkoi Antti Rautiolan nollapelin.

16-vuotias puolustaja Ville Pokka taisteli kotkan lailla läpi ottelun ja sai tililleen myös kaksi syöttöpistettä. Joukkueen maalinsuulle SM-liigakomennukselta palannut Antti Rautiola näytti jälleen, miksi ovet sarjaa korkeammalle ovat myös avautuneet. Veskarin torjunnat pitivät joukkueen voittoasemissa ja antoivat luottamusta muille pelaajille. "Upi is back! Rautiolan hyvillä torjunnoilla päästiin pelaamaan johdossa ja maalivahtiosasto me voitettiin tänään pystyyn. Rautiola on pitkä kaveri, mutta patja tuli aina jostakin esiin", Manner sanoi hymyillen.

Kotkapaidassa debytoinut Atte Susi jätti luistelullaan Jokipoikien pelaajat selkeästi taakseen. Vahva luistelu ja nopeat ylösnousut sekä taitava kiekonhallinta tuovat Suden myötä lisää terävyyttä joukkueen hyökkäykseen.

Kaikenkaikkiaan Raksilan jäällä nähtiin jälleen tuttu joukkue, joka tarjoili hienoa katsottavaa. Kiekko-Laserin on hyvä jatkaa tästä kohti Mestiksen Revanssiviikonloppua, jossa se kohtaa D Teamin ensin perjantaina Jyväskylässä ja lauantaina Raksilassa. "Meidän pitää huomata se tapa ja tyyli, millä menestytään. Nyt mennään kohti perjantaita, nautitaan pelaamisesta. Suoritukseen laitetaan keskittymistä ja kunnianhimoa", Manner kiteytti reseptin viikonlopun kamppailuihin.

Jokipojat kohtaa Revanssiviikonloppuna sarjakärki Jukurit. Perjantaina pelataan Joensuussa, lauantaina Mikkelissä.

Mestiksen (Reija Poutanen) tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Maalivahti Tomi Karhunen tulee kuukauden mittaisella vuokrasopimuksella Kärppiin. Tällä varaudutaan täydentämään joukkueen maalivahtiosastoa lähestyvien U20 MM-kisojen ajaksi.

Lue lisää
Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Kärpät ja hyökkääjä Juhamatti Aaltonen ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 35-vuotias hyökkääjä siirtyi viime helmikuussa Lahden Pelicansista Kärppiin niin ikään loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa.

Lue lisää
Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue lisää
Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Kärppien pitkäaikainen puolustaja ja kapteeni Lasse Kukkonen on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Lue lisää
Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta viime kaudella edustaneet tulevaisuuden lupaukset Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko pelaavat tulevalla kaudella kärppäpaidassa.

Lue lisää