Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jokipoikien voittoputki katkesi Oulussa

 
Jokipoikien voittoputki katkesi Oulussa

Maanantain MTV3 Maxin tv-ottelussa Kiekko-Laser ja Jokipojat tarjoilivat laadukkaan kiekkoillan. Oululaisten kolmannen erän herääminen toi voiton lukemin 4-2. Näin Jokipoikien kolmen ottelun voittoputki päättyi Raksilassa. Kiekko-Laserin peräkkäisten kotivoittojen sarja puolestaan kasvoi neljään. Ottelun voittomaalista vastasi puolustaja Teemu Metso kolmannen erän loppupuoliskolla. Maaliin merkittiin syöttäjiksi erittäin hyviä otteita esittänyt varakapteenikaksikko Iiro Memonen ja Ville-Matti Koponen. Erikoistilannepelaamisen vahvasti taitava Koponen näytti jälleen esimerkilllistä ali- ja ylivoimapelaamista.

Isäntien vahva nousu päätöserässä

Ottelun ensimmäinen erä oli nopeaa kiekkoa päästä päähän. Kiekko-Laser hallitsi peliä hienoisesti, mutta Jokipojat saivat rakennettua muutaman vaaratilanteen Antti Rautiolan vartioimalle maalille. Vain vähän pelikatkoja sisältänyt erä oli taidollisesti näyttävä. Kiekko-Laser onnistui rakentamaan loistavia kuvioita Jyri Junnilan johdolla. Jokipoikien puolustus oli kuitenkin vahvaa ja maaleja ei ensimmäisessä erässä syntynyt.

Toisen erän alkuun Kärppien A-junioreista lainassa oleva hyökkääjä Tomi Körkkö tuuletti uransa ensimmäistä Mestis-maalia. Toni Kirénin ja Teemu Metson syötöstä Körkkö viimeisteli ottelun avausmaalin. Tasan kaksi minuuttia myöhemmin Henri Kivioja onnistui tuomaan Jokipojat tasoihin pomppukiekolla. Vierailijoiden latvialaisvahvistus Roberts Jekimovsin 1-2 maalin myötä joukkue sai otetta pelistä ja Kiekko-Laserin pakka meni hieman sekaisin. Pelin alun pirteästi pelannut Tomi Ståhlhammar joutui jättämään leikin kesken toisessa erässä loukkaantumisen vuoksi.

Jokipoikien löytämä vire kantoi kolmanteen erään saakka, kunnes Junnila näytti, miksi kotkapaitojen ylivoima on tällä hetkellä Mestiksen toiseksi tehokkainta. Koposen ja Aku Joki-Erkkilän pohjustuksesta Junnila toi isännät tasoihin. Metson voittomaali ajassa 54.25 vapautti joukkueen ja puolustajan itsensä pelaamista. Kiekko-Laserin tunnettu kotikaukalon vire syttyi pelin lopulla ja minuutti Metson maalin jälkeen Tomi Peltonen viimeisteli loppulukemat 4-2. "Meillä oli iso halu voittaa. Olin varma toisen erän jälkeen, että jossain vaiheessa joukkueen hyvä pelaaminen palkitaan maalilla. Metson maalista olen ylpeä, hän on tärkeä pelaaja meille pitkässä juoksussa", joukkueensa peliesitykseen tyytyväinen Kiekko-Laserin päävalmentaja Mikko Manner sanoi.

Kiekko-Laserilla on kova viikonloppu edessä, kun se matkustaa kahteen peräkkäiseen vierasotteluun. Perjantai-iltana vastassa on LeKi ja lauantain kierroksella se kohtaa sarjataulukon häntäpäätä pitävän TuTo:n. Jokipojat kohtaa perjantaina kotikaukalossaan Mehtimäellä SaPKo:n ja lauantaina joukkue matkustaa Mikkeliin Jukurien vieraaksi.

Mestiksen (Reija Poutanen) tiedotteesta  / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Maalivahti Tomi Karhunen tulee kuukauden mittaisella vuokrasopimuksella Kärppiin. Tällä varaudutaan täydentämään joukkueen maalivahtiosastoa lähestyvien U20 MM-kisojen ajaksi.

Lue lisää
Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Kärpät ja hyökkääjä Juhamatti Aaltonen ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 35-vuotias hyökkääjä siirtyi viime helmikuussa Lahden Pelicansista Kärppiin niin ikään loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa.

Lue lisää
Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue lisää
Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Kärppien pitkäaikainen puolustaja ja kapteeni Lasse Kukkonen on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Lue lisää
Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta viime kaudella edustaneet tulevaisuuden lupaukset Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko pelaavat tulevalla kaudella kärppäpaidassa.

Lue lisää