Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tiukka taisto pisteistä Vaasassa

Kiekko-Laser lähti Vaasan Sportin vieraaksi edellisen kohtaamisen voiton puolustus mielessä. Ottelu oli erittäin tiukka ja niukkamaalinen ja ratkaisua saatiin odottaa aina jatkoerään saakka. Vaasalaiset olivat tällä kertaa hitusen parempia ja ottivat pelistä kaksi pistettä. "Se oli kova taistelu. Marginaalit oli tosi pienet ja me oltais voitu tulla voittajina. Joukkueella oli loistava taistelumoraali ja piste saatiin kuitenkin", totesi päävalmentaja Mikko Manner ottelun päätteeksi.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin ensimmäisen erän lopulla, kun Aku Joki-Erkkilä vei Ville Rajalan syötöstä pohjoisen kotkapaidat 0-1 johtoon. Vaasalaiset tulivat tasoihin pelin puolessa välissä Robin Bergmanin maalilla. Vääntö oli kovaa ja taisteluhenki katossa. Kiekko-Laserilla oli mahdollisuus mennä ottelussa johtoon toisen erän lopulla, kun Sportin pelaajista kaksi istui rangaistusaitiossa. Ylivoima ei kuitenkaan tuottanut tulosta tällä kertaa.

Viimeinen erä oli tasaista, mikä näkyi myös maalivahtien torjunnoissa. Antti Rautiola venyi kiekon eteen yhdeksän kertaa ja Sportin Aaro Peltonen kuusi kertaa. Kolmannen erän tilastoja koristeli vain vaasalaisten rangaistus ja Kiekko-Laserin aikalisä 55. peliminuutin kohdalla. Ratkaisua lähdettiin näin hakemaan jatkoajalle. Sitä ehdittiin pelata päälle kolme minuuttia, kun isäntien Mika Halava ratkaisi ottelun ja jatkoi näin vaasalaisten kotivoittoputkea. Yli 2000-päinen yleisö piti hallin tunnelmaa yllä. "Harmittaa, kun ei voitettu, mutta pelissä oli hieno tunnelma. Olisihan tuo ollut hieno hiljentää yleisö voitolla", myhäili Manner.

Kiekko-Laserin pelit jatkuvat keskiviikkona kotiareenalla, kun Kajaanin Hokki luistelee vastaan. Sportin ottelut jatkuvat samana päivänä, Vaasassa pelattavassa ottelussa vastaan luistelee LeKi.

Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Maalivahti Tomi Karhunen tulee kuukauden mittaisella vuokrasopimuksella Kärppiin. Tällä varaudutaan täydentämään joukkueen maalivahtiosastoa lähestyvien U20 MM-kisojen ajaksi.

Lue lisää
Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Kärpät ja hyökkääjä Juhamatti Aaltonen ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 35-vuotias hyökkääjä siirtyi viime helmikuussa Lahden Pelicansista Kärppiin niin ikään loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa.

Lue lisää
Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue lisää
Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Kärppien pitkäaikainen puolustaja ja kapteeni Lasse Kukkonen on päättänyt lopettaa pelaajauransa.