Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lightsille kuokkaan vieraissa

 
Lightsille kuokkaan vieraissa

Northern Lights kärsi tappion Porissa lukemin 28-14. Ottelu pysyi tasaisena loppuun asti, mutta isäntäjoukkue piti sarjapisteet.

Ennakko-odotusten mukaan ottelusta muodostuikin hyvin tasainen. Hyvässä säässä pelattu ottelu tarjosi katsojille jännittävää viihdettä koko rahan edestä. Pori metsästi ottelusta ensimmäistä kotivoittoaan ja Lightsilla kiilui kiikareissa viime vuosina harvinaiseksi osoittautunut vierasvoitto.

Northern Lights eteni ottelussa hyvin niin juosten kuin heittäenkin, mutta ratkaisevilla hetkillä tehdyt virheet ratkaisivat ottelun isännille. Palloa kyettiin liikuttamaan tasaisesti, mutta varsinaisia isoja pelejä ei vierasjoukkueelta nähty.

Ensimmäisellä puoliajalla Lightsilla oli tilaisuutensa isäntien kahden jaardin linjalta, mutta neljälläkään yrityksellä ei palloa saatu sullottua sisään. Seuranneesta hyökkäysvuorosta Nate Lewis kiitti välittömästi pinkaisemalla 80 jaardia toiseen suuntaan. Isäntien juoksukone olikin hyvässä vedossa ja pystyi etenemään tasaisesti läpi ottelun.

Nuorten maajoukkuepelaaja Aappo Saloranta oli loukannut nilkkansa, joten hänen pelaamisensa sunnuntain ottelussa oli epävarmaa. Pelot osoittautuivat todeksi ennen ottelua, ja Saloranta päätettiin jättää kokoonpanon ulkopuolelle. Lisäksi TE Riku Riepula loukkasi itsensä ensimmäisellä puoliajalla, joten Lights oli ottelussa lopulta kovan paikan edessä. Avainpelaajien puuttuessa Lights joutuikin pelaamaan ottelun hyökkäyksessä hieman typistetyllä pelivalikoimalla. Valtaosasta Lightsin kopeista vastasi laitahyökkääjistä Joonas Taina sekä TE:n paikalla tuurannut Antti Myllylä.

Isäntien heittohyökkäys sen sijaan saatiin kohtuullisesti kuriin. Pori eteni kyllä lyhyillä heitoilla, mutta vastapainoksi Ilari Kokkonen ja Stacey Thomas napsivat syötönkatkon mieheen. Toisaalta muutamien pelaajien uurastaminen jatkuvasti kahteen suuntaan verotti voimista pahimman terän, mikä avitti isäntien hyökkäyspelin toimivuutta.

Vaikka Lightsin alkukauden taival onkin sujunut vähemmän ruusuisissa merkeissä, ei joukkue silti ole heittämässä kirvestä kaivoon. Kovalla työnteolla joukkueen esitykset paranevat varmasti kauden edetessä. Seuraavan kerran Lights pelaa kotona jo ensi viikonloppuna, kun vieraaksi saapuu kauden komeetta, nousijajoukkue Vantaan TAFT. Voitolla kotiottelusta Lightsilla on hyvät mahdollisuudet nousta taas liigan kärkikamppailuihin. Jos äitienpäivänä jäi kotiavaus välistä, myydään TAFT-ottelussa loppukauden kolmeen runkosarjaotteluun oikeuttavia kausikortteja 15 euron hintaan.

Northern Lightsin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Northern Lights ry - logo

Northern Lights - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNoronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga näkyy URHOtv:llä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää

Vaahteraliiga palaa tauolta viime kauden finalistien komennossa

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga palaa viikonloppuna juhannustauolta.

Lue lisää
Lightsille avausvoitto

Lightsille avausvoitto

Ottelu lähti liikkeelle isäntäjoukkueen kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää
USC:n tukimies Oulun Northern Lightsiin

USC:n tukimies Oulun Northern Lightsiin

Vaahteraliigassa viime kaudella kuudenneksi sijoittunut Oulun Northern Lights on tehnyt sopimuksen tukimies Nick Garrattin kanssa.

Lue lisää