Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rosan tulo varmistui, Hedström mukana ensi kaudella

 
Rosan tulo varmistui, Hedström mukana ensi kaudella

Kärpät ja SM-liigan pistepörssin kolmannelle sijalle kirinyt tshekkihyökkääjä Pavel Rosa ovat saaneet jatkosopimusneuvottelut onnistuneesti päätökseen. 32-vuotias Rosa liittyy tuttuun joukkueeseen lokakuun puolivälissä kuuden kuukauden mittaisella sopimuksella.
 
”SM-liigassa Rosa oli ehdottomasti yksi huipuista. Hän osoitti viime kaudella, että pystyy henkilökohtaisella taidollaan ratkaisemaan pelejä. Hienoa, että saamme hänet takaisin”, urheilutoimenjohtaja Harri Aho ja päävalmentaja Mikko Haapakoski iloitsevat.
Viime kauden kärppänutussa tehoillut taiturimainen Rosa teki runkosarjan 45 ottelussa pisteet 19 + 32 = 51. Kevään 10 pudotuspelissä kertyivät tehot 3 + 3 = 6. Rosan henkilökohtainen taito ihastutti kiekkokansaa, ja erityisen hyvin muistiin piirtyi JYP-puolivälieräsarjan neljännessä kamppailussa nähty mestarillinen soolosuoritus.

Viikon verran Kärppien harjoituksissa mukana ollut ruotsalaislaituri Jonathan Hedström on allekirjoittanut seuran kanssa ensi kautta koskevan sopimuksen. ”Hedström on voimahyökkääjä, jollaista joukkue kaipaa. Hän on nopea ja aggressiivinen pelaaja, jota tuo myös kokemusta joukkueeseen”, Aho kiteyttää.

Aloite Kärppiin liittymisestä lähti pelaajasta itsestään. ”Hän halusi tulla joukkueeseen hakemaan uutta nousua uralleen, sillä viime kausi ei sujunut niin hyvin kuin hän itse urheilullisesti olisi toivonut”, Aho sanoo.

32-vuotias Jonathan Hedström pelasi viime kaudella Luulajan Elitserien-joukkueessa. 48 ottelussa hän teki pisteet 2 + 16 = 18. Hänen henkilökohtaisesti paras kautensa ajoittuu toisen NHL-kauden jälkeiseen Timrån kauteen 2006 - 2007. Tuolloin hän naputti tehot 13 + 25 = 38.

Mighty Ducks of Anaheimissa (2002 - 03 ja 2005 – 06) 83 NHL-ottelua taistellut Hedström on kuulunut myös Ruotsin MM-joukkueen vakiomiehistöön (25 ottelua). Hyökkääjä on pelannut CSKA Moskovan KHL-joukkueessa 31 ottelua. Elitserienissä kokemusta on kertynyt 375 ottelusta. Hänellä on MM-hopeaa keväältä 2004.

Kärppien tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle



Pavel Rosa

7.6.1977 Most
Tiedot


Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Maalivahti Tomi Karhunen tulee kuukauden mittaisella vuokrasopimuksella Kärppiin. Tällä varaudutaan täydentämään joukkueen maalivahtiosastoa lähestyvien U20 MM-kisojen ajaksi.

Lue lisää
Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Kärpät ja hyökkääjä Juhamatti Aaltonen ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 35-vuotias hyökkääjä siirtyi viime helmikuussa Lahden Pelicansista Kärppiin niin ikään loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa.

Lue lisää
Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue lisää
Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Kärppien pitkäaikainen puolustaja ja kapteeni Lasse Kukkonen on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Lue lisää
Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta viime kaudella edustaneet tulevaisuuden lupaukset Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko pelaavat tulevalla kaudella kärppäpaidassa.

Lue lisää