Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tervarit nousi vaikeuksien kautta voittoon Vaasassa

 
Tervarit nousi vaikeuksien kautta voittoon Vaasassa

Kliseinen aloitus, onnellinen lopetus, ainakin pelikentän puolella sunnuntaina Vaasassa. Tasaisen avausjakson ainokaisen laukoi Ville Saxman Heikki Halmetin esityöstä ajassa neljä ja risat. Kotijoukkue Ruutupaidoilla oli myös avausjaksolla omat paikkansa, mutta alkukaudesta hurmoksessa torjunut Juho Keskinen oli jälleen mies paikallaan tolppien välissä.

Ruutupaidat onnistui sunnuntaina siinä, mikä alkukauden otteluissa on kääntänyt tasaisetkin pelit Tervarien eduksi. Se nimittäin kykeni nollaamaan oululaisten tehokentän täysin: poikien saldoksi jäi sunnuntaina -2. Hyvä joukkue kykenee ratkaisemaan laajalla rintamalla, onneksi Vaasassa löytyi uusia vastuunkantajia Ari Makowskin laukoessa liigakauden avausmaalinsa 2-2 tasoituksessa ja 3-2 voittomaalin isäksi merkittiin paluun parketeille tehnyt konkari Petri Hautajärvi, joka ehätti jo viime talvena edustamaan Terwaarien ikämiesryhmää edususpalloilun sijasta. Maajoukkuekutsun saanut Ville Saxman tarjosi avausmaalin lisäksi myös kaksi tilastoihin asti päässyttä syöttöä.

Tervarit vankisti arvokkaalla 4-2 (1-0) vierasvoitolla asemiaan sarjan kärkikaksikossa. Hallitseva mestari GFT menetti pisteen Porissa 3-3 tasapelillä ja on punamustia enää pisteen edellä samalla ottelumäärällä.

Tervarit palaa liigaparketeille vasta kolmen viikon kuluttua, jolloin oululaiset pelaavat tuplavieraspelit TPK:n (Turku) ja GFT:n (Espoo) vieraana. Futsal-Liiga viettää ensi viikonloppuna maajoukkuetaukoa ja 4.-5.12. Tervarit taistelee Vantaalla Futsal Cupin voitosta cupin lopputurnauksessa.

Tervarien tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Tervarit - logo

Tervarit - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



PP-70 kaatoi Tervarit voittomaalikisan jälkeen

PP-70 kaatoi Tervarit voittomaalikisan jälkeen

Tervareiden kotihallissa pirkanmaalaisvieraat menivät johtoon Matias Hovin maalilla.

Lue lisää
Tervareille täydet pisteet kotikentällä

Tervareille täydet pisteet kotikentällä

Tervareiden tuplaviikonloppu alkoi mallikkaasti ja oululaiset napsivat kotonaan täydet 3 pistettä.

Lue lisää
Tervareiden kausi käynnistyy

Tervareiden kausi käynnistyy

Tämän samaisen kysymyksen voi esittää myös kevään pronssista mitaliaan kirkastamaan lähteville Oulun Tervarien edustuspelaajille sekä kesän aikana nimensä Porin Palloilijoista FC Jazz-nimeen organisatooristen muutosten vuoksi vaihtaneelle vierasjoukkueelle.

Lue lisää
TPK janoaa revanssia Tervareista

TPK janoaa revanssia Tervareista

Futsal-liigan runkosarjan jännitteet ja panokset kasvavat mentäessä kohti maaliskuuta ja jo kauan odotettuja pudotuspelejä.

Lue lisää
Tervarit tosipaikan edessä lauantaina

Tervarit tosipaikan edessä lauantaina

Tervarit palaa kotiparketilleen vuodenvaihteen jälkeen kevätkierroksen avausotteluun.

Lue lisää
TP-Kaarle taisi maalinteon

TP-Kaarle taisi maalinteon

Keskiviikko tarjoili todellista hulinaa maalien muodossa Oulun urheilutalolle saapuneelle kauden ennätysyleisölle.

Lue lisää