Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mika Niemi Kärppien paitaan

Mika Niemi Kärppien paitaan

 

Oulun Kärpät ja keskushyökkääjä Mika Niemi, 27, ovat tehneet kaksivuotisen sopimuksen. Porin Ässien kasvatti Niemi oli päättyneellä kaudella joukkueensa tehokkain (8+38) pelaaja.

- Lähden hyvillä mielin Oulun ja Kärppiin. Fiilis on hyvä ja odottava, vaikka lähden kasvattajaseurastani, sanoo Niemi.

- Olen kasvatukseltani ässä ja olen kaikesta kiitollinen mitä patapaidoissa olen oppinut, mutta tiesin tämän hetken hetken tulevan – välillä on mentävä muualle mittaamaan itseään, miettii Niemi.



Niemelle hallitseva mestarijoukkue Kärpät oli selkeä ja mieleinen valinta.

- Kärpät on eurooppalainen huippujoukkue, joka tavoittelee aina menestystä. Innolla lähden pelaamaan ja olemaan osa Kärppien uutta joukkuetta, sanoo Niemi.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho on tyytyväinen ässähyökkääjän valintaan.

- On hienoa, että Niemi valitsi Kärpät. Hän oli ykkösvaihtoehtomme, sillä olemme seuranneet häntä pitkään. Hän on kiekollinen ja taitava pelaaja, jolla on pelisilmää, sanoo Aho tasaisen hyvän viime kauden pelanneesta Niemestä.

Kärpät on tehnyt sopimukset myös maalivahti Sami Väliharjun, 18, puolustaja Taneli Siikaluoman, 21, sekä hyökkääjien Sami Anttilan, 20, ja Aku Kestilän, 20, kanssa. 

Kaikki neljä pelasivat viime kaudella pääosin Kärppien A-nuorten joukkueessa ja kvartetin sopimukset ovat mallia 2+1 vuotta. Kestilä voitti nuorten SM-liigan maalikuninkuuden päättyneellä kaudella.

- Kilpailullinen paine omista nuorista edustusjoukkueeseen on hieno asia ja viestii juniorityömme tasosta, sanoo Aho.

- Olemme ylpeitä ja tyytyväisiä työhön, jota junioripuolella tehdään. Vahva juniorityö mahdollistaa jatkossakin Kärppien edustusjoukkueen omavaraisen pelaajarungon, sanoo Aho.

Lisäksi Kärppien sopimuspelaaja Vili Saarijärvi palaa takaisin Ouluun. Viime kaudella Pohjois-Amerikassa USHL-sarjaa pelannut Saarijärvi pelasi vastikään päättyneissä Suomen alle 18-v. MM-kisajoukkueessa Sveitsissä ja puolustaja valittiin koko turnauksen tähdistöön. Saarijärven sopimus kattaa kevääseen 2017 saakka.

Kärppien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Kärpät 46 ry - logo

Kärpät - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MikaNiemi

Mika Niemi

10.3.1988 Pori
Tiedot


Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Maalivahti Tomi Karhunen tulee kuukauden mittaisella vuokrasopimuksella Kärppiin. Tällä varaudutaan täydentämään joukkueen maalivahtiosastoa lähestyvien U20 MM-kisojen ajaksi.

Lue lisää
Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Kärpät ja hyökkääjä Juhamatti Aaltonen ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 35-vuotias hyökkääjä siirtyi viime helmikuussa Lahden Pelicansista Kärppiin niin ikään loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa.

Lue lisää
Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue lisää
Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Kärppien pitkäaikainen puolustaja ja kapteeni Lasse Kukkonen on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Lue lisää
Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta viime kaudella edustaneet tulevaisuuden lupaukset Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko pelaavat tulevalla kaudella kärppäpaidassa.

Lue lisää