Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OPS:n Kannattajayhdistys perusteilla

 

OPS:n Kannattajayhdistys perusteilla


Tunnelmaa ja väriä katsomoon asiallisessa ja hyvässä hengessä. Tästä on kysymys, kun Oulun Palloseuran Kannattajayhdistys lyötiin perusteille eilen illalla Raatin stadionilla. Faniryhmän puuhamies Kimmo Tiri etsii ympärilleen hyvähenkistä väkeä.

- Tarkoitus on koota jalkapallosta tykkäävää porukkaa vauvasta vaariin. Ei liian vakavaa, eikä tiukkapipoista meininkiä, mutta asiallista käyttäytymistä kuitenkin. Voihan siellä joku ottaa oluttakin puoliajalla, jos haluaa, mutta toiminnasta ei ole tarkoitus tehdä sekopäistä, vaan luoda positiivinen henki, ryhmän alullepanija esittelee.

Kolme vuotiaan tytön isänä Tiri haluaa, että lapsetkin voivat istua fanikatsomossa tai sen läheisyydessä ilman, että korviin kantautuu asiatonta kielenkäyttöä. OPS:n faniryhmässä ollaan valmiita antamaan myös vastustajalle aplodit, mikäli he osoittavat kentällä hyviä suorituksia.

- Seuraan aktiivisesti sekä kotimaan että ulkomaiden huippufutista. Asuessani Norjassa Bergenissä seurasin paikallisen Brannin (Norjan mestari 2007) pelejä ja siellä fanikulttuurilla on aivan erilailla perinteitä ja osaamista. OPS:n kannattajissa voitaisiin ottaa mallia esimerkiksi sieltä tai Tanskan maajoukkueen kannattajista, Roliganseista, Haukiputaan Heitossa ja Veikoissa aikoinaan A-junioriksi asti itsekin pelannut Tiri visioi.

OPS:n Facebookissa on parhaillaan käynnissä kisa, missä voi ehdottaa sinistä väriä tunnustavalle porukalle nimeä. Liittymiset OPS:n Kannattajayhdistykseen Kimmo Tirin kautta. Kymmenelle ensimmäiselle liittyjälle on luvassa huima paketti OPS-tuotteita.

OPS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Palloseura - jalkapallo ry - logo

OPS jalkapallo - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules on vahvistunut kahdella keskikaistalla viihtyvällä pelaajalla. Syksyllä joukkueeseen liittynyt Lapuan mies Iikka Hirvilammi ja AC Oulu Akatemiassa viime kaudella operoinut Niklas Haataja pelaavat Hercun väreissä kaudella 2021.

Lue lisää
Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

AC Oulu ja SJK ovat sopineet toppari Aapo Kuivilan lainasopimuksesta AC Oulun riveihin. Lainasopimus kattaa kauden 2021.

Lue lisää
AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oulu on solminut neljä uutta pelaajasopimusta. Maalivahti Tommi Lindholmin sopimus kattaa kauden 2020. Hyökkäyspään tulokkaiden Fareed Sadatin ja Jusif Alin sopimukset sisältävät myös optiot kaudesta 2021. Nuoren oululaislupaus Otso Liimatan sopimus ulottaa kauden 2023 loppuun saakka.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

AC Oulu ja hyökkääjä Pekka Welling ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää