Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Wolverines selvästi parempi

 

Wolverines selvästi parempi


Wolverines aloitti ottelun väkevästi, kun ottelun hahmo Joseph Doss palautti pelivälineen aina Lightsin maaliin saakka. Seuranneilla hyökkäysvuoroilla ottelun alussa alkanut kaatosade sekoitti molempien joukkueiden pakkoja pahemman kerran. Aloitussyötöt eivät löytäneet perille ja joukkueilla oli vaikeuksia pitää kiinni pelivälineestä.

Pisteiden teosta vastasivat kuitenkin puhtaasti vieraat. Ottelu oli jo 0-20 ennen kuin Lights pääsi pisteiden makuun toisella neljänneksellä. Pelinrakentaja Nick Hardesty löysi tarkalla heitolla Aappo Salorannan maalialueen nurkasta. Lights ei kuitenkaan pystynyt estämään Wolverinesin juoksukonetta, joka jatkuvin isoin pelein marssi kentän päädystä toiseen. Näin tauolle siirryttiin vieraiden kolmen maalin johtoasemassa.

Kaatosade ja ukkonen jatkuivat voimakkaana myös toisella puoliajalla. Pahimpien ukkoskuurojen aikana joukkueille sattui paljon virheitä, ja peliväline vaihtoi tiuhaan omistajaa. Wolverinesin hyvä juoksupeli takoi taululle jatkuvasti pisteitä kelistä huolimatta. Sen sijaan isännät eivät saaneet alun jälkeen juoksupeliään kulkemaan lainkaan. Vahva ja fyysinen helsinkiläispuolustus aiheutti Lightsin juoksuhyökkäykselle jatkuvasti päänvaivaa. Kolmannella neljänneksellä Hardesty sai juostua itse yhden pitkän siivun, mutta muilta osin ilonaiheita ei juuri ollut. Lightsin oli edettävä ottelussa siksi lähes yksinomaan heittäen, mikä ei vahvaa helsinkiläisjoukkuetta vastaan lauantaina riittänyt.

Viimeisellä neljänneksellä oululaiset järjestivät kotiyleisölle vielä hieman iloa pienimuotoisen pistetehtailun muodossa. Potkumaalilla ja Hardestyn itse juoksemalla touchdownilla lukemia kaunisteltiin vielä jonkin verran. Lisäpisteisiinkin oli vielä kaikki mahdollisuudet, mutta harmillisesti Lightsin maalialueelle päätynyt pitkä heittopeli hylättiin selkään tapahtuneen estämisen vuoksi. Wolverines teki ottelun loppuun vielä yhden maalin muodostaen loppulukemiksi selkeät 17-54.

Seinäjokiottelussa loistanut aloittava keskushyökkääjä Mikko Suutari joutui valitettavasti sivuun Wolverines-ottelusta. Vanha lihasvamma vaivaa Suutaria, ja hänen paluunsa ajankohta on vielä hämärän peitossa. Suutarin tilalla Olli Mämmelä teki muutaman hyvän suorituksen.

Elintärkeän ottelun lopputulos lähes hautaa Lightsin pudotuspelihaaveet. Matemaattinen mahdollisuus on toki vielä olemassa, mutta edes kaikkien jäljellä olevien otteluiden voittaminen ei välttämättä riitä pudotuspelipaikkaan. Lights keskittyykin jatkossa samaan kuin alkukaudestakin: otteiden parantamiseen ja hyvien suoritusten tekemiseen yksi kerrallaan. Lights on otteillaan yllättänyt varmasti monen odotukset.

Ensi viikonloppuna Northern Lights matkustaa ”paikallispeliin” Jyväskylään testaamaan Jaguaarien nykykunnon. Molemmat ovat kuuden kierroksen jälkeen pystyneet nappaamaan kaksi voittoa, joten ottelussa selvitetään kertalaakista sarjan viidennen tilan kohtalo. Ottelun häviäjä voi unohtaa puheet pudotuspelipaikasta lopullisesti.

Lightsin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Northern Lights ry - logo

Northern Lights - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNoronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga näkyy URHOtv:llä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää

Vaahteraliiga palaa tauolta viime kauden finalistien komennossa

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga palaa viikonloppuna juhannustauolta.

Lue lisää
Lightsille avausvoitto

Lightsille avausvoitto

Ottelu lähti liikkeelle isäntäjoukkueen kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää
USC:n tukimies Oulun Northern Lightsiin

USC:n tukimies Oulun Northern Lightsiin

Vaahteraliigassa viime kaudella kuudenneksi sijoittunut Oulun Northern Lights on tehnyt sopimuksen tukimies Nick Garrattin kanssa.

Lue lisää