Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loppiaista juhlittiin maalien merkeissä

 
Loppiaista juhlittiin maalien merkeissä

Loppiaisena Kemin Tervahallissa pelatusta Tervarien ja FTK:n välisestä Futsal-liigan kamppailusta ei muodostunut jännittävää thrilleriä tai edes kunnon taistelua kolmesta sarjapisteestä. Ottelua ehdittiin pelata vain 12 sekuntia, kun peliväline löysi ensimmäisen kerran tiensä kotijoukkueen verkkon Jarno Auvisen toimesta ja ajassa 7.18 Iiro Vandell vei Tervarit jo 3-0 johtoon.

Kokeneilla pelimiehillä Keijo Huuskolla ja Tommi Torvikoskella höystetty juniorijoukkue FTK ei kyennyt oikeastaan missään vaiheessa sulkemaan tietä laajalla rintamalla vastustajan maalia kohti hyökänneeltä tervariryhmältä. Oululaiset rankaisivat kokematonta puolustusta peräti 17 kertaa, mutta unohtivat hyvin usein myös omat puolustusvelvoitteensa torstai-illan maalipeijaisissa. Tervarien maalivahti Juho Keskinen pokkasi Veikkauksen pronssisen mitalin kuudesta takaiskumaalista huolimatta torjuen mm. useita läpiajoja.

Tervarien kausi jatkuu viikon päästä lauantaina 15.1. Sievin monitoimihallissa. Oulussa lokakuussa kirvelevän maalin tappion kokenut sarjanousija Sievi FS on löytänyt alkukauden vaikeuksien jälkeen peliinsä uuden vaihteen ja on noussut liigassa jo neljännelle sijalle, joten luvassa on mielenkiintoinen kamppailu pohjanmaan herruudesta.

Tervarien tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Tervarit - logo

Tervarit - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



PP-70 kaatoi Tervarit voittomaalikisan jälkeen

PP-70 kaatoi Tervarit voittomaalikisan jälkeen

Tervareiden kotihallissa pirkanmaalaisvieraat menivät johtoon Matias Hovin maalilla.

Lue lisää
Tervareille täydet pisteet kotikentällä

Tervareille täydet pisteet kotikentällä

Tervareiden tuplaviikonloppu alkoi mallikkaasti ja oululaiset napsivat kotonaan täydet 3 pistettä.

Lue lisää
Tervareiden kausi käynnistyy

Tervareiden kausi käynnistyy

Tämän samaisen kysymyksen voi esittää myös kevään pronssista mitaliaan kirkastamaan lähteville Oulun Tervarien edustuspelaajille sekä kesän aikana nimensä Porin Palloilijoista FC Jazz-nimeen organisatooristen muutosten vuoksi vaihtaneelle vierasjoukkueelle.

Lue lisää
TPK janoaa revanssia Tervareista

TPK janoaa revanssia Tervareista

Futsal-liigan runkosarjan jännitteet ja panokset kasvavat mentäessä kohti maaliskuuta ja jo kauan odotettuja pudotuspelejä.

Lue lisää
Tervarit tosipaikan edessä lauantaina

Tervarit tosipaikan edessä lauantaina

Tervarit palaa kotiparketilleen vuodenvaihteen jälkeen kevätkierroksen avausotteluun.

Lue lisää
TP-Kaarle taisi maalinteon

TP-Kaarle taisi maalinteon

Keskiviikko tarjoili todellista hulinaa maalien muodossa Oulun urheilutalolle saapuneelle kauden ennätysyleisölle.

Lue lisää