Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tervareiden kausi käynnistyy

 

Tervareiden kausi käynnistyy - oletko valmis?


Tämän samaisen kysymyksen voi esittää myös kevään pronssista mitaliaan kirkastamaan lähteville Oulun Tervarien edustuspelaajille sekä kesän aikana nimensä Porin Palloilijoista FC Jazz-nimeen organisatooristen muutosten vuoksi vaihtaneelle vierasjoukkueelle. Kausi 2012-2013 käynnistyy nimittäin jo sunnuntaina 7.10. Oulun urheilutalolla.

Alkavaan kauteen lähdetään 12 joukkueen voimin. Viime kauden päätteeksi divariin putosivat Loiske ja ACE, joiden paikan ylimmällä sarjatasolla ottavat ESC (Raasepori) sekä KylVe (Kylmäkoski). Joukkueet pelaavat kaksinkertaisen sarjan, jonka jälkeen runkosarjan kahdeksan parasta jatkaa kauttaan pudotuspeleillä. Mestari on selvillä viimeistään 20.4. jolloin ohjelmassa on mahdollinen ja ratkaiseva viiden finaaliottelu.

Tervarien kesä on sujunut olosuhteisiin nähden hyvin. Joukkue on aloittanut valmistautumisensa kauteen jo elokuussa, mutta jalkapallokiireet ja kovien harjoitusvastustajien puute pohjoisilla asteilla jättävät aina pieniä kysymysmerkkejä kauden ensimmäisille kierroksille. Toisaalta kesäpalloa pelaavien pelaajien kuntopuoli on iskussa jo lokakuun ensimmäisillä metreillä, sillä Dritan Stafsula, Iiro Vandell, Ari Makowski ja Juho Keskinen päättävät kautensa lauantaina, vain vajaa vuorokausi ennen salin puolelle siirtymistä.

Tervarien ryhmässä ei ole tapahtunut suuria muutoksia sitten viime kevään pronssijuhlien. Valmennuspuolella jatkavat Heikki Halmet ja Jukko Korhonen. Halmetin kausi saattoi parkettien puolella nähdä päätöksensä jo ennen avauskierrosta: heinäkuussa polvensa telonut konkari on kokenut useita vastoinkäymisiä syyskuussa suoritetun ensimmäisen korjaavan leikkauksen jälkeen.

FC Jazzin viime kausi oli suuri pettymys. Joukkueen peli onnahteli läpi kauden ja porilaisten oli tyytyminen 10.sijaan runkosarjassa. Organisaatiossa tapahtuneiden muutosten vuoksi joukkue on voinut levollisemmin mielin valmistautua alkavaan kauteen. Taloudellisiin vaikeuksiin ajautunut PoPa siirsi sarjapaikkansa futsal-jaoksen suostumuksella FC Jazzille jo kesäkuun alkupuolella, ja joukkue pääsi harjoittelemaan uusissa väreissään jo elokuun alusta. Seuran nettisivujen mukaan joukkueen ringissä on pyörinyt yli 20 pelaajaa.

- FC Jazz haluaa tosissaan panostaa futsal-toimintaa. Joukkueesta on tarkoitus rakentaa mahdollisimman iskukykyinen jo alkavalle kaudelle, ja siitä eteenpäin kehittää toimintaa pitkäjänteisesti, FC Jazzin puheenjohtaja Tomi Leivo-Jokimäki valotti.

Pohjoinen puhuri puhaltaa: tervetuloa todistamaan kauden 2012-2013 virallista avausta Oulun urheilutalolle sunnuntaina kello 15.30. Kausikortit ovat saatavilla hallin ovelta hintaan 60 euroa, jolla varmistat sisäänpääsysi runkosarjan 11 kotiotteluun. Kaikkien kausikortin ostaneiden kesken arvotaan Valioliigamatka sumujen saarelle.

Tervareiden tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Tervarit - logo

Tervarit - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPP-70 kaatoi Tervarit voittomaalikisan jälkeen

PP-70 kaatoi Tervarit voittomaalikisan jälkeen

Tervareiden kotihallissa pirkanmaalaisvieraat menivät johtoon Matias Hovin maalilla.

Lue lisää
Tervareille täydet pisteet kotikentällä

Tervareille täydet pisteet kotikentällä

Tervareiden tuplaviikonloppu alkoi mallikkaasti ja oululaiset napsivat kotonaan täydet 3 pistettä.

Lue lisää
TPK janoaa revanssia Tervareista

TPK janoaa revanssia Tervareista

Futsal-liigan runkosarjan jännitteet ja panokset kasvavat mentäessä kohti maaliskuuta ja jo kauan odotettuja pudotuspelejä.

Lue lisää
Tervarit tosipaikan edessä lauantaina

Tervarit tosipaikan edessä lauantaina

Tervarit palaa kotiparketilleen vuodenvaihteen jälkeen kevätkierroksen avausotteluun.

Lue lisää
TP-Kaarle taisi maalinteon

TP-Kaarle taisi maalinteon

Keskiviikko tarjoili todellista hulinaa maalien muodossa Oulun urheilutalolle saapuneelle kauden ennätysyleisölle.

Lue lisää
Tervarit tulitti Mad Maxin suohon

Tervarit tulitti Mad Maxin suohon

Ilves-tappiosta sisuuntunut Tervarit oli torstaina pelipäällä.

Lue lisää