Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OPS:n Kannattajayhdistys perusteilla

Veikkausvinkit

 

OPS:n Kannattajayhdistys perusteilla


Tunnelmaa ja väriä katsomoon asiallisessa ja hyvässä hengessä. Tästä on kysymys, kun Oulun Palloseuran Kannattajayhdistys lyötiin perusteille eilen illalla Raatin stadionilla. Faniryhmän puuhamies Kimmo Tiri etsii ympärilleen hyvähenkistä väkeä.

- Tarkoitus on koota jalkapallosta tykkäävää porukkaa vauvasta vaariin. Ei liian vakavaa, eikä tiukkapipoista meininkiä, mutta asiallista käyttäytymistä kuitenkin. Voihan siellä joku ottaa oluttakin puoliajalla, jos haluaa, mutta toiminnasta ei ole tarkoitus tehdä sekopäistä, vaan luoda positiivinen henki, ryhmän alullepanija esittelee.

Kolme vuotiaan tytön isänä Tiri haluaa, että lapsetkin voivat istua fanikatsomossa tai sen läheisyydessä ilman, että korviin kantautuu asiatonta kielenkäyttöä. OPS:n faniryhmässä ollaan valmiita antamaan myös vastustajalle aplodit, mikäli he osoittavat kentällä hyviä suorituksia.

- Seuraan aktiivisesti sekä kotimaan että ulkomaiden huippufutista. Asuessani Norjassa Bergenissä seurasin paikallisen Brannin (Norjan mestari 2007) pelejä ja siellä fanikulttuurilla on aivan erilailla perinteitä ja osaamista. OPS:n kannattajissa voitaisiin ottaa mallia esimerkiksi sieltä tai Tanskan maajoukkueen kannattajista, Roliganseista, Haukiputaan Heitossa ja Veikoissa aikoinaan A-junioriksi asti itsekin pelannut Tiri visioi.

OPS:n Facebookissa on parhaillaan käynnissä kisa, missä voi ehdottaa sinistä väriä tunnustavalle porukalle nimeä. Liittymiset OPS:n Kannattajayhdistykseen Kimmo Tirin kautta. Kymmenelle ensimmäiselle liittyjälle on luvassa huima paketti OPS-tuotteita.

OPS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Palloseura - jalkapallo ry - logo

OPS jalkapallo - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPekka Welling tekee paluun AC Ouluun

Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

AC Oulu ja hyökkääjä Pekka Welling ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Juuso Kemppaiselle jatkosopimus

Juuso Kemppaiselle jatkosopimus

Laitahyökkääjänä ja -puolustajana parhaiten viihtyvä Kemppainen aloittaa AC Oulussa jo neljännen kautensa.

Lue lisää
Samuel Kurttilalle jatkosopimus AC Ouluun

Samuel Kurttilalle jatkosopimus AC Ouluun

AC Oulu on tehnyt kauden 2019 kattavan jatkosopimuksen oululaisjuniori Samuel Kurttilan kanssa. Sopimus sisältää myös option kaudesta 2020.

Lue lisää
AC Oulu vahvistuu jälleen liigapelaajalla - Loorents Hertsi Laivastonsinisiin

AC Oulu vahvistuu jälleen liigapelaajalla - Loorents Hertsi Laivastonsinisiin

AC Oulu ja Loorents Hertsi, 26, ovat allekirjoittaneet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Hertsi on laitapelaaja, joka pystyy esiintymään sekä hyökkäävissä, että puolustavissa rooleissa.

Lue lisää
Joni Korhonen vahvistamaan AC Oulua

Joni Korhonen vahvistamaan AC Oulua

AC Oulu saa hyökkäyspäähänsä merkittävästi juonikkuutta ja kokemusta, sillä seura on tehnyt vuoden pelaajasopimuksen Joni Korhosen kanssa.

Lue lisää
Alexander Jibrin nousee AC Oulun sopimuspelaajaksi

Alexander Jibrin nousee AC Oulun sopimuspelaajaksi

AC Oulu ja 20-vuotias Alexander Jibrin ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Viime kaudella pääasiassa farmijoukkue OLS:n riveissä esiintynyt Jibrin nousi AC Oulun kokoonpanoon viidessä ottelussa.

Lue lisää