Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Donewell Yobe vaihtaa OPS-jp:n väreihin

 
Donewell Yobe vaihtaa OPS-jp:n väreihin

Kolme edelliskautta AC Oulua edustanut sambialaishyökkääjä Donewell Yobe (27) on solminut kahden vuoden mittaisen sopimuksen Oulun Palloseura-jp:n kanssa. Viime kaudella Yobe osui liigassa viisi kertaa, mutta kahdella edellisellä kaudella hän oli AC Oulun paras maalintekijä. Vuonna 2009 hyökkääjä oli 14 osumallaan koko Ykkösen toiseksi paras maalintekijä.

- Opin sen noina vuosina, että Suomessa pitää olla vahva sekä henkisesti että fyysisesti. Täällä on kovia sarjoja. En halua luvata maaleja, mutta sen voin luvata, että teen kovasti töitä ja yritän aina parastani. Tiedän, että OPS:n tavoitteena on nousta Veikkausliigaan ja autan joukkuetta siinä kaikin mahdollisin keinoin, muutaman maaottelunkin Sambian paidassa pelannut Yobe kertoo.

OPS-jp:n päävalmentaja Luiz Antonio on erittäin tyytyväinen tämän viikon sopimusuutisiin, sillä joukkueen hyökkäyspää kaipasi kipeimmin vahvistusta.

- Uskon, että Pekka Kainu ja Donewell Yobe ovat onnistujia ja hoitavat maalinteon paljon paremmin kuin meidän viime kauden hyökkääjät. He ovat rutinoituneita maalintekijöitä, Antonio uskoo.

- Itsenäisyyspäivä on tärkeä päivä suomalaisille, mutta kyllä minun piti silloin soittaa Miika Juntuselle ja sanoa, että meidän tarvitsee tehdä muutama tunti töitä. Soitimme neljä puhelua ja nyt saimme Pekka Kainun ja Donewell Yoben. Helmikuussa meille tulee Serbiasta vielä yksi hyökkääjä ja alempi keskikenttäpelaaja. Lisäksi neuvottelemme vielä kahden Veikkausliigapelaajan ja muutaman nuoren pelaajan kanssa, 
hän jatkaa.

Yoben myötä Palloseuralla on koossa 12 sopimuspelaajaa.

OPS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Palloseura - jalkapallo ry - logo

OPS jalkapallo - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules on vahvistunut kahdella keskikaistalla viihtyvällä pelaajalla. Syksyllä joukkueeseen liittynyt Lapuan mies Iikka Hirvilammi ja AC Oulu Akatemiassa viime kaudella operoinut Niklas Haataja pelaavat Hercun väreissä kaudella 2021.

Lue lisää
Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

AC Oulu ja SJK ovat sopineet toppari Aapo Kuivilan lainasopimuksesta AC Oulun riveihin. Lainasopimus kattaa kauden 2021.

Lue lisää
AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oulu on solminut neljä uutta pelaajasopimusta. Maalivahti Tommi Lindholmin sopimus kattaa kauden 2020. Hyökkäyspään tulokkaiden Fareed Sadatin ja Jusif Alin sopimukset sisältävät myös optiot kaudesta 2021. Nuoren oululaislupaus Otso Liimatan sopimus ulottaa kauden 2023 loppuun saakka.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

AC Oulu ja hyökkääjä Pekka Welling ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää