Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jääpallokausi alkaa lauantaina

 
Jääpallokausi alkaa lauantaina

OLS kohtaa avausottelussa lauantaina 20. marraskuuta kello 15 HIFK:n. Otteluun on vapaa pääsy!

Harjuoja, Leino, Loukkola, Luomansuu, Moisala, Niskanen, Nousiainen, Parkkinen, Simoska ja Veittikoski. Haverinen, Kauhanen, Koivuniemi, Korkatti, Myllylä, Paasovaara, Pesonen, Pikkuhookana, Valta ja Väärälä.

Edellä lueteltiin lähtijät, jäljessä tulijat. Oulun Luistinseura vietti täyden kympin kesän. Kymmenen pelaajaa lähti ja kymmenen pelaajaa tuli. Joni Kauhanen saapui Akilleksesta ja yhdeksän pelaajaa sekä päävalmentaja Jari ”Pate” Loukkola lopettaneesta naapurista, Oulun Palloseurasta.
– En muista, että yhtä suurta muutosta olisi tapahtunut koskaan missään, Loukkola toteaa.

Lähtijät veivät mukanaan rutosti kokemusta ja taitoa. Mutta eivät tulijatkaan ole mitään turhia jätkiä, päinvastoin. Osalla on potentiaalia nousta kotimaan ja jopa maailman huipulle. Muutoksien jälkeenkin OLS:lla on nimekäs joukkue, mutta onko peli vielä valmista?

Täysin uusiksi laitetun joukkueen on jo valmiiksi haastavaa aloittaa kausi. Keltapaitoja vaivaa lisäksi loukkaantumissuma, mikä hankaloittaa tilannetta entisestään. Viikonloppuna on varmuudella poissa Jari-Pekka Haverinen ja mahdollisesti Pekka Paasovaara, Joni Kauhanen, Kimmo Ohtonen, Hannu Kauttio ja Olli Lappalainen.

Juhlaotteluun kunniavieras

Kausi aloitetaan Oulussa siitä, mihin viime kausi päätettiin Helsingissä. Lauantaina OLS, viime kauden kakkonen saa Pakkalan tekojäälle kunniavieraakseen hallitsevan mestarin, Helsingin IFK:n. HIFK:a pidetään suurimpana mestarisuosikkina eikä syyttä. Sen kokenut kokoonpano on pysynyt lähes ennallaan. Merkittävin menetys on Rolf Larsson ja kovimmat vahvistukset ovat Tomi Niemikorpi ja viime kaudella OLS:ssa pelannut Ilari Moisala.
– Olen viihtynyt Helsingissä todella hyvin. Tulen Ouluun ihan leppoisin mielin. En aio ottaa sen kummempia paineita OLS:n jätkiä vastaan pelaamisesta. Ennemminkin mukava kokemus päästä haastamaan vanhat pelikaverit nyt erivärisessä paidassa, Moisala kuvailee.
Hän odottaa vauhdikasta ja tasaista, niukkaan vierasvoittoon päättyvää ottelua.

Jari Loukkola antaa HIFK:lle arvostusta, erityisesti sen alakerralle.
– HIFK on äärettömän hyvä puolustamaan. Sieltä löytyy tarvittava määrä kovuutta ja rauhallisuutta eikä alakerta ole paljoa muuttunut. Sitten heillä on vielä kokeneita pelaajia ja hyvä maalivahti. HIFK:n peli ei ole niin vauhdikasta, mutta järkevää ja hyvää jääpalloa, ”Pate” miettii.
Loukkola luottaa HIFK:n olevan kaadettavissa kovalla vauhdilla ja puolustamisella.

Ottelun tuomitsevat Juha-Matti Kanniainen, Mika Mutanen ja Jyrki Rekilä. Ouluun on luvattu hyvää jääpallosäätä, noin kymmentä astetta pakkasta ja poutaa.

Kauden avauspeli on samalla 130-vuotiaan Oulun Luistinseuran juhlaottelu. OLS ja yhteistyökumppanit tarjoavat huippuotteluun ilmaisen sisäänpääsyn. Tule Pakkalaan kannustamaan ja ota perhe ja ystävät mukaan! OLS-HIFK alkaa lauantaina kello 15.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTimo Tiusanen palaa OLS:n valmentajaksi

Timo Tiusanen palaa OLS:n valmentajaksi

OLS:n jääpallon edustusjoukkueen päävalmentajaksi palaa tuttu mies.

Lue lisää
Sunnuntaina vieraaksi Kampparit

Sunnuntaina vieraaksi Kampparit

Sunnuntaina Ouluun saapuu sarjajohtaja Mikkelin Kampparit, joka on saanut kaksi pistettä kaikista kymmenestä pelistään.

Lue lisää
OLS kohtaa lauantaina JPS:n

OLS kohtaa lauantaina JPS:n

Bandyliigassa neljäntenä Oulun Luistinseura saa huomenna vieraaksi viidentenä olevan Jyväskylänseudun Palloseuran.

Lue lisää
OLS tanssitti Toppilaa Tapanina

OLS tanssitti Toppilaa Tapanina

Tapaninpäivän jääpalloperinteet jatkuivat Oulussa hieman erilaisissa merkeissä kuin menneinä vuosina.

Lue lisää
OLS kohtaa Tornion

OLS kohtaa Tornion

Tapaninpäivän pohjoisessa kamppailussa kohtaa kaksi huonossa vireessä olevaa joukkuetta.

Lue lisää
OLS voitti sekavan pelin

OLS voitti sekavan pelin

Tämän päivän peli ei ollut jääpalloa parhaimmillaan.

Lue lisää