Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iiro Vandell jatkaa Oulun Palloseura-jp:ssa

 
Iiro Vandell jatkaa Oulun Palloseura-jp:ssa

Viime kaudella Ykkösessä debytoinut oululaispuolustaja Iiro Vandell (23) jatkaa OPS-jp:n paidassa vuoden mittaisella sopimuksella. Laitapuolustajan ja topparin tonteilla viihtyvä Vandell esiintyi viime kaudella yhteensä 17 Ykkösen ottelussa, joista yhdeksässä hän oli avauskokoonpanossa.

- Haluan kokeilla riittääkö rahkeet vakiinnuttaa pelipaikka avauskokoonpanossa. Viime kausi oli minulle ensimmäinen Ykkösessä ja ainakin itselleni todistin, että pystyn pelaamaan hyviä pelejä siellä. Lähdetään siitä, että kasvatetaan avauskokoonpanopaikkoja viime kaudesta, Vandell suunnittelee.

Tulevasta kaudesta oululaispuolustaja ennakoi tiukkaa. Vain yksi joukkue saa mahdollisuuden karsia liigapaikasta ja peräti viisi seuraa putoaa Kakkoseen.

- Joukkueen tavoitteena on liiganousu eli me tähyilemme sitä ykköspaikkaa sarjassa, mutta se ei tule olemaan helppoa. Toisaalta jokainen joukkue pelaa myös tippumista vastaan, koska peräti viisi putoaa. Se tuo erityispanosta ensi kauteen, josta tulee varmasti kova, hän aprikoi.

Ensi kausi on Vandellin kolmas peräkkäinen OPS-jp:n paidassa. Jussi Hautala palaa OPS-jp:n huoltajaksi kahden välivuoden jälkeen. Hautalan sopimus on kaksivuotinen.

OPS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Palloseura - jalkapallo ry - logo

OPS jalkapallo - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules on vahvistunut kahdella keskikaistalla viihtyvällä pelaajalla. Syksyllä joukkueeseen liittynyt Lapuan mies Iikka Hirvilammi ja AC Oulu Akatemiassa viime kaudella operoinut Niklas Haataja pelaavat Hercun väreissä kaudella 2021.

Lue lisää
Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

AC Oulu ja SJK ovat sopineet toppari Aapo Kuivilan lainasopimuksesta AC Oulun riveihin. Lainasopimus kattaa kauden 2021.

Lue lisää
AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oulu on solminut neljä uutta pelaajasopimusta. Maalivahti Tommi Lindholmin sopimus kattaa kauden 2020. Hyökkäyspään tulokkaiden Fareed Sadatin ja Jusif Alin sopimukset sisältävät myös optiot kaudesta 2021. Nuoren oululaislupaus Otso Liimatan sopimus ulottaa kauden 2023 loppuun saakka.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

AC Oulu ja hyökkääjä Pekka Welling ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää