Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laser ja Oulun Kärpät yhteistyöhön

 
Kiekko-Laser ja Oulun Kärpät yhteistyöhön

Kiekko-Laser ja Oulun Kärpät ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Mestikseen noussut Kiekko-Laser toimii Kärppien farmiseurana alkavalla kaudella. Yhteistyö tuo molemmille monia etuja, joista merkittävin on pelaajavaihto.

"A-juniorit tai liigassa pienille minuuteille jäävät pelaajat tai kuntoutuvat pelaajat voivat hakea vauhtia Mestiksen peleistä ja päinvastoin. Uskon, että tulevaisuudessa yhteistyömme on valtakunnallisestikin nuoria pelaajia kiinnostava", urheilutoimenjohtaja Harri Aho Kärpistä toteaa.

Kiekko-Laserin toiminnanjohtaja Miikka Järvenpää jatkaa, että tiivis yhteys Kärppiin lisää Mestikseen nousseen oululaisjoukkueen houkuttelevuutta. "Pelaajien kehittäminen parhaalla mahdollisella tavalla on merkittävin tekijä yhteistyössä, mutta yhtä lailla yhteistyö voi tukea myös nuorten, eteenpäin pyrkivien valmentajien kasvua", Järvenpää toteaa.

Yhteistyö on jo konkretisoitunut muun muassa siten, että Mestis-pelaajia on ollut mukana liigan harjoitusringissä. A-juniorien kultamitalijoukkueesta Mestis-tiimiin on siirtynyt jo kentällisen verran pelaajia. Kevään aikana myös päävalmentajat, Mikko Haapakoski ja Mikko Mannersekä Kärppien A-juniorien Jari Laukkanen ovat jo pohtineet yhteisiä linjauksia ja toimintamuotoja.

"Se, että meillä on samassa kaupungissa sekä Liiga- että Mestis-joukkue on loistava asia. Se tarkoittaa, että jokaiselle pelaajalle löydetään häntä parhaiten kehittävä vaihtoehto. Viikoittainen yhteydenpito ja toimiva yhteistyö ovat myös valmentajalle kehittäviä", Mikko Haapakoski kertoo.

"Kärppien juniorimylly tuottaa meille pelaajia käyttöön, ja samalla Kärpät saa tulevaisuuden lupauksia kasvamaan liigaa varten. Tämä terve kilpailu on parasta pelaajien kannalta. Valtava merkitys on silläkin, että yhteistyö menestyvän liigajoukkueen kanssa tuo meille uutena Mestis-joukkueena kiinnostavuutta pelaajia rekrytoitaessa", päävalmentaja Mikko Manner sanoo.

Kärppien pitkäaikainen yhteistyö Kajaanin Hokin kanssa jatkuu muun muassa armeijaa käyvien nuorten pelaajien osalta. "Kiekko-Laserin etuna toki on se, että toimimme samassa kaupungissa ja samassa jäähallissa", Harri Aho sanoo.

Oulun Kärpät ja Kiekko-Laser pelaavat harjoitusottelun 5. elokuuta Oulun Energia Areenalla. Ottelua isännöi Oulun Energia.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Maalivahti Tomi Karhunen tulee kuukauden mittaisella vuokrasopimuksella Kärppiin. Tällä varaudutaan täydentämään joukkueen maalivahtiosastoa lähestyvien U20 MM-kisojen ajaksi.

Lue lisää
Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Kärpät ja hyökkääjä Juhamatti Aaltonen ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 35-vuotias hyökkääjä siirtyi viime helmikuussa Lahden Pelicansista Kärppiin niin ikään loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa.

Lue lisää
Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue lisää
Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Kärppien pitkäaikainen puolustaja ja kapteeni Lasse Kukkonen on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Lue lisää
Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta viime kaudella edustaneet tulevaisuuden lupaukset Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko pelaavat tulevalla kaudella kärppäpaidassa.

Lue lisää