Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPa isännöi Palloseuraa - pelin on parannuttava paljon

 
PoPa isännöi Palloseuraa - pelin on parannuttava paljon

OPS matkustaa jo perjantaina Poriin valmistautumaan lauantai-illan kamppailua varten, jota isännöi liiganousua havitteleva Porin Palloilijat. Kultaisten vuosien jälkeen notkahtanut jalkapallokaupunki hakee pysyvää paluuta liigakartalle seuran puheenjohtaja Antti Sumialan ja konkariluotsi Pertti Lundellin johdolla.

- PoPa:lla on ollut sama joukkue 3 - 4 vuotta kasassa ja he ovat tehneet pitkään töitä yhdessä ja pelaajat tuntevat toisensa. Pertti Lundellin filosofia on, että joukkue pelaa nimenomaan jalkapalloa. Vaikea peli on tulossa ja meidän pitää parantaa paljon PK-35 ottelusta, OPS:n päävalmentaja Luiz Antonio viitoittaa.

Vapunpäivän ottelussa Vantaan PK-35:ttä vastaan löysästi pelannut OPS hävisi pisteet lisäajan maalilla. Antonion mukaan tuosta tappiosta on selvitty ja katseet on käännetty kohti uusia haasteita, mutta otteiden on parannuttava reilusti viimekertaisesta.

- Meidän pitäisi pelata omaa peliä ja olla ennen kaikkea nöyriä. Pitää pelata tahdolla koko sydämestä. Me emme voi olla ylimielisiä, vaan täytyy muistaa, että me olemme sarjanousija, Antonio tähdentää.

PoPa nousi toissakaudella Ykköseen ja sijoitus oli viime kaudella heti neljäs. Tämän kauden avausottelussa porilaiset pelasivat tasan 2 - 2 FC Hämeenlinnan kanssa. Viime kierroksella PoPa otti 0 - 2 vierasvoiton Mikkelin Palloilijoista. Lauantain ottelu on porilaisten kotiavaus ja kaupungissa odotetaan varmasti innolla myös entisen pelaajalegendan, nykyisen OPS-luotsi Luiz Antonion saapumista.

- Poriin on mukava palata takaisin pitkästä aikaa. On todella hyvä fiilis. Pori on jalkapallokaupunki ja toivon, että siellä pelattaisiin Veikkausliigaa jonkun vuoden sisällä, sillä siellä on todella fanaattinen yleisö, Luiz Antonio muistaa omilta Porin vuosiltaan.

Vaaleansinisten riveistä kannattaa tarkkailla ainakin 18-vuotiasta "superjuniori" Juho Lehtosta, joka teki 12 maalia viime kaudella. Hyökkäyspäästä löytyy myös suomalaisille hyvin tuttu brassihyökkääjä Piracaia. Joukkueen kolme uusinta ulkomaalaishankintaa lienevät myös kovia vahvistuksia. PoPa värväsi Brasiliasta maan pääsarjakokemusta omaavat Felipe de Oliveira Moraesin ja Luiz Henrique Koprovskin. Lisäksi seuran riveihin liittyi jo viime kaudelta tuttu ghanalainen Michael Akuffu. Kolmikko ei ole esiintynyt vielä yhdessäkään ottelussa, mutta peliluvat ovat kunnossa, kun OPS vierailee Porissa. PoPa:n riveistä puuttuvat Toni Junnila ja Lauri Pirhonen. OPS:n Paulo Pereira on sivussa vielä reilut kaksi kuukautta. Marko Kivilän paluuta kentille odotellaan noin viikon sisällä.

FC PoPa - OPS-jp lauantaina 8.5. klo 16:00, Pori.

OPS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Palloseura - jalkapallo ry - logo

OPS jalkapallo - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules on vahvistunut kahdella keskikaistalla viihtyvällä pelaajalla. Syksyllä joukkueeseen liittynyt Lapuan mies Iikka Hirvilammi ja AC Oulu Akatemiassa viime kaudella operoinut Niklas Haataja pelaavat Hercun väreissä kaudella 2021.

Lue lisää
Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

AC Oulu ja SJK ovat sopineet toppari Aapo Kuivilan lainasopimuksesta AC Oulun riveihin. Lainasopimus kattaa kauden 2021.

Lue lisää
AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oulu on solminut neljä uutta pelaajasopimusta. Maalivahti Tommi Lindholmin sopimus kattaa kauden 2020. Hyökkäyspään tulokkaiden Fareed Sadatin ja Jusif Alin sopimukset sisältävät myös optiot kaudesta 2021. Nuoren oululaislupaus Otso Liimatan sopimus ulottaa kauden 2023 loppuun saakka.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

AC Oulu ja hyökkääjä Pekka Welling ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää