Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OPS saa vieraita Vantaalta

 
OPS saa vieraita Vantaalta

Oulun Palloseura punnitsee vapunpäivänä vantaalaisen Pallokerho-35:n taidot kotikentällään Castrenissa. Keinonurmella tuskin nähdään vappuriehaa, sillä OPS:lla riittää varmasti tekemistä vantaalaisten hyökkäysarsenaalin - etupäässä Petteri Kaijasilta ja Daniel Nwoke  - kanssa.

- Odotan mielenkiintoista peliä, koska PK-35 on hyökkäävä joukkue kuten mekin. Heillä erittäin hyvät ja terävät hyökkääjät, jotka tulevat pitämään meidän puolustajat varpaillaan, OPS-toppari Augustine Jibrin kertoo.
 
- Itse en tosin halua uskoa, että ilta olisi kiireinen meidän puolustajille, koska meillä todella hyvä puolustus, joka ymmärtää peliä. Me olemme täysin valmiita otteluun ja olemme harjoitelleet loistavasti tämän viikon, hän lisää.

PK-35 aloitti kautensa pirteästi ja hyvällä ilmeellä, vaikka se jäikin 0 - 0 tasatulokseen paikallisottelussa Viikinkejä vastaan. Joukkueen hyökkääjät olivat vielä talviunilla tuossa ottelussa, sillä lukuisista tilanteista huolimatta Vantaalla ei maalia nähty. PK-35:n kannalta tasuripisteen arvoa nostaa se, että joukkue pelasi loppuhetket vajaalla Mikko Lönnströmin ulosajon myötä. Lönnström on pelikiellossa vappuna.

Se on varmaa, että vantaalaisten harjoituksissa on puhuttu viimeistelyn merkityksestä tällä viikolla. PK-35 on ollut pitkään "keskikastin" joukkue Ykkösessä. Viime kaudella vantaalaiset olivat yhdeksänsiä. Joukkueen kapteeni Petteri Kaijasilta on tehnyt tuhoisaa jälkeä kolmen viime kauden aikana. Miehen maalimäärät ovat seuraavat: 18 (2007), 16 (2008) ja 9 (2009). Myös OPS:n päävalmentaja Luiz Antonio tunnistaa entisenä huippuhyökkääjänä hyvän maalintekijän, kun hän sellaisen näkee.

- PK-35:llä on vaarallinen hyökkäyskaksikko niin kuin kaikki tietävät, se on Ykkösen pahin, Antonio lataa.

- Me ei saada antaa tilaa Petteri Kaijasillalle, se mies on hyvä tekemään maaleja. Heillä on paljon kovasti töitä tekeviä kavereita keskikentällä, joten sielläkin on kova ruuhka, mutta me olemme valmiita, OPS-luotsi vakuuttaa.

Oululaisten teesi kuuluu, että puolustaminen ja pelin voittaminen on silloin helpompaa, kun pitää itse palloa ja tätä kotijoukkue varmasti lauantaina tekee.

- Meidän täytyy olla hereillä, kun pääsemme itse parhaille maalipaikoille. Lisäksi täytyy pelata joukkueena tiiviinä yltääksemme päivän parhaaseen suoritukseen. Meidän hyökkääjät osaavat myös olla vaarallisia ja he voivat yllättää minkä tahansa puolustuksen milloin vain, OPS:n nigerialaistoppari Augustine Jibrin vastaa.

Hän tietää tarkalleen, mitä ensi lauantain ottelun voittaminen ja oman maalin puhtaana pito vaativat.

- Ensinnäkin meidän puolustajien pitää pelata yhtenä yksikkönä ja puhua kentällä niin usein kuin mahdollista ja olla keskittyneitä koko pelin ajan. Tämän lisäksi keskikentän täytyy osallistua puolustamiseen pelin aikana. Eli meidän täytyy pelata yhtenäisenä joukkueena.

Koko kauden suhteen Jibrin on luottavainen. Joukkue etenee peli kerrallaan kohti asettamaansa nousutavoitetta. Kauden avausottelussa TPV kaatui maalein 3 - 0, mutta myönnettäköön, ettei OPS joutunut kovin lujille vielä tuossa ottelussa.

- Odotukseni kauden suhteen ovat oikeasti korkealla. Ensinnäkin odotan meiltä todella hyvää kautta, joka toivottavasti päättyy Veikkausliiganousuun. Uskon todella vahvasti joukkuekavereihini ja taustavoimiin. Tällä hetkellä meillä pelaajilla ja seuran työntekijöillä on hyvä, veljellinen ilmapiiri ja se on avain menestykseen, Jibrin sanoo.

OPS-vahti Antti Alakulju on sivussa vapunpäivän ottelusta. Hän sai aivotärähdyksen farmiseura OPS-j:n voitokkaassa Suomen Cupin ottelussa keskiviikkona FC YPA:a vastaan. Marko Kivilä potee vielä kylkeä.

OPS-jp - PK-35 lauantaina 1.5. klo 16:00 Castren.

OPS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Palloseura - jalkapallo ry - logo

OPS jalkapallo - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules on vahvistunut kahdella keskikaistalla viihtyvällä pelaajalla. Syksyllä joukkueeseen liittynyt Lapuan mies Iikka Hirvilammi ja AC Oulu Akatemiassa viime kaudella operoinut Niklas Haataja pelaavat Hercun väreissä kaudella 2021.

Lue lisää
Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

AC Oulu ja SJK ovat sopineet toppari Aapo Kuivilan lainasopimuksesta AC Oulun riveihin. Lainasopimus kattaa kauden 2021.

Lue lisää
AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oulu on solminut neljä uutta pelaajasopimusta. Maalivahti Tommi Lindholmin sopimus kattaa kauden 2020. Hyökkäyspään tulokkaiden Fareed Sadatin ja Jusif Alin sopimukset sisältävät myös optiot kaudesta 2021. Nuoren oululaislupaus Otso Liimatan sopimus ulottaa kauden 2023 loppuun saakka.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

AC Oulu ja hyökkääjä Pekka Welling ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää