Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OPS-jp ja OPS Juniorit aloittavat yhdistymisen yhdeksi seuraksi

 
OPS-jp ja OPS Juniorit aloittavat yhdistymisen yhdeksi seuraksi

Miesten Ykkösessä pelaavan Oulun Palloseura-jp:n ja OPS Juniorit ry:n solmimassa farmisopimuksessa ei ole kyse ainoastaan pelaajien sulavasta liikkumisesta eri sarjaportaiden välillä, vaan pitkällä tähtäimellä OPS-jp tulee samaan taakseen OPS Juniorien laajamittaisen juniorimyllyn, joka kattaa tällä hetkellä 11 joukkuetta tyttöjen ja poikien eri ikäluokissa. Oulun mittakaavassa fuusio tarkoittaa sitä, että OPS:sta tulee kaupungin futiskartalla ainoa seura, jolla on toimintaa aina G-junioreista A-nuoriin asti ja edelleen edustusjoukkueeseen, jonka on tarkoitus nousta pysyväksi Veikkausliigaseuraksi jo tällä kaudella.

- Tavoitteena on kasvattaa pelaajia ykkösjoukkueen tarpeisiin ja tarjota oululaisille junioreille selkeä ja moniportainen tie saman seuran sisällä huipulle. Halusimme saada yksinkertaisen ratkaisun, jossa pelaajat voivat kehittyä askel askeleelta ja päästä pitkälle futiksessa omassa kaupungissaan, OPS-jp:n hallituksen varapuheenjohtaja Kari Alatarvas perustelee.

Seurojen yhdistämisen aloittaminen on ollut OPS Juniorit ry:n puheenjohtaja Anu Vihavaisen pitkäaikainen unelma.

- Tahtotila on saada kaikki opsilaiset pelaamaan samassa seurassa, Oulun Palloseurassa. Tällaista ei ole tarjota muilla oululaisilla seuroilla ja tässä haetaan nimenomaan pelaajien etua. Minun pitkäaikainen haaveeni on ollut, että nuorille pelaajille saadaan jatkumo samassa seurassa, ettei tarvitse joka kausi pelata eri seurassa, Vihavainen painottaa.

Seurojen yhdistämisen aloittaminen näkyy konkreettisimmin ensi kauden aikana farmisopimuksena, jossa pelaajat voivat liikkua OPS-jp:n Ykkösen joukkueen ja OPS Juniorien 3.divisioonan sekä A-nuorten joukkueiden välillä. Lisäksi OPS Juniorit antaa talkootyön muodossa panoksensa OPS-jp:n kotiotteluiden järjestämisessä.

- Loukkaantuneet pelaajat tai vähälle peliajalle jäävät voivat päästä pelirytmiin kiinni Kolmosessa tai A-junioreissa. Vastaavasti Ykkösen joukkuetta voidaan täydentää OPS Junioreista, Kari Alatarvas kertoo.

- Hallinnollisesti asia tullaan miettimään järkeväksi, ettei edustusjoukkue syö junioreiden rahoja eikä juniorit edustuksen rahoja. Tärkeintä on, että pelaajat voivat harrastaa ja kilpailla omilla tasoillaan saman seuran sisällä, Vihavainen tarkentaa.

OPS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Palloseura - jalkapallo ry - logo

OPS jalkapallo - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules on vahvistunut kahdella keskikaistalla viihtyvällä pelaajalla. Syksyllä joukkueeseen liittynyt Lapuan mies Iikka Hirvilammi ja AC Oulu Akatemiassa viime kaudella operoinut Niklas Haataja pelaavat Hercun väreissä kaudella 2021.

Lue lisää
Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

AC Oulu ja SJK ovat sopineet toppari Aapo Kuivilan lainasopimuksesta AC Oulun riveihin. Lainasopimus kattaa kauden 2021.

Lue lisää
AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oulu on solminut neljä uutta pelaajasopimusta. Maalivahti Tommi Lindholmin sopimus kattaa kauden 2020. Hyökkäyspään tulokkaiden Fareed Sadatin ja Jusif Alin sopimukset sisältävät myös optiot kaudesta 2021. Nuoren oululaislupaus Otso Liimatan sopimus ulottaa kauden 2023 loppuun saakka.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

AC Oulu ja hyökkääjä Pekka Welling ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää