Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laserilla kauden huipennus edessä

 
Kiekko-Laserilla kauden huipennus edessä

Mestis-paikkataistelussa mukana oleva Kiekko-Laser pelaa tänään ja huomenna kauden tärkeimmät ottelunsa. Samalla nämä ottelut päättävät Kotkapaitojen kauden - sikäli kun uusintaottelua ei tarvitse järjestää. Tänään Kiekko-Laserin vastuksena on Suomi-sarjassa toiseksi sijoittunut KJT TuusKi ja perjantaina HeKi. Molemmat ottelut pelataan vieraskaukalossa ja niiden alkamisaika on kello 18.30.

"Kauden tärkeimmät pelit ovat edessä, kaikki on omissa käsissä ja Joukkue on kunnossa", Kiekko-Laserin päävalmentaja Teemu Käyhkö luonnehtii tunnelmiaan. "Kaikki asiat on viime keväästä lähtien tehty näitä pelejä silmällä pitäen", Käyhkö painottaa. "Jokainen pelaaja tietää, miten kovaa taisteluilmettä kaukalossa näistä peleistä pisteiden saaminen edellyttää", Käyhkö lausuu luottavaisena.

KJT TuusKi oli vahva Suomi-sarjassa, mutta karsintasarjassa tuusulalaisten peli ei ole sujunut. Niinpä eteläisin karsintasarjajoukkue on ennen kahta viimeistä kierrosta ilman pisteitä, ja se jos mikä tekee heistä aiempaa kovemman vastuksen. "Haastammme tänään TuusKin, ja pääteemat ovat tarkka oman pään peli ja nopeat suunnanmuutokset", Käyhkö kertoo tutusta vastustajasta. Heinolan Kiekko puolestaan on tähän mennessä hävinnyt ainoastaan karsintasarjan avausottelunsa Raksilassa, ja heinolalaiset ovat sarjakärjessä ennen tämän ja huomisen illan pelejä. "HeKiltä otamme tilan pois luomalla riittävän paineen kiekolliselle pelaajalle, sillä heillä on taitavia pelaajia", Käyhkö valottaa perjantaiksi pohtimaansa taktiikkaa.

Pelaava kokoonpano on jokseenkin sama kuin viime kierroksella; ainoastaan pieniä muutoksia puolustuspäässä on tehty.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Maalivahti Tomi Karhunen tulee kuukauden mittaisella vuokrasopimuksella Kärppiin. Tällä varaudutaan täydentämään joukkueen maalivahtiosastoa lähestyvien U20 MM-kisojen ajaksi.

Lue lisää
Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Kärpät ja hyökkääjä Juhamatti Aaltonen ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 35-vuotias hyökkääjä siirtyi viime helmikuussa Lahden Pelicansista Kärppiin niin ikään loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa.

Lue lisää
Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue lisää
Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Kärppien pitkäaikainen puolustaja ja kapteeni Lasse Kukkonen on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Lue lisää
Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta viime kaudella edustaneet tulevaisuuden lupaukset Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko pelaavat tulevalla kaudella kärppäpaidassa.

Lue lisää