Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mika Pieniniemi juniorityön toiminnanjohtajaksi

 
Mika Pieniniemi juniorityön toiminnanjohtajaksi

Oulun Kärpät 46 Ry:n toiminnanjohtajaksi on valittu Mika Pieniniemi. Pattijoen Urheilijoiden markkinointipäällikkönä toiminut Pieniniemi siirtyy Kärppien junioritoiminnan vetäjäksi huhtikuun alusta.
 
 ”Pieniniemellä on tehtävään laaja-alaista kiekko-osaamista. Hänellä on pitkän kärppätaustan lisäksi vankka kokemus erilaisista kiekko-organisaation ja seuratoiminnan johtotehtävistä”, perustelee Oulun Kärpät 46 Ry:n johtokunnan puheenjohtaja Juha Juntunen valintaa.
”Ympyrä sulkeutuu. Paljon on Kärpissä tapahtunut kahdeksan vuoden aikana: organisaatio, työntekijämäärä, juniorien määrä ja taustatyötä tekevien määrä on kasvanut hurjasti. Mukavalla mielellä palaan hyvin hoidettuun organisaatioon”, 43-vuotias Mika Pieniniemi toteaa.

Pieniniemen mukaan haastetta tuo se, että seuran on pystyttävä tarjoamaan tulevaisuudessakin isolle juniorijoukolle riittävän hyvät olosuhteet, jotta lapset ja nuoret sekä vahvaa panosta harrastamiseen antavat vanhemmat voivat saada urheilullisia ja sosiaalisia elämyksiä.

Pieniniemi palaa kiekkoilun pariin pesäpallon puolelta. ”Haluan kiittää Raahea siitä, että he ottivat markkinointiinsa henkilön lajin ulkopuolelta. Syksy ja talvi Pattijoen Urheilijoissa ovat olleet opettavaista aikaa, ja siitä on varmasti hyötyä myös uudessa tehtävässä.”

Juntunen kuvaa uutta, valtakunnallisestikin tunnettua toiminnanjohtajaa Kärppiin ja sen keskeisiin arvoihin sitoutuneeksi, aktiiviseksi toimijaksi. Hänellä on erinomaiset suhteet sidosryhmiin ja hyvät sosiaaliset taidot. Pieniniemi on myös kasvatustieteiden maisteri, ja nykypäivänä pedagoginen osaaminen korostuu juniorityössä.

Toiminnanjohtajan paikka avautui, kun Harri Aho siirtyi Oulun Kärpät Oy:n urheilutoimenjohtajaksi. Työ kiinnosti laajasti ja huolellisen valintaprosessin jälkeen Pieniniemi todettiin parhaaksi. ”Pieniniemellä on hyvät lähtökohdat tehtävään, sillä hänellä on apunaan ammattitaitoinen ja sitoutunut osaajien joukko junioritoimistolla”, Juntunen toteaa.

Pieniniemi on valmentanut Kärpissä eri ikäluokkia vuodesta 1984 asti. Hän on ollut Kastellin urheilulukion, Suomen Jääkiekkoliiton pohjoisen alueen ja nuorten maajoukkueen valmentajana. Kärpissä hän toimi valmennuspäällikkönä 1995 –1996 ja toiminnanjohtajana 2001 – 2002. Edustusjoukkueen valmennustiimissä hän oli 1992 – 1994 ja 1997 – 2001.

SM-liigan vastuuvalmentajana hän on ollut Kuopion KalPassa ja valmentajana Porin Ässissä. Pieniniemi valittiin Mestiksen (KalPa) vuoden valmentajaksi kahtena kautena peräkkäin 2003 – 2004 ja 2004 – 2005.

Kärppien tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Kärpät - logo

Porin Kärpät - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MikaPieniniemi

Mika Pieniniemi

1966 Oulu
Tiedot


Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Maalivahti Tomi Karhunen tulee kuukauden mittaisella vuokrasopimuksella Kärppiin. Tällä varaudutaan täydentämään joukkueen maalivahtiosastoa lähestyvien U20 MM-kisojen ajaksi.

Lue lisää
Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Kärpät ja hyökkääjä Juhamatti Aaltonen ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 35-vuotias hyökkääjä siirtyi viime helmikuussa Lahden Pelicansista Kärppiin niin ikään loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa.

Lue lisää
Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue lisää
Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Kärppien pitkäaikainen puolustaja ja kapteeni Lasse Kukkonen on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Lue lisää
Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta viime kaudella edustaneet tulevaisuuden lupaukset Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko pelaavat tulevalla kaudella kärppäpaidassa.

Lue lisää