Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Simon ihmispyramidi koossa taas

 
Simon ihmispyramidi koossa taas

Hallitseva jääpallon Suomen mestari Oulun Luistinseura on tehnyt loppukauden kattavat pelaajasopimukset Juha Nousiaisen ja Marko Veittikosken kanssa.

Sekä Nousiainen että Veittikoski olivat mukana voittamassa OLS:lle seuran 15. aikuisten sarjan Suomen mestaruutta keväällä 2009. Nousiainen on harjoitellut joukkueen mukana joulukuun alusta saakka. Veittikoski on liittynyt harjoitusvahvuuteen tammikuun alussa. Pelaajista ainakin Nousiainen on jo mukana keskiviikon 20.1. paikalliskamppailussa OPS:aa vastaan.

OLS vahvistaa ja laajentaa ryhmäänsä kevään ratkaisupelejä silmällä pitäen. Harjoitusrinkiin tarvitaan lisää pelaajia, kun pienet sairastumiset ja loukkaantumiset rasittavat joukkuetta. Lisäksi Juho Airaksinen on liittynyt armeijan palvelukseen. Myös kahden A-maajoukkuepelaajan (Sami Harjuoja ja Ilari Moisala) ja yhden 19-vuotiaiden maajoukkuepelaajan (Atte Lämsä) lähes kaksiviikkoisten edustusmatkojen ajaksi tarvitaan lisää pelimiehiä harjoituksiin.

34-vuotias Nousiainen viihtyy parhaiten keskikentällä sivutuen pelipaikalla. Nousiainen on edustanut OLS:aa aiemmin kausilla 1998–2004 ja 2008–09. Kaudet 2004–07 Nousiainen pelasi kasvattajaseurassaan Veitsiluodon Vastuksessa ja kaudella 2007–08 hän edusti ruotsalaista, silloin vielä Allsvenskanissa pelannutta Haaparannan HT Bandyä, joka pelasi keväällä 2008 Elitserienin karsinnoissa.

Keskuspuolustuksessa parhaiten viihtyvä Veittikoski on isokokoinen (184cm/98kg) pelaaja, joka tunnetaan jääpallopiireissä fyysisestä pelitavastaan. 32-vuotias Veittikoski on kotoisin Simosta ja hän on Veitsiluodon Vastuksen kasvatti. Marko Veittikoski on edustanut uransa aikana Suomessa myös Tornion Palloveikkoja kolmen kauden ajan 2001–04. Suomen mestaruuden hän voitti ToPV:n riveissä kahdesti kausina 2001–02 ja 2003–04. Kaudet 2004–06 Veittikoski edusti kasvattajaseuraansa Vastusta. Kaudet 2006–08 Veittikoski pelasi Ruotsin Allsvenskanissa, edustaen Haaparannan HT Bandyä.

Nousiainen ja Veittikoski täydentävät OLS:ssa ”simolaisena ihmispyramidina” tunnetun kokonaisuuden, kun joukkueessa pelaa heidän lisäkseen lisäksi pyramidin kirkkain kärki Hannu Simoska.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTimo Tiusanen palaa OLS:n valmentajaksi

Timo Tiusanen palaa OLS:n valmentajaksi

OLS:n jääpallon edustusjoukkueen päävalmentajaksi palaa tuttu mies.

Lue lisää
Sunnuntaina vieraaksi Kampparit

Sunnuntaina vieraaksi Kampparit

Sunnuntaina Ouluun saapuu sarjajohtaja Mikkelin Kampparit, joka on saanut kaksi pistettä kaikista kymmenestä pelistään.

Lue lisää
OLS kohtaa lauantaina JPS:n

OLS kohtaa lauantaina JPS:n

Bandyliigassa neljäntenä Oulun Luistinseura saa huomenna vieraaksi viidentenä olevan Jyväskylänseudun Palloseuran.

Lue lisää
OLS tanssitti Toppilaa Tapanina

OLS tanssitti Toppilaa Tapanina

Tapaninpäivän jääpalloperinteet jatkuivat Oulussa hieman erilaisissa merkeissä kuin menneinä vuosina.

Lue lisää
OLS kohtaa Tornion

OLS kohtaa Tornion

Tapaninpäivän pohjoisessa kamppailussa kohtaa kaksi huonossa vireessä olevaa joukkuetta.

Lue lisää
OLS voitti sekavan pelin

OLS voitti sekavan pelin

Tämän päivän peli ei ollut jääpalloa parhaimmillaan.

Lue lisää