Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jääpallossa paikalliskamppailu

 
Jääpallossa paikalliskamppailu

Keskiviikkona nähdään kauden toinen paikalliskamppailu, kun Oulun Luistinseura saa vieraakseen Palloseuran. OLS:lla on revanssin paikka sillä Tapaninpäivän derbyn voitti OPS niukasti 6 - 5.

Oululaisseurat löytyvät ylemmän jatkosarjan sarjataulukosta perättäisiltä sijoilta, Palloseura on neljäntenä viidellä pisteellä ja Luistinseura viidentenä neljällä pisteellä. Vierasjoukkue ei ole päässyt jatkosarjassa samaan lentoon kuin runkosarjassa. Se on voittanut vain kerran ja hävinnyt kolmesti. Kotijoukkue on puolestaan sekä voittanut että hävinnyt kahdesti. Molemmilla on takanaan tappio Porin Narukerää vastaan.

Tapaninpäivän peli oli tuttuun tapaan kiihkeä. Tunteet olivat pinnassa ja suu kävi niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Palloseuran valmentaja Jari Loukkola ei usko samanlaiseen tulitukseen nyt.
– Molemmat tulevat kaivamaan kovat puolustuspoterot, hän ennustaa.

Loukkolan mukaan OPS:n nuorella joukkueella on ollut henkisesti rankkaa, kun loistavan runkosarjan jälkeen menestys on ollut huonompi. Alkukauden valkopaidat pelasivat ehkä parhaalla tasollaan ja nyt mahdollisesti huonoimmalla. Lisäksi joukkuetta rassaa sairastelu – niin pahasti, että seura värväsi viime kaudella OLS:ssa pelanneen Kimmo Keräsen, joka on pelaillut Uleåborg IFK:n mustassa paidassa.

Helppoa ei ole ollut Luistinseurallakaan. Keltapaitojenkin pelin taso aaltoilee, tosin nopeammissa sykähdyksissä kuin OPS:lla. OLS saattaa pelata yhden loistavan pelin tai puoliajan ja olla seuraavassa pelissä todella huono. Sunnuntain kaltaisella esityksellä (1 - 9 kotitappio) on mahdotonta pärjätä.
– Joukkueen tahtotilan pitää olla korkealla. Liikettä on lisättävä sunnuntaihin verrattuna paljon, OLS:n Samuli Niskanen vaatii joukkueeltaan.

Ouluun on luvattu pilvistä ja noin kymmenen pakkasasteen keliä. Paikalliskamppailun tuomitsevat Juha-Matti Kanniainen, Jyrki Rekilä ja Mika Mutanen. Ottelu alkaa Pakkalan tekojäällä huomenna 20. tammikuuta kello 18.30. Tervetuloa katsomaan!
 
OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTimo Tiusanen palaa OLS:n valmentajaksi

Timo Tiusanen palaa OLS:n valmentajaksi

OLS:n jääpallon edustusjoukkueen päävalmentajaksi palaa tuttu mies.

Lue lisää
Sunnuntaina vieraaksi Kampparit

Sunnuntaina vieraaksi Kampparit

Sunnuntaina Ouluun saapuu sarjajohtaja Mikkelin Kampparit, joka on saanut kaksi pistettä kaikista kymmenestä pelistään.

Lue lisää
OLS kohtaa lauantaina JPS:n

OLS kohtaa lauantaina JPS:n

Bandyliigassa neljäntenä Oulun Luistinseura saa huomenna vieraaksi viidentenä olevan Jyväskylänseudun Palloseuran.

Lue lisää
OLS tanssitti Toppilaa Tapanina

OLS tanssitti Toppilaa Tapanina

Tapaninpäivän jääpalloperinteet jatkuivat Oulussa hieman erilaisissa merkeissä kuin menneinä vuosina.

Lue lisää
OLS kohtaa Tornion

OLS kohtaa Tornion

Tapaninpäivän pohjoisessa kamppailussa kohtaa kaksi huonossa vireessä olevaa joukkuetta.

Lue lisää
OLS voitti sekavan pelin

OLS voitti sekavan pelin

Tämän päivän peli ei ollut jääpalloa parhaimmillaan.

Lue lisää