Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Janne Mahlakaarto vahvistaa Oulun Palloseura-jp:a

 
Janne Mahlakaarto vahvistaa Oulun Palloseura-jp:a

Oulun Palloseura-jp on solminut ensi kautta koskevan sopimuksen viime kaudella Kakkosta dominoineen Janne Mahlakaarron (28) kanssa. Urallaan 84 liigaottelua RoPS:n, KuPS:n ja FC Hakan paidoissa pelannut Mahlakaarto haki viime kaudella FC Oulun Pallosta uralleen uutta vauhtia ja kipinää. Nyt mies pukee ylleen OPS-jp:n sinipaidan Ykkösessä.

- Viime kausi oli tasapainoinen peliajan ja pelipaikan suhteen. Ensi kauteen lähden samalla periaatteella eli tappelemaan peliajasta ja pysyvästä pelipaikasta. Rooli tulee olemaan se, mitä Luiz Antonio haluaa, mutta alustavasti olemme puhuneet alemman keskikentän ja topparin pelipaikoista, Mahlakaarto kertoo.

- Ajattelen nyt vain ensi kautta. Ensin tulee seuran menestyminen ja sitä kautta henkilökohtainen menestyminen. Uskon, että pelaamme hyvännäköistä futista, mutta emme tuloksen kustannuksella, hän jatkaa.

Mahlakaarto ampui peräti 17 maalia viime kaudella ja voitti Kakkosen C-lohkon Veikkauspörssin, mikä kertoo tasapainoisesta kaudesta. Liigaviheriöillä hän on onnistunut maaliteossa seitsemän kertaa. Ykkösen otteluita hän on pelannut yhteensä 109 AC Oulun ja Tervareiden riveissä. Lisäksi hän on otellut viisi alle 21-vuotiaiden maaottelua. OPS-jp:n päävalmentaja Luiz Antonio oli erittäin tyytyväinen pitkien neuvottelujen tulokseen.

- Kun minä lopetin pelaajaurani AC Oulussa, Janne Mahlakaarto pelasi siellä topparina. Muistan, että hän oli lahjakas, taitava, älykäs ja hyvä syöttelijä, joka pystyi avaamaan peliä todella hyvin. Kun sarja loppui viime syksynä, sanoin OPS-jp:n manageri Miika Juntuselle, että Janne Mahlakaarto on ensimmäinen pelaaja, jonka haluan ensi kauden joukkueeseen, Antonio taustoittaa.

OPS-jp:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Palloseura - jalkapallo ry - logo

OPS jalkapallo - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules on vahvistunut kahdella keskikaistalla viihtyvällä pelaajalla. Syksyllä joukkueeseen liittynyt Lapuan mies Iikka Hirvilammi ja AC Oulu Akatemiassa viime kaudella operoinut Niklas Haataja pelaavat Hercun väreissä kaudella 2021.

Lue lisää
Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

AC Oulu ja SJK ovat sopineet toppari Aapo Kuivilan lainasopimuksesta AC Oulun riveihin. Lainasopimus kattaa kauden 2021.

Lue lisää
AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oulu on solminut neljä uutta pelaajasopimusta. Maalivahti Tommi Lindholmin sopimus kattaa kauden 2020. Hyökkäyspään tulokkaiden Fareed Sadatin ja Jusif Alin sopimukset sisältävät myös optiot kaudesta 2021. Nuoren oululaislupaus Otso Liimatan sopimus ulottaa kauden 2023 loppuun saakka.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

AC Oulu ja hyökkääjä Pekka Welling ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää