Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Viikonloppuna Bandyliigan kärkiottelu Porvoossa

 
Viikonloppuna Bandyliigan kärkiottelu Porvoossa


OPS haastaa Etelä-Suomen reissullaan Porvoon Akilleksen ja Helsingin IFK:n.

Ensi lauantaina pelataan Bandyliigan kärkipaikasta, kun Oulun Palloseura matkustaa Porvooseen Akilleksen vieraaksi. Lähtötilanne otteluun on OPS:lle mielenkiintoinen, sillä joukkueesta on sairastuvalla ainakin Jens Aalto. Jari Vallan ja Mikko Myllylän pelaaminen viikonlopun peleissä on vielä epävarmaa. "Jännittävää lähteä pelaamaan runkosarjan viimeisiä otteluita paineettomassa tilassa, kun lähtöpisteet Valioliigaan on jo varmistettu. Pääasia on, että kehitytään joukkueena ja saadaan hyvät pelit alle jatkosarjaan" sanailee joukkueen kapteeni Jari-Pekka Haverinen. "Mukava nähdä myös, minkälaista peliä Akilles pelaa."

Akilles on tällä kaudella noussut taistelemaan runkosarjan voitosta tosissaan ja on yksi tämän kauden mestarisuosikeista. Akilleksen parhaita pistemiehiä ovat olleet Rasmus Lindqvist 14 tehopisteellä ja Jari Hyttinen 7 pisteellä. Joukkueen menestys on nostanut jääpallon asemaa Porvoossa huimasti, Akilles-Narukerä peliä oli seuraamassa yli 750 silmäparia. "On hienoa, että jääpallo on noussut Porvoossa samaan asemaan kuin 1980-luvulla, jolloin Akilles voitti mestaruuksia. Luvassa on varmasti hieno bandyspektaakkeli!" Pate maalailee. "On äärimmäisen mielenkiintoista nähdä, miten pystymme olemaan ja pelaamaan ison yleisön edessä, varsinkin kun yleisö kannustaa vastustajaa. Näitä pelejä ollaan poikien kanssa odotettu, ja näissä mitataan vahvuutemme joukkueena." Molempia viikonlopun otteluita tuomaroi kokenut kunkku Wallén, jonka taitoja tullaan varmasti tarvitsemaan kiihkeätempoisissa otteluissa.

Lauantaina on luvassa siis äärimmäisen hienoa jääpalloviihdettä Porvoossa, ottelusta tullee pelillisesti nautittava näytelmä, joka kääntynee Paten uskomuksen mukaan "maalilla tai kahdella puoleen tai toiseen". OPS:n oma Tommy Tabermann, Jari-Pekka Haverinen, uskoi kuitenkin Tapaninpäivän juhlahumussa Palloseuran voittoon tulevassa ottelusta sanaillen runon: Porot sisään ja laukkaavat, kaiken vihreen haukkaavat.

La 2.1.2010 klo 15: Akilles - OPS

Su 3.1.2010 klo 13: HIFK - OPS

OPS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


OPS-90 ry - logo

OPS-90 - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Timo Tiusanen palaa OLS:n valmentajaksi

Timo Tiusanen palaa OLS:n valmentajaksi

OLS:n jääpallon edustusjoukkueen päävalmentajaksi palaa tuttu mies.

Lue lisää
Sunnuntaina vieraaksi Kampparit

Sunnuntaina vieraaksi Kampparit

Sunnuntaina Ouluun saapuu sarjajohtaja Mikkelin Kampparit, joka on saanut kaksi pistettä kaikista kymmenestä pelistään.

Lue lisää
OLS kohtaa lauantaina JPS:n

OLS kohtaa lauantaina JPS:n

Bandyliigassa neljäntenä Oulun Luistinseura saa huomenna vieraaksi viidentenä olevan Jyväskylänseudun Palloseuran.

Lue lisää
OLS tanssitti Toppilaa Tapanina

OLS tanssitti Toppilaa Tapanina

Tapaninpäivän jääpalloperinteet jatkuivat Oulussa hieman erilaisissa merkeissä kuin menneinä vuosina.

Lue lisää
OLS kohtaa Tornion

OLS kohtaa Tornion

Tapaninpäivän pohjoisessa kamppailussa kohtaa kaksi huonossa vireessä olevaa joukkuetta.

Lue lisää
OLS voitti sekavan pelin

OLS voitti sekavan pelin

Tämän päivän peli ei ollut jääpalloa parhaimmillaan.

Lue lisää