Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

RoKi ja Kärpät yhteistyöhön - Kärpät haasteottelun tuloilla osakkeenomistajaksi

 
RoKi ja Kärpät yhteistyöhön - Kärpät haasteottelun tuloilla osakkeenomistajaksi


Rovaniemen Kiekko ja Oulun Kärpät kohtaavat keskiviikkona 16.12. Lappi Areenalla järjestettävässä haasteottelussa. RoKin ja Kärppien yhdessä järjestämä ottelu liittyy RoKi Hockey Oy:n ja Oulun Kärpät Oy:n yhteistyöhön, jota ollaan tiivistämässä ja laajentamassa. Kärpät tulee haasteottelusta saatavalla tuotolla RoKi Hockey Oy:n osakkeenomistajaksi.

RoKi hakee Kärppä-yhteistyön kautta laajuutta ja vakautta sekä taloudelliselle että jatkossa myös urheilulliselle puolelle. Kärpät puolestaan haluaa olla osaltaan tukemassa ja edistämässä pohjoisen jääkiekkoilun tulevaisuutta.

- Haluamme tulla auttamaan RoKia ja näin osaltamme turvata sen, että Rovaniemellä pelataan Mestis-kiekkoa myös tulevaisuudessa, Kärppien toimitusjohtaja Juha Junno kertoo.

- Haastamme kaikki lappilaiset kiekkofanit yksityishenkilöistä yrityksiin ja yhteisöihin mukaan tähän projektiin. Osallistuminen onnistuu ostamalla lippu haasteotteluun, Junno sanoo ja muistuttaa, että myös VIP-aitioista saadut tulot ovat mukana kerättävässä potissa.

Junno vakuuttaa, että Kärpät tulee otteluun liiga-kokoonpanolla. Hän myös uskoo, että RoKi on vahva vastustaja omalla kotiareenallaan.

- Olen varma siitä, että ottelusta tulee hyvä ja viihdyttävä. Toivottavasti saamme ihmiset liikkeelle, Junno toteaa.

Myös RoKin toimitusjohtaja Teemu Kallioniemi on ainutlaatuisesta kiekkotapahtumasta innoissaan: - On todella hienoa, että saamme tällaisen yhteistyön käyntiin. Liiga-Kärppien pelaaminen meidän omassa kirnussamme on myös lappilaisyleisölle takuulla mahtava elämys, Kallioniemi sanoo.

RoKin osakepääomaa nostetaan 8 000 eurosta 150 000 euroon. Haasteottelun avulla Kärppien osuus on tarkoitus saada vähintään 20 prosenttiin. RoKi-osakkeen hinta on 10 euroa, ja RoKi hakee vielä jääkiekosta kiinnostuneita tahoja 4 000 osakkeelle.

Suurimmat osakkeenomistajat ovat tällä hetkellä Seppo Kukkola ja RoKi ry yhteensä 70 prosentin osuudella. Lisäksi RoKi Hockey Oy:llä on kymmenkunta pienosakasta.

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Kärpät 46 ry - logo

Kärpät - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Maalivahti Tomi Karhunen tulee kuukauden mittaisella vuokrasopimuksella Kärppiin. Tällä varaudutaan täydentämään joukkueen maalivahtiosastoa lähestyvien U20 MM-kisojen ajaksi.

Lue lisää
Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Kärpät ja hyökkääjä Juhamatti Aaltonen ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 35-vuotias hyökkääjä siirtyi viime helmikuussa Lahden Pelicansista Kärppiin niin ikään loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa.

Lue lisää
Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue lisää
Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Kärppien pitkäaikainen puolustaja ja kapteeni Lasse Kukkonen on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Lue lisää
Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta viime kaudella edustaneet tulevaisuuden lupaukset Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko pelaavat tulevalla kaudella kärppäpaidassa.

Lue lisää