Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

RB-Oulu vaikeuksien kautta voittoon

 
RB-Oulu vaikeuksien kautta voittoon

Ennakkoasetelmat

RB-Oulu - Duo, Jämsä 12-9 (3-3, 7-4, 2-2)

RB-Oulu kohtasi kauden toisessa kotiottelussaan Duon Jämsästä. Viime kauden tulokasjoukkue Duo on ottanut kunnialla oman paikkansa liigassa pääsemällä mm. heti ensimmäisellä kaudellaan pudotuspeleihin. Tämä kausi on alkanut Duolta hieman kankeasti. Se on pystynyt nujertamaan Seinäjoen Pallo & Boysin, mutta joutunut taipumaan RB-93:lle, Bewelle, sekä edellisessä ottelussaan niukasti Kuopion Devilsille 7-4. Duon joukkueen ehdoton tukipilari on maalivahti Jani Nurminen, joka on otteillaan murtautunut liigan maalivahtien terävimpään kärkeen.

Joukkue on Nurmisen lisäksi paljolti kärkihyökkääjiensä varassa. Taitavat Henri Jukkara ja Pasi Kukko takovat pisteitä tasaiseen tahtiin, mutta heidän jälkeensä materiaali on tasaista. Puolustuksessa mielenkiintoinen nimi on Lintulammen Palloseuran kasvatti ja RB-Oulun entinen puolustaja Janne Saastamoinen. RB-Oulun osalta Duo-otteluun valmistautuminen ei sujunut aivan maksimaalisesti. Loukkaantumiset ja sairastelut ovat vaivanneet syksyn mittaan suurinta osaa joukkueesta, ja takana ollut treeniviikko oli varsin rikkonainen. Rivit kuitenkin tiivistyivät sunnuntaihin mennessä siinä määrin, että kaukaloon saatiin kolme kentällistä ja kokoonpanoon vielä muutama nälkäinen varamieskin.

Yhteenveto

Ottelussa palkittiin kotkapysteillä RB-Oulusta seitsemään tehopisteeseen yltänyt Olli Holopainen ja Duosta mukavasti entisellä kotikentällään onnistunut Janne Saastamoinen. RB-Oulun Leaf-pelaaja oli ensimmäisen liigasyötön ja toisen liigamaalin tehnyt puolustaja Jere Väisänen.
Ottelu osoitti, että 60 peliminuutin aikana voi sattua ja tapahtua ihan mitä tahansa. RB-Oulun osalta kurittomuus pelaamisessa ja lipsuminen pelisysteemistä kostautuvat mustien hetkien muodossa hieman liian usein. Nytkin Duo oli päästä jo ratkaisevaan johtoon, kun sorruttiin ylihyökkäämiseen ja unohdettiin puolustusajattelu. Mikäli tasapainoinen pelaaminen onnistuisi koko 60-minuuttisen ajan, on RB-Oulu paha vastus kenelle tahansa. Positiivista ottelussa oli voiton ja kahden sarjapisteen ohella myös se, että joukkue selätti vaikeudet ja nousi aivan valtavan hurmoksen myötä vaikeasta takaa-ajoasemasta selvään johtoon.

RB-Oulun kausi jatkuu tulevana sunnuntaina 29.11.2009 jälleen kotikaukalossa sarjanousija Pallo&Boysia vastaan. Ottelu alkaa Oulun Energia Areenalla klo 12:45. Tervetuloa!

RB-Oulun tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Raksilan Ballo ry - logo

RB-Oulu - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKaukalopalloliigan parhaat 2010-2011

Kaukalopalloliigan parhaat 2010-2011

Kaukalopalloliiga on valinnut ja palkinnut kauden 2011-12 parhaat. Mennyt kausi oli liigan 21.

Lue lisää