Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Samuel Kurttilalle jatkosopimus AC Ouluun

Samuel Kurttilalle jatkosopimus AC Ouluun

 

AC Oulu on tehnyt kauden 2019 kattavan jatkosopimuksen oululaisjuniori Samuel Kurttilan kanssa. Sopimus sisältää myös option kaudesta 2020. Lahjakas OLS:n kasvatti on edustanut Suomea U16-maajoukkueessa.

Samuel Kurttila on 18-vuotias keskikenttäpelaaja, joka on ollut AC Oulun harjoitteluringissä mukana jo useamman vuoden nuoresta iästään huolimatta. Edustusjoukkueen lisäksi "Junnu" -lempinimellä tunnettu Kurttila on pelannut AC Oulun A-juniorijoukkueessa.

Ensimmäiset viralliset ottelut AC Oulun edustusjoukkueessa Kurttila pelasi kaudella 2017, kun Suomen Cupissa kutsu kävi kentälle kahteen otteeseen. Pääasiassa kausi meni kuitenkin yhteistyöseura OTP:n paidassa Kakkosta pelaten.

Viime vuonna Kurttila pelasi myös enimmäkseen Kakkosessa kasvattajaseurassaan OLS:ssa. AC Oulussa vastuuta tuli jälleen Suomen Cupissa kolmen ottelun verran. Ykkösen debyytti tuli AC Oulun paidassa lokakuussa FF Jaron vieraana, kun hänet vaihdettiin kentällä ottelun loppuhetkillä. Kauden päättäneessä voitokkaassa JJK-kotipelissä Kurttila pääsi ensimmäistä kertaa avauskokoonpanoon Ykkösen ottelussa.

- Hyvät fiilikset jatkosopimuksesta. Pitkä loukkaantuminen teki taas viime kaudesta vaikean, mutta hienoa, että valmennukselta löytyy luottoa. Henkilökohtainen tavoitteeni on pysyä ehjänä ja murtautua pelaavaan kokoonpanoon. Työhanskat käteen ja hommiin, kommentoi Kurttila sopimuksen allekirjoitettuaan.

AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen on tyytyväinen oman kylän pojan sopimuksesta.

- Junnu on vasenjalkainen, erittäin energinen ja liikkuva pelaaja. Hän on peruskoulutukseltaan keskikenttäpelaaja, mutta on esiintynyt onnistuneesti myös laitapuolustajan tontilla. Hän on ollut meidän ringissä jo usean vuoden, mutta valitettavasti loukkaantumiset ovat hieman sotkeneet kuvioita. Tärkeintä onkin saada hänelle hyvä ja ehjä treenikausi alle - mikäli se toteutuu, uskon että hän on valmis ottamaan roolia meidän kokoonpanossa, Heikkinen totetaa.

AC Oulun julkinen sopimustilanne 8.1.2019
Aleksi Gullsten
Samuli Leppälä
Lassi Nurmos
Konstantin Belov
Aapo Heikkilä
David Ramadingaye
Juhani Pennanen
Alberto Alvarado Morin
Jere Aallikko
Driton Shala
Alexander Jibrin
Tommi Lindholm
Fugo Segawa
Joni Korhonen
Loorents Hertsi
Samuel Kurttila

Lähde: ACOulu.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Edustusjalkapallo AC Oulu ry - logo

AC Oulu - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules on vahvistunut kahdella keskikaistalla viihtyvällä pelaajalla. Syksyllä joukkueeseen liittynyt Lapuan mies Iikka Hirvilammi ja AC Oulu Akatemiassa viime kaudella operoinut Niklas Haataja pelaavat Hercun väreissä kaudella 2021.

Lue lisää
Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

AC Oulu ja SJK ovat sopineet toppari Aapo Kuivilan lainasopimuksesta AC Oulun riveihin. Lainasopimus kattaa kauden 2021.

Lue lisää
AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oulu on solminut neljä uutta pelaajasopimusta. Maalivahti Tommi Lindholmin sopimus kattaa kauden 2020. Hyökkäyspään tulokkaiden Fareed Sadatin ja Jusif Alin sopimukset sisältävät myös optiot kaudesta 2021. Nuoren oululaislupaus Otso Liimatan sopimus ulottaa kauden 2023 loppuun saakka.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

AC Oulu ja hyökkääjä Pekka Welling ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää