Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

AC Oulu vahvistuu jälleen liigapelaajalla - Loorents Hertsi Laivastonsinisiin

AC Oulu vahvistuu jälleen liigapelaajalla - Loorents Hertsi Laivastonsinisiin

 

AC Oulu ja Loorents Hertsi, 26, ovat allekirjoittaneet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Hertsi on laitapelaaja, joka pystyy esiintymään sekä hyökkäävissä, että puolustavissa rooleissa.

Suhteellisen nuoresta iästä huolimatta Hertsi on pelannut Veikkausliigaa jo kunnioitettavat 164 ottelua ja iskenyt pelaamissaan otteluissa 14 maalia. Pelit pääsarjatasolla ovat kertyneet Lahden Reippaan kasvatille FC Lahden ja VPS:n miehistöjen mukana.

Läpimurto Veikkausliigaan tapahtui kaudella 2013. Ratkaiseva henkilö läpimurrossa oli Juha Malinen, joka astui kesken kauden FC Lahden peräsimeen. Seuraavalla kaudella Toni Korkeakunnaksen johtama FC Lahti kipusi SM-pronssille kauden päätteeksi. Tuolloin Hertsi nousi suomalaisen jalkapallon parrasvaloihin. Kaudet 2016 ja 2017 menivät Pohjanmaan rannikolla, kun Hertsi pelasi Vaasan Palloseuran riveissä. Kaudeksi 2018 hän palasi takaisin FC Lahteen. Viime kaudella Hertsi pelasi FC Lahdessa 28 ottelua.

Vaikka Hertsi lähtee nyt pitkän liigataipaleen sarjaporrasta alaspäin AC Ouluun, ei Ykkönen oli vieras sarja lahtelaiselle. Hertsi on nähty Ykkösessä viimeksi kaudella 2012 jolloin hän pelasi FC Hämeenlinnan riveissä. Lisäksi FC Lahden Ykkösen visiitillä 2011 kertyi myös muutama ottelu toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen iloitsee Hertsin saamisesta Laivastonsinisten kokoonpanoon.

- Suhteellisen nuoresta iästä huolimatta alkaa olemaan todella kokenut pelaaja, Veikkausliigassakin vyöllä yli 150 ottelua. Pelannut aikoinaan myös Ykköstä. Hertsin myötä saadaan joukkueeseen kokemusta. Pelaajana hän on suhteellisen pienikokoinen ja vikkelä laitapelaaja, kova tekemään töitä joukkueen eteen. Tulee aiheuttamaan liikkeellään hämminkiä vastustajissa. Kerää varmasti Ykkösessä myös enemmän tehoja, kuin Veikkausliigassa. Hyvä joukkuepelaaja, joka pystyy auttamaan meitä varmasti niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaankin.

Tuulennopeaksi laituriksi tituleerattu Hertsi kertoo olevansa myös iloinen sopimuksesta AC Oulun kanssa.

- Tosi hyvillä fiiliksillä AC Ouluun. Viime kausi oli hieman haastava itselleni. Koin, että oli hyvä hetki siirtyä muualle. En osaa sanoa olenko ihan tuulennopea laituri, mutta ehkä jotain sinne päin. Yritän vaan aina antaa kaikkeni mitä pystyn joukkueen menestymisen eteen.

Hertsiltä löytyy opiskelupaikka Oulusta, joten jatkossa jalkapallon lisäksi aikaa kuluu myös koulun penkillä.

- AC Oulu tarjosi hyvän mahdollisuuden yhdistää jalkapallon pelaamisen ja opiskelun. Tämä sopii mulle varsin hyvin, opiskeluja olisi tarkoitus lähteä viemään nyt eteenpäin tässä pelaamisen ohella.

AC Oulun on vahvistunut joulukuussa peräti kolmella Veikkausliiga-statuksen omaavalla pelaajalla. Näillä hankinnoilla seura osoittaa olevansa tosissaan sarjanousun kanssa.

- Aika hyvän oloinen nippu tulossa. Tosissaan mahdollisuus nousta Veikkausliigaan, johon mun mielestä Oulu kuuluu. Oon käynyt tossa jo vähän haistelemassa tunnelmaa ja musta tuntuu, että tulee hyvä ens kausi, päättää Hertsi.

AC Oulun julkinen sopimustilanne 24.12.2018
Aleksi Gullsten
Samuli Leppälä
Lassi Nurmos
Konstantin Belov
Aapo Heikkilä
David Ramadingaye
Juhani Pennanen
Alberto Alvarado Morin
Jere Aallikko
Driton Shala
Alexander Jibrin
Tommi Lindholm
Fugo Segawa
Joni Korhonen
Loorents Hertsi

Lähde: ACuolu.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Edustusjalkapallo AC Oulu ry - logo

AC Oulu - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


LoorentsHertsi

Loorents Hertsi

13.11.1992
Tiedot


Hercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules on vahvistunut kahdella keskikaistalla viihtyvällä pelaajalla. Syksyllä joukkueeseen liittynyt Lapuan mies Iikka Hirvilammi ja AC Oulu Akatemiassa viime kaudella operoinut Niklas Haataja pelaavat Hercun väreissä kaudella 2021.

Lue lisää
Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

AC Oulu ja SJK ovat sopineet toppari Aapo Kuivilan lainasopimuksesta AC Oulun riveihin. Lainasopimus kattaa kauden 2021.

Lue lisää
AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oulu on solminut neljä uutta pelaajasopimusta. Maalivahti Tommi Lindholmin sopimus kattaa kauden 2020. Hyökkäyspään tulokkaiden Fareed Sadatin ja Jusif Alin sopimukset sisältävät myös optiot kaudesta 2021. Nuoren oululaislupaus Otso Liimatan sopimus ulottaa kauden 2023 loppuun saakka.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

AC Oulu ja hyökkääjä Pekka Welling ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää