Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Juhani Pennanen jatkaa AC Oulun maalilla

Veikkausvinkit

Juhani Pennanen jatkaa AC Oulun maalilla

 

AC Oulu on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen maalivahti Juhani Pennasen kanssa.

Pennanen torjui AC Oulun maalilla kaudella 2018 yhtä vaille kaikki Ykkösen ottelut. 25-vuotias Oulunsalon Pallon kasvatti piti maalinsa puhtaana kuudessa ottelussa. Hänet tunnetaan erittäin monipuolisena ja nykyaikaisena maalivahtina.

Pennanen on esiintynyt urallaan Veikkausliigassa PS Kemin paidassa, jossa vyölle kertyi 22 ottelua. Nyt mies on valmiina tekemään töitä yhteisen tavoitteen eteen.

- Koko ajan oli ajatus itsellä, että haluan jatkaa AC Oulussa. Olen iloinen, että sopimukseen päästiin hyvissä ajoin ja näin ollen pääsen keskittymään tulevaan kauteen. Kukaan joukkueesta ei ollut tyytyväinen viime kauden tulokseen ja tiedän, että joukkueella ja koko seuralla on suuri nälkä ylöspäin. Henkilökohtaisena tavoitteena on ottaa isoja askelia pelaajana, jotta voin auttaa joukkuetta yhä vain enemmän - innolla kohti uuden kauden alkua, Pennanen kertoo.

AC Oulun leirissä ollaan erittäin tyytyväisiä oman kylän pojan sopimukseen.

- Juhanilla on takana tasaisen varma kausi. Hän on todella monipuolinen maalivahti - meidän tavassa pelata maalivahdilla iso rooli avaamisessa ja Juhanin syöttöprosentit ovat sekä lyhyissä että pitkissä avauksissa ovat todella korkeat. Hän ohjaa peliä äänekkäästi ja on varma otteissaan. Ensi kaudelle pientä petraamista koko puolustuspeliin, niin saadaan myös nollapelejä entistä enemmän, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen kommentoi.

AC Oulun julkinen sopimustilanne 29.11.2018
Aleksi Gullsten
Samuli Leppälä
Lassi Nurmos
Konstantin Belov
Aapo Heikkilä
David Ramadingaye
Juhani Pennanen

Lähde: ACOulu.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Edustusjalkapallo AC Oulu ry - logo

AC Oulu - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPekka Welling tekee paluun AC Ouluun

Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

AC Oulu ja hyökkääjä Pekka Welling ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Juuso Kemppaiselle jatkosopimus

Juuso Kemppaiselle jatkosopimus

Laitahyökkääjänä ja -puolustajana parhaiten viihtyvä Kemppainen aloittaa AC Oulussa jo neljännen kautensa.

Lue lisää
Samuel Kurttilalle jatkosopimus AC Ouluun

Samuel Kurttilalle jatkosopimus AC Ouluun

AC Oulu on tehnyt kauden 2019 kattavan jatkosopimuksen oululaisjuniori Samuel Kurttilan kanssa. Sopimus sisältää myös option kaudesta 2020.

Lue lisää
AC Oulu vahvistuu jälleen liigapelaajalla - Loorents Hertsi Laivastonsinisiin

AC Oulu vahvistuu jälleen liigapelaajalla - Loorents Hertsi Laivastonsinisiin

AC Oulu ja Loorents Hertsi, 26, ovat allekirjoittaneet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Hertsi on laitapelaaja, joka pystyy esiintymään sekä hyökkäävissä, että puolustavissa rooleissa.

Lue lisää
Joni Korhonen vahvistamaan AC Oulua

Joni Korhonen vahvistamaan AC Oulua

AC Oulu saa hyökkäyspäähänsä merkittävästi juonikkuutta ja kokemusta, sillä seura on tehnyt vuoden pelaajasopimuksen Joni Korhosen kanssa.

Lue lisää
Alexander Jibrin nousee AC Oulun sopimuspelaajaksi

Alexander Jibrin nousee AC Oulun sopimuspelaajaksi

AC Oulu ja 20-vuotias Alexander Jibrin ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Viime kaudella pääasiassa farmijoukkue OLS:n riveissä esiintynyt Jibrin nousi AC Oulun kokoonpanoon viidessä ottelussa.

Lue lisää