Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Oskar Osala loppukauden sopimuksella Kärppiin

Veikkausvinkit

Oskar Osala loppukauden sopimuksella Kärppiin

 

Oulun Kärpät ja Oskar Osala ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. Viimeiset kymmenen kautta ulkomailla viettänyt hyökkääjä edusti viime kaudella KHL:n Metallurg Magnitogorskia. Omaehtoista vapaata jääkiekosta kuluvan syksyn ajan viettänyt Osala koki, että Oulu ja Kärpät on hänelle oikea paikka kehittymisen kannalta.

- Oulu on varmasti tällä hetkellä minulle paras paikka kehittyä koko maailmassa. Koen, että kukaan ei tunne mun peliä samalla tavalla kuin Mamba. Oli suuria kunnia, että näin hieno organisaatio halusi minut mukaan.

Kun pelihalut nousivat riittävän korkeiksi, päätös tulla Ouluun oli helppo. Päätös ei syntynyt sopimusten rahallisen arvon tai sarjan perusteella. Vaakakupissa painoivat enemmän oma arvomaailma, sekä halu kehittyä ja menestyä.

- Vähän alkoi pelaaminen jo kutkuttelemaan, ja Mamba otti yhteyttä ehkä viikko sen jälkeen kun aloitin työnhaun. Olin päättänyt, että tulevan kauden työpaikan valitsen oman arvomaailman perusteella. Päätin, että en tee päätöstä liigan tai sopimuksen euromäärän perusteella, vaan valitsen sellaisen paikan, jossa minun on hyvä olla sekä jäällä että sen ulkopuolella, Osala kertoo.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Ahon mukaan Osala on erinomainen lisä joukkueeseen. Pelitaitojen lisäksi hän toimii myös hyvänä esimerkkinä nuoremmille pelaajille harjoittelusta ja elämisestä pelin ulkopuolella.

- Oskar on kansainvälisesti kokenut huippupelaaja, joka tuo omalla osaamisellaan varmasti paljon joukkueeseen. Hän on esimerkillinen pelaaja kaukalossa ja sen ulkopuolella, sekä ennen kaikkea upea persoona. Hienoa saada hänet osaksi Oulun Kärppiä.

Osala liittyy Kärppien mukaan tänään maanantaina, ja kantaa Kärpissä numeroa 92.

Kärppien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Kärpät 46 ry - logo

Kärpät - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuho Lammikko vuoden mittaiseen sopimukseen Kärppien kanssa

Juho Lammikko vuoden mittaiseen sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Juho Lammikon kanssa. 23-vuotias Lammikko pelasi kevään 2019 MM-kultajoukkueessa.

Lue lisää
Jussi Jokinen jatkaa Kärpissä

Jussi Jokinen jatkaa Kärpissä

Kärpät on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Jussi Jokisen kanssa. 36-vuotias hyökkääjä teki pitkän NHL-uran jälkeen paluunsa Kärppiin 2018-19 runkosarjan loppupuolella.

Lue lisää
Kärpille uusi puolustaja

Kärpille uusi puolustaja

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Jakub Krejcikin kanssa. 27-vuotias tsekkipuolustaja edusti viime kaudella Rauman Lukkoa.

Lue lisää
​Kärpille kahdeksan jatkosopimusta - kahden pelaajan optiot käytetty

​Kärpille kahdeksan jatkosopimusta - kahden pelaajan optiot käytetty

Oulun Kärpät on solminut jatkosopimukset kahdeksan pelaajan kanssa. Oulussa jatkavat Otto Karvinen, Miska Humaloja, Jari Sailio, Tino Metsävainio, Radek Koblizek, Mikko Niemelä, Mika Pyörälä sekä Lasse Kukkonen.

Lue lisää
Kärpät hamuaa välieräpaikkaa

Kärpät hamuaa välieräpaikkaa

Champions Hockey Leaguen puolivälierien toiset osaottelut pelataan tiistaina.

Lue lisää
Kärpät aloittaa puolivälierät Salzburgissa

Kärpät aloittaa puolivälierät Salzburgissa

Champions Hockey Leaguen puolivälierät käynnistyvät tiistaina ensimmäisillä osaotteluilla.

Lue lisää