Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OPS ja KajHa yhteistyöhön

OPS ja KajHa yhteistyöhön

Jalkapallon Ykköseen noussut Oulun Palloseura ja jalkapallon Kakkoseen noussut Kajaanin Haka ovat sopineet kolmivuotisesta (2017-2019) seurojen välisestä yhteistyöstä. Osapuolet uskovat ennen kaikkea pelaajien hyötyvän yhteistyöstä.

Yhteistyö lähti liikkeelle siitä, että yli 400 junioripelaajan KajHa tarvitsi pelaajapolun lahjakkaimmille pelaajilleen ylemmille sarjatasoille. Lisäksi OPS antaa taloudellista ja teknistä tukea KajHan junioripolun kehittämiselle. Edustusjoukkueiden osalta sopimukseen sisältyy OPS:n pelaajien varusmiespalvelun aikainen valmennus ja harjoittelu Hakan mukana. Vastaavasti sopimus mahdollistaa KajHan Oulussa opiskelevien tai työssä käyvien pelaajien harjoittelun OPS:n mukana.

Osapuolet pitävät sopimusta varsin luontevana, sillä OPS-jp ry:n hallituksen jäsen ja KajHan kasvatti Heikki Leinonen sekä Hakan edustusjoukkueen päävalmentaja Pekka Kemppainen menestyivät yhtä aikaa OPS-paidassa 80-luvulla, jolloin myös OPS-manageri Miika Juntunen nostettiin Palloseuran edustusjoukkueeseen.

- Tämä on jatkumoa sille, mitä OPS:n ja Hakan välillä on ollut. Kajaanista on tullut hyviä pelaajia jo pitkään, kuten OPS:ssa Suomen mestaruuden voittanut, nykyinen KajHan päävalmentaja Pekka Kemppainen ja meidän hallituksen jäsen Heikki Leinonen. Hakalla on iso junioriorganisaatio ja edustusjoukkue nousi Kakkoseen. Voimme suorittaa nyt pelaajavaihtoa ja lisäksi meidän armeijaa käyville pelaajille on turvattu paras mahdollinen valmennus Kajaanissa", OPS-manageri Miika Juntunen iloitsee.

KajHan puheenjohtaja Jarmo Anttonen oli sopimuksen varmistumisen jälkeen innoissaan.

- Tämän sopimuksen tärkein anti on se, että voimme tarjota Oulussa asuville pelaajillemme loistavan mahdollisuuden harjoitella talvikauden laadukkaassa ympäristössä. Toki emme voi vähätellä OPS:n meille tarjoamien muidenkin mahdollisuuksien merkitystä. Sopimuksemme myötä esimerkiksi juniorijoukkueillemme mahdollistuu täysin uudenlainen toiminta Oulun suunnalla. Taloudellisesti tarkasteltuna sopimus on myös Hakalle merkittävä.

OPS:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Palloseura - jalkapallo ry - logo

OPS jalkapallo - 2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016

Ottelut kaudella 2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPekka Welling tekee paluun AC Ouluun

Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

AC Oulu ja hyökkääjä Pekka Welling ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Juuso Kemppaiselle jatkosopimus

Juuso Kemppaiselle jatkosopimus

Laitahyökkääjänä ja -puolustajana parhaiten viihtyvä Kemppainen aloittaa AC Oulussa jo neljännen kautensa.

Lue lisää
Samuel Kurttilalle jatkosopimus AC Ouluun

Samuel Kurttilalle jatkosopimus AC Ouluun

AC Oulu on tehnyt kauden 2019 kattavan jatkosopimuksen oululaisjuniori Samuel Kurttilan kanssa. Sopimus sisältää myös option kaudesta 2020.

Lue lisää
AC Oulu vahvistuu jälleen liigapelaajalla - Loorents Hertsi Laivastonsinisiin

AC Oulu vahvistuu jälleen liigapelaajalla - Loorents Hertsi Laivastonsinisiin

AC Oulu ja Loorents Hertsi, 26, ovat allekirjoittaneet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Hertsi on laitapelaaja, joka pystyy esiintymään sekä hyökkäävissä, että puolustavissa rooleissa.

Lue lisää
Joni Korhonen vahvistamaan AC Oulua

Joni Korhonen vahvistamaan AC Oulua

AC Oulu saa hyökkäyspäähänsä merkittävästi juonikkuutta ja kokemusta, sillä seura on tehnyt vuoden pelaajasopimuksen Joni Korhosen kanssa.

Lue lisää
Alexander Jibrin nousee AC Oulun sopimuspelaajaksi

Alexander Jibrin nousee AC Oulun sopimuspelaajaksi

AC Oulu ja 20-vuotias Alexander Jibrin ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Viime kaudella pääasiassa farmijoukkue OLS:n riveissä esiintynyt Jibrin nousi AC Oulun kokoonpanoon viidessä ottelussa.

Lue lisää