Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OPS ja KajHa yhteistyöhön

OPS ja KajHa yhteistyöhön

Jalkapallon Ykköseen noussut Oulun Palloseura ja jalkapallon Kakkoseen noussut Kajaanin Haka ovat sopineet kolmivuotisesta (2017-2019) seurojen välisestä yhteistyöstä. Osapuolet uskovat ennen kaikkea pelaajien hyötyvän yhteistyöstä.

Yhteistyö lähti liikkeelle siitä, että yli 400 junioripelaajan KajHa tarvitsi pelaajapolun lahjakkaimmille pelaajilleen ylemmille sarjatasoille. Lisäksi OPS antaa taloudellista ja teknistä tukea KajHan junioripolun kehittämiselle. Edustusjoukkueiden osalta sopimukseen sisältyy OPS:n pelaajien varusmiespalvelun aikainen valmennus ja harjoittelu Hakan mukana. Vastaavasti sopimus mahdollistaa KajHan Oulussa opiskelevien tai työssä käyvien pelaajien harjoittelun OPS:n mukana.

Osapuolet pitävät sopimusta varsin luontevana, sillä OPS-jp ry:n hallituksen jäsen ja KajHan kasvatti Heikki Leinonen sekä Hakan edustusjoukkueen päävalmentaja Pekka Kemppainen menestyivät yhtä aikaa OPS-paidassa 80-luvulla, jolloin myös OPS-manageri Miika Juntunen nostettiin Palloseuran edustusjoukkueeseen.

- Tämä on jatkumoa sille, mitä OPS:n ja Hakan välillä on ollut. Kajaanista on tullut hyviä pelaajia jo pitkään, kuten OPS:ssa Suomen mestaruuden voittanut, nykyinen KajHan päävalmentaja Pekka Kemppainen ja meidän hallituksen jäsen Heikki Leinonen. Hakalla on iso junioriorganisaatio ja edustusjoukkue nousi Kakkoseen. Voimme suorittaa nyt pelaajavaihtoa ja lisäksi meidän armeijaa käyville pelaajille on turvattu paras mahdollinen valmennus Kajaanissa", OPS-manageri Miika Juntunen iloitsee.

KajHan puheenjohtaja Jarmo Anttonen oli sopimuksen varmistumisen jälkeen innoissaan.

- Tämän sopimuksen tärkein anti on se, että voimme tarjota Oulussa asuville pelaajillemme loistavan mahdollisuuden harjoitella talvikauden laadukkaassa ympäristössä. Toki emme voi vähätellä OPS:n meille tarjoamien muidenkin mahdollisuuksien merkitystä. Sopimuksemme myötä esimerkiksi juniorijoukkueillemme mahdollistuu täysin uudenlainen toiminta Oulun suunnalla. Taloudellisesti tarkasteltuna sopimus on myös Hakalle merkittävä.

OPS:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Palloseura - jalkapallo ry - logo

OPS jalkapallo - 2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016

Ottelut kaudella 2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules on vahvistunut kahdella keskikaistalla viihtyvällä pelaajalla. Syksyllä joukkueeseen liittynyt Lapuan mies Iikka Hirvilammi ja AC Oulu Akatemiassa viime kaudella operoinut Niklas Haataja pelaavat Hercun väreissä kaudella 2021.

Lue lisää
Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

AC Oulu ja SJK ovat sopineet toppari Aapo Kuivilan lainasopimuksesta AC Oulun riveihin. Lainasopimus kattaa kauden 2021.

Lue lisää
AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oulu on solminut neljä uutta pelaajasopimusta. Maalivahti Tommi Lindholmin sopimus kattaa kauden 2020. Hyökkäyspään tulokkaiden Fareed Sadatin ja Jusif Alin sopimukset sisältävät myös optiot kaudesta 2021. Nuoren oululaislupaus Otso Liimatan sopimus ulottaa kauden 2023 loppuun saakka.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

AC Oulu ja hyökkääjä Pekka Welling ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää