Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kukkoselle kolmen vuoden mittainen jatkosopimus

Kukkoselle kolmen vuoden mittainen jatkosopimus

Oulun Kärppien kapteeni Lasse Kukkonen on solminut uuden, kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen kasvattiseuransa kanssa. Kaudeksi 2013–2014 Pohjois-Amerikan, Venäjän ja Ruotsin pelivuosiensa jälkeen Ouluun palannut Kukkonen pelaa uuden sopimuksen myötä Kärppien paidassa aina kevääseen 2019 saakka.

– Todella hyvä fiilis tällä hetkellä. Meillä oli seuran kanssa erittäin sujuvat ja mukavat keskustelut, joissa päästiin nopeasti sopimukseen. Mukava tietää, että saa jatkaa huippuorganisaatiossa, jossa on joka kerta mahdollisuus menestyä, kommentoi Kukkonen sopimuksen syntyä.

Kärpät kahteen perättäiseen mestaruuteen paluunsa jälkeen johdattanut puolustajakonkari on nauttinut ajastaan Oulussa.– Viime vuodet ovat olleet hienoa aikaa. Olen urani aikana pelannut monessa seurassa, mutta Kärppien paidassa pelaaminen merkitsee erityisen paljon. On hienoa pelata Oulussa, jossa jääkiekko on ihmisille iso asia. Täällä on pelaajan hyvä olla.

Urallaan yhteensä 481 liigaottelua nimiinsä kerryttäneen kärppäkapteenin jatko on Kärppien tulevaisuudelle merkittävämpi asia kuin pelkkä yksittäinen pelaajasopimus, summaa seuran urheilutoimenjohtaja Harri Aho:

– Tämä sopimus on merkittävä palanen tulevan joukkueen runkoa kasatessa, kun joukkueen kapteeni sitoutuu Kärppiin näin pitkäaikaisella sopimuksella. Se on myös koko seuran tulevaisuuden kannalta tärkeä asia.

Aho toteaa Kukkosen roolin joukkueessa ja koko yhteisössä olevan pelipaikkaa suurempi. Hänen mukaansa jatkosopimus on myös osoitus siitä, että Kärpissä asiat ovat seuratasolla hyvällä tolalla.

– Lassen kautta vaatimustaso joukkueessa on niin kova, että jokainen tänne tuleva pelaaja tietää voivansa ottaa urallaan seuraavan vaaditun kehitysaskeleen nimenomaan Kärpissä.

– Tarkoitus on, että omalla päivittäisellä tekemisellä luodaan hyvä työilmapiiri tänne. Se on varmasti ollut yksi meidän suurimmista vahvuuksistamme, ja siitä meidän tulee pitää myös kiinni, Kukkonen jatkaa.

Kolmen suomenmestaruuden lisäksi 34-vuotias Kukkonen on juhlinut urallaan myös maailmanmestaruutta Leijonien paidassa vuonna 2011. Hänen palkintokaapistaan löytyy myös kolme olympiamitalia sekä MM-hopea ja -pronssi.

Kärppien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleLasseKukkonen

Lasse Kukkonen

18.9.1981 Oulu
Tiedot


Juho Lammikko vuoden mittaiseen sopimukseen Kärppien kanssa

Juho Lammikko vuoden mittaiseen sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Juho Lammikon kanssa. 23-vuotias Lammikko pelasi kevään 2019 MM-kultajoukkueessa.

Lue lisää
Jussi Jokinen jatkaa Kärpissä

Jussi Jokinen jatkaa Kärpissä

Kärpät on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Jussi Jokisen kanssa. 36-vuotias hyökkääjä teki pitkän NHL-uran jälkeen paluunsa Kärppiin 2018-19 runkosarjan loppupuolella.

Lue lisää
Kärpille uusi puolustaja

Kärpille uusi puolustaja

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Jakub Krejcikin kanssa. 27-vuotias tsekkipuolustaja edusti viime kaudella Rauman Lukkoa.

Lue lisää
​Kärpille kahdeksan jatkosopimusta - kahden pelaajan optiot käytetty

​Kärpille kahdeksan jatkosopimusta - kahden pelaajan optiot käytetty

Oulun Kärpät on solminut jatkosopimukset kahdeksan pelaajan kanssa. Oulussa jatkavat Otto Karvinen, Miska Humaloja, Jari Sailio, Tino Metsävainio, Radek Koblizek, Mikko Niemelä, Mika Pyörälä sekä Lasse Kukkonen.

Lue lisää
Kärpät hamuaa välieräpaikkaa

Kärpät hamuaa välieräpaikkaa

Champions Hockey Leaguen puolivälierien toiset osaottelut pelataan tiistaina.

Lue lisää
Kärpät aloittaa puolivälierät Salzburgissa

Kärpät aloittaa puolivälierät Salzburgissa

Champions Hockey Leaguen puolivälierät käynnistyvät tiistaina ensimmäisillä osaotteluilla.

Lue lisää